tarifi yazabilir misin canım?Baliktan sonra ben de yaparim cok severiz ailecekkendim yapiyorum ben
afiyet olsun dolu dolu bir menü olmuş.Mikemmel sahur yemeğimi yazayım
Bir tabak yeşil mercimek
2 haşlanmış yumurta
Domates salatalık peynir zeytin
Biber közlemesi
Üstü tereyağlı 3 gün kurusu
afiyet olsun güzel olmuşGünaydın kızlar
Sahur:
1 tabak zeytinyağlı taze fasulye
2 küçük köfte
Peynir
Ve yine yer fıstığı
hoş geldin canım. boy ve kilo kaç?Merhabalar
En son 2013 yılında bu grupta diyet yapıyordum ki hamile kaldım.hamilelikte 10 kilo almayi dogumdan 1 yıl sonra da hamilelik oncesi kiloma donmeyi basardim ancak sonraki 2 yil icinde dogum kilomu geçtim dönem dönem cabaladim cabaladikca kilo aldim. Bunda hormonlarimin da katkisi büyük. Yeme alışkanlıklarım değişti sagliksizlasti.aslima rücu edip gruba dönmek istedim burada sizlerle beraber saglikli bir sekilde kilo vermek istiyorum.
hoşgeldinMerhabalar
En son 2013 yılında bu grupta diyet yapıyordum ki hamile kaldım.hamilelikte 10 kilo almayi dogumdan 1 yıl sonra da hamilelik oncesi kiloma donmeyi basardim ancak sonraki 2 yil icinde dogum kilomu geçtim dönem dönem cabaladim cabaladikca kilo aldim. Bunda hormonlarimin da katkisi büyük. Yeme alışkanlıklarım değişti sagliksizlasti.aslima rücu edip gruba dönmek istedim burada sizlerle beraber saglikli bir sekilde kilo vermek istiyorum.
vereyim canım kilo sorunu olmayanlara yaparsın balık sonrası harika bir tatlıtarifi yazabilir misin canım?
afiyet olsun dolu dolu bir menü olmuş.
afiyet olsun güzel olmuş
hımmm değişik ve lezzetli bir şeye benziyor. valla tadını merak ettim şimdi. dur not alayım da koruma döneminde denerim. teşekkür ederim.vereyim canım kilo sorunu olmayanlara yaparsın balık sonrası harika bir tatlı
ben pek ölçü kullanmam ölçülü yazamıcam
sade tahin helvasını biraz süt ile eziyorum,havuç rendeleyip biraz tarçınla karıştırıyorum. küçük güveç kaplarının altına biraz havuç üstüne de helvayı koy 200 d. sıcak fırında pişir 15 20 dk yeter sıcak servis ediliyor
Hoşgeldin canım 5 kilo bu diyette 4 haftada gider hatta fazlası gider ama iradeli olup kaçamak yapmaman gerekiyor.Her kaçamak bir haftana mâl oluyor.Diğer diyetlerden farkı serbest olan şeyleri öğünlerde tıka basa yiyebiliyorsun mesela bir oturuşta 2 kilo pirzola yiyebilirsin salatanı yoğurdunu kısaca serbest olan herşeyi ama öğünlerinin arasına en az 5-6 saat koymalısın ve yasak şeyleri yememelisin.Aslında kolay en zor kısmı tatlıdan uzak durmak sizin için herhalde.kızlar merhaba. önceden karatay diyetine çok ön yargılı bakardım ama araştırdıkca ne kadar güzel oldugunu farkettim. ben de başlamak istiyorum. 175 boyda 69 civarıyım. son zamanlarda kilo aldım. bir 5 kilo fazlam var bir türlü kurtulamıyorumben de karatay uygulamaya başlayacağım umarım bana da destek olan birileri çıkar ama korkuyorum çünkü aşırı derecede şeker seven ve sürekli yeme ihtiyacı duyan biriyim nasıl olacak bilmiyorum sizler nasıl yaptınız zor oldu mu. en önemlisi kilo verebildiniz mi normal diyetten farkı ne oldu sizin için çok merak ediyorum
Afiyet olsun canım.sabah 11.30
2 yumurtadan bol dereotlu ve tulum peynirli omlet
salata (çeri domates, acur, bol maydanoz-nane, 3 ceviz, limon ve zeytinyağı)
ara 12.00
2/3 muz
4 çilek
akşam 19.00
2/3 ızgara mercan balığı
salata (kuzukulağı, çeri domates, soğan, limon ve zeytinyağı)
yatana kadar 3 lt su
gün içinde 1 kupa fitre kahve
yatana kadar 2 kupa yeşilçay
az sonra leslie yapacağım. yapınca yazarım.
Hoşgeldin canım 5 kilo bu diyette 4 haftada gider hatta fazlası gider ama iradeli olup kaçamak yapmaman gerekiyor.Her kaçamak bir haftana mâl oluyor.Diğer diyetlerden farkı serbest olan şeyleri öğünlerde tıka basa yiyebiliyorsun mesela bir oturuşta 2 kilo pirzola yiyebilirsin salatanı yoğurdunu kısaca serbest olan herşeyi ama öğünlerinin arasına en az 5-6 saat koymalısın ve yasak şeyleri yememelisin.Aslında kolay en zor kısmı tatlıdan uzak durmak sizin için herhalde.
Evet canım zeytinyağı ve tereyağı kullanıyoruz yemeklerde.Onlarla pişen ev yemekleri ni yiyebilirsin.Ama mesela yeşil, kırmızı mercimek, kuru fasulye serbestse nohut ayda bir, yada bezelye ayda bir defa eğer yapmaya karar verirsen biz sana destek oluruz.Ben tatlı krizleri mi yemeklerinin hemen ardından içtiğim sütlü kahve ile atlattım.Gün kurusu ve mürdüm eriği de serbest 3-4 tane.evet tatlı. ve sık sık yemeye alıştığım için nasıl yemeden olacak bilemiyorum.mesela ben evde yapılan yemekleri yiyorum. ayçiçek yağı kullanılmış bir yemeği de yememek mi gerekiyor acaba aklıma takıldı
Evet canım zeytinyağı ve tereyağı kullanıyoruz yemeklerde.Onlarla pişen ev yemekleri ni yiyebilirsin.Ama mesela yeşil, kırmızı mercimek, kuru fasulye serbestse nohut ayda bir, yada bezelye ayda bir defa eğer yapmaya karar verirsen biz sana destek oluruz.Ben tatlı krizleri mi yemeklerinin hemen ardından içtiğim sütlü kahve ile atlattım.Gün kurusu ve mürdüm eriği de serbest 3-4 tane.
Çocuğu anca uyuttum canımFreyza__ menünü yazmadın galiba
doğrudur :))Çocuğu anca uyuttum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?