Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Afiyet olsun canım.Tartıda değişiklik görmene çok sevindim.Boyun kaç senin kilon bizim olmak istediğimiz kilo.Hedefin kaçtı?

Afiyet olsun canım.Tartıda değişiklik görmene çok sevindim.Boyun kaç senin kilon bizim olmak istediğimiz kilo.Hedefin kaçtı?

Canım boyum ya 1.61 ya 1.63 iki farklı diyetisyende ölçülmüştüm. 54 veya 55 olmak istiyorum. Ama en önemlisi vücudumda ki ya oranı en 24 küsur du galiba. ama baya farkettim ben ya oldu birşeyler bu arada bugün pat diye adet oldum.

O yüzden tartıda çok değişmedin o zaman.Kadınlar regli öncesi ve döneminde 1-2 kilo su tutarmış.Bende bu hafta çok vermedim ama tartıda. Reglinin sonuna doğru toplu bir düşüş bekliyorum.Bu diyeti yaparken hep aynı şeyi yaşadım seninde öyledir büyük ihtimalle.

Evet canım aynı şeyi bende düşündüm. birde benim karnım adet öncesi 1-2 gün çok şişer tabii erken olunca ihtimal vermedim aaa dedim diyet yapıyorum küçüleceğine şişti. Yani ilk gün olmasına rağmen eksiyi görmem bile çok iyi bu ayrıca motivasyon oluyor. birde bu sefer zorlanmadım ya sizin desteğinizden iyice şevklendim gerçekten teşekkür ederim. Düşün bugün tek öğün yedim kahvaltıyı 11 de sonra yaptım. birde akşam yemek tamam

Aa yok 24 yasındayım sıze göre kucuk mu bılemem tabı ekmek zaten sevmem de tatlı da sımdılık canım cekmıyor

aaa yok derken bende 12 yaş küçüksün yaaaaa o yaşlarıma gittim. Tabii sende genç bir bayansın canım benim yanlış anlama çocuk filan değil yani. Ama gerçekten erkenden vücudu yola sokmak şart

aaa yok derken bende 12 yaş küçüksün yaaaaa o yaşlarıma gittim. Tabii sende genç bir bayansın canım benim yanlış anlama çocuk filan değil yani. Ama gerçekten erkenden vücudu yola sokmak şart
Tabiki canim yanlis anlamadim siz de anlamayin lutfen sizin yasinizi bilmedigim icin oyle soyledim

Adına sevindim canım benim iki haftadan sonra gözüm yumurta görmek istemez bazen 2 bardak sütlü kahve ceviz ve kuru erik le kahvaltı yaptığım olur Karatay da bana en zor gelen şey kahvaltı olayı zaten.Mide küçülüyor herhalde.

Ben ilk haftamı 61600 ile tamamladım pazartesi, ondan sonra 3 kilo vereceğimi yazmıştım.57500 de diyetimi bitireceğim.Belki düz 57 de yapabilirim moralime bağlı.20 temmuzda tamamlarım inşallah.7 Ağustos ta izne ayrılıyoruz 17 günde koruma yaparım.İnşallah bir daha 60 ı görmem tartıda ömür boyu

Pilav pirinç herhalde geçmiş olsun :) Afiyet olsun canım.
evet aynen öyle

Anladım cnm bızım toplar avuç içi kadar

Bende merak edıyorum regl oldum umarım tartıya yansımaz
o ne peyniri canım? sen yurt dışında mısın?

Afıyet olsun cnm.pılav ekstra olmuş sankı:)
evet bayağı bi ekstra oldu

Kizlar dunku yediklerimi yazamadim hemen yaziyorum dunku menum:
Sabah:klasik.karatay kahvaltisi
Aksam:bolca tavuk, bir kaae yogurt corbasi, salatalik domates
çok güzel.

afiyet olsun.

inşallah canım

Selam herkese
Hic uyamiyorum iyice dagildim iftar sonrasi tatli istegime engel olamiyorum yarin kaç kiloyum gorucem artik yineçıkmaz umarim:)

Kacamaksız uygulayanlari kutluyorum gun sonunda kacamaksız gecirilen bir gunun mutlulugunu özledim

Nerelerdesin canım tatilinize az kaldı.Geçen hafta her akşam meyve yedim o yüzden menülerimi arkadaşlar kötü etkilenmesin diye yazmadım.Tatlı krizini kirazla falan atlatamıyormusun.Sende kirazla kayısıyla falan geçiştirsen olmazmı?

sahur 03.30
sucuklu sebzeli yumurta
2 zeytin
tulum peyniri
1,5 dilim ekşimaya ekmek
domates salatalık

iftar 20.45
1 kase işkembe çorbası
2 servis kaşığı yumurtalı taze fasulye kavurması
1 parça pide
cacık

ara 21.30
3 orta boy kırmızı erik
6 kiraz

sahurla birlikte 1,5 lt su
45+10 toplam 55 dk tempolu yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…