• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kızlar maalesef 82.7 çıktım:KK43: akşamüzeri tartıldım, biraz wc sorunum var bir de r.... tabi haftaiçi akşam bol miktarda kiraz yedim azcık yufka kaçamağı yaptım. sonuç bu çıktı. moralim bozuldu. 81 leri görürüm diyordum. pazartesi sabahı 81.8 çıkmıştım oysa:cry:

sabah 09.00
1 yumurta
1 büyük dilim parmesan peyniri
10 zeytin
3 ceviz
domates acur

ara 14.00
200 gr ev yoğurdu
2 gün kurusu kayısı
4 yk çiğ kabak çekirdeği ve ayçekirdeği içi
1/2 çk matcha tozu (toz yeşilçay)
1 yk kadar devit3 damla

akşam 19.00
1 servis kaşığı soğanlı biberli ciğer
2 kepçe az nohutlu buğdaylı yoğurt çorbası
1 servis kaşığı salata

yatana kadar 2,5 lt su
20+20=40 dk yürüyüş

kızlar maalesef 82.7 çıktım:KK43: akşamüzeri tartıldım, biraz wc sorunum var bir de r.... tabi haftaiçi akşam bol miktarda kiraz yedim azcık yufka kaçamağı yaptım. sonuç bu çıktı. moralim bozuldu. 81 leri görürüm diyordum. pazartesi sabahı 81.8 çıkmıştım oysa:cry:
Yufka yediğin için tartıda yüksek çıktın büyük ihtimalle canım.Protein sebze beslensen bir gün ertesi gün inersin.Takılma okadar .

Arkadaşlar insülin direncim var daha önce 27 kilo verdim fakat 30 kilo olarak geri aldım Karatay insülin direnci olanlara uygunmudur sizce
hoş geldin canım aramıza. evet karatay uygun. hatta bundan kurtulursun.

Kirazın glisemik indeksi 22 canım mürdüm eriği neden bile düşük.O yüzden yedim sıkıntı olacağını sanmıyorum.
ben de öyle olmasına güvendim ama böyle çıktım tartıda.

Arkadaşlar insülin direncim var daha önce 27 kilo verdim fakat 30 kilo olarak geri aldım Karatay insülin direnci olanlara uygunmudur sizce
Burda İnsülin direnci olan çok arkadaş vardı çok ta güzel kilolar verdiler arkadaşım.Esas size uygun bu diyet canım.Bir süre sonra direnç kırılıyormuş Karatayla.

Yufkadan o canım ,birşeyler daha yemiştin oruç tutarken ben hatırlıyorum.
1 gün yufka yedim hem öğlen hem akşam geç saatte. bir de 2 akşam fındık unu ve hcevizi ununda yaptığım pankeklerim üzerine 1 er yk tahin döküp yedim bol kirazla birlikte. bir gece de buraya yazmadım ama çok geç saatte 2 yk kadar dondurma yedim.

Harıkasın cnm. Haftaya kurtulursun :)
Teşekkür ederim canım. Inşallah:)

Şekerli bir şeydir herhalde diyetimden sonra mutlaka denerim:KK6:
Bildiğin tahin helvası. Canan hoca balıktan sonra biraz yememize izin veriyor. Gerçi ben balık yemedim ama :KK48:
Bir de ben 5 yıl önce de karatay diyeti yaptım. O zaman 64 ten 58 e inmiştim. (Normal halim o aslında. 2.5 yil arayla iki doğumdu emzirmeydi vb derken arttı benim kilom.)
Iste o zaman da canım tatlı istediğinde arada bir sadece bu helvadan yedim. Yanı diyetimize aykırı değil tabi çok sık ve fazla miktarda olmamak şartıyla :KK76: Tabi yine de sen bilirsin.:KK66:

Bildiğin tahin helvası. Canan hoca balıktan sonra biraz yememize izin veriyor. Gerçi ben balık yemedim ama :KK48:
Bir de ben 5 yıl önce de karatay diyeti yaptım. O zaman 64 ten 58 e inmiştim. (Normal halim o aslında. 2.5 yil arayla iki doğumdu emzirmeydi vb derken arttı benim kilom.)
Iste o zaman da canım tatlı istediğinde arada bir sadece bu helvadan yedim. Yanı diyetimize aykırı değil tabi çok sık ve fazla miktarda olmamak şartıyla :KK76: Tabi yine de sen bilirsin.:KK66:
Baliktan sonra ben de yaparim cok severiz ailecek:KK45:kendim yapiyorum ben

Çok severim tahin helvayı ama diyetteyken hamur işi yada içli köfte çekiyor birtek canım içli köfte serbest ayda bir ama benim ayarım yok 10 tane yemeden bırakamıyorum o yüzden bulaşmamam en iyisi:KK48: Daha önce Karatay yaptığını verdiğin kilodan ve menülerinden anlamıştım.

Back