Kirazın glisemik indeksi 22 canım mürdüm eriği neden bile düşük.O yüzden yedim sıkıntı olacağını sanmıyorum.afiyet olsun canım. sen de benim gibi akşam meyve kaçamağı yapmış
Yufka yediğin için tartıda yüksek çıktın büyük ihtimalle canım.Protein sebze beslensen bir gün ertesi gün inersin.Takılma okadar .kızlar maalesef 82.7 çıktımakşamüzeri tartıldım, biraz wc sorunum var bir de r.... tabi haftaiçi akşam bol miktarda kiraz yedim azcık yufka kaçamağı yaptım. sonuç bu çıktı. moralim bozuldu. 81 leri görürüm diyordum. pazartesi sabahı 81.8 çıkmıştım oysa
hoş geldin canım aramıza. evet karatay uygun. hatta bundan kurtulursun.Arkadaşlar insülin direncim var daha önce 27 kilo verdim fakat 30 kilo olarak geri aldım Karatay insülin direnci olanlara uygunmudur sizce
ben de öyle olmasına güvendim ama böyle çıktım tartıda.Kirazın glisemik indeksi 22 canım mürdüm eriği neden bile düşük.O yüzden yedim sıkıntı olacağını sanmıyorum.
evet öyle yapacağım. 81 i görmek istiyorum hemen.Yufka yediğin için tartıda yüksek çıktın büyük ihtimalle canım.Protein sebze beslensen bir gün ertesi gün inersin.Takılma okadar .
Burda İnsülin direnci olan çok arkadaş vardı çok ta güzel kilolar verdiler arkadaşım.Esas size uygun bu diyet canım.Bir süre sonra direnç kırılıyormuş Karatayla.Arkadaşlar insülin direncim var daha önce 27 kilo verdim fakat 30 kilo olarak geri aldım Karatay insülin direnci olanlara uygunmudur sizce
Yufkadan o canım ,birşeyler daha yemiştin oruç tutarken ben hatırlıyorum.hoş geldin canım aramıza. evet karatay uygun. hatta bundan kurtulursun.
ben de öyle olmasına güvendim ama böyle çıktım tartıda.
1 gün yufka yedim hem öğlen hem akşam geç saatte. bir de 2 akşam fındık unu ve hcevizi ununda yaptığım pankeklerim üzerine 1 er yk tahin döküp yedim bol kirazla birlikte. bir gece de buraya yazmadım ama çok geç saatte 2 yk kadar dondurma yedim.Yufkadan o canım ,birşeyler daha yemiştin oruç tutarken ben hatırlıyorum.
Reglinin şişkinliği de var canım.Freyza__ evet bunlar etkiledi kilomu. hemen toplayacağım kendimi.
evet doğru. inşallah inerim ya sinir bozucu oldu.Reglinin şişkinliği de var canım.
Teşekkür ederim canım. Inşallah:)Harıkasın cnm. Haftaya kurtulursun :)
Bildiğin tahin helvası. Canan hoca balıktan sonra biraz yememize izin veriyor. Gerçi ben balık yemedim amaŞekerli bir şeydir herhalde diyetimden sonra mutlaka denerim
HosgeldinArkadaşlar insülin direncim var daha önce 27 kilo verdim fakat 30 kilo olarak geri aldım Karatay insülin direnci olanlara uygunmudur sizce
Baliktan sonra ben de yaparim cok severiz ailecekTeşekkür ederim canım. Inşallah:)
Bildiğin tahin helvası. Canan hoca balıktan sonra biraz yememize izin veriyor. Gerçi ben balık yemedim ama
Bir de ben 5 yıl önce de karatay diyeti yaptım. O zaman 64 ten 58 e inmiştim. (Normal halim o aslında. 2.5 yil arayla iki doğumdu emzirmeydi vb derken arttı benim kilom.)
Iste o zaman da canım tatlı istediğinde arada bir sadece bu helvadan yedim. Yanı diyetimize aykırı değil tabi çok sık ve fazla miktarda olmamak şartıylaTabi yine de sen bilirsin.
Çok severim tahin helvayı ama diyetteyken hamur işi yada içli köfte çekiyor birtek canım içli köfte serbest ayda bir ama benim ayarım yok 10 tane yemeden bırakamıyorum o yüzden bulaşmamam en iyisiTeşekkür ederim canım. Inşallah:)
Bildiğin tahin helvası. Canan hoca balıktan sonra biraz yememize izin veriyor. Gerçi ben balık yemedim ama
Bir de ben 5 yıl önce de karatay diyeti yaptım. O zaman 64 ten 58 e inmiştim. (Normal halim o aslında. 2.5 yil arayla iki doğumdu emzirmeydi vb derken arttı benim kilom.)
Iste o zaman da canım tatlı istediğinde arada bir sadece bu helvadan yedim. Yanı diyetimize aykırı değil tabi çok sık ve fazla miktarda olmamak şartıylaTabi yine de sen bilirsin.
Nasıl yapıldığı konusunda hiç bir fikrim yokBaliktan sonra ben de yaparim cok severiz ailecekkendim yapiyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?