• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kızlar birşey soracağım. öğünlerde porsiyonlar önemli mi? Yani Doyana kadar et, baklagil, salata ve yoğurtlu mezeler yenebilir mi?
Canim hosgeldin
Et salata yogurt sebze yemekleri doyana kadar
Bakliyatlardan mercimek ve kuru fasulye doyana kadar bide borulce vardi sanirim(salatasi cok guzel oluyo)
Bulgur haftada bir 3 4 kasik
Bugday nohut ayda 1 doyana kadar

Mssfreyza: 64,8
60kiloyum: 82
Esub: 71,7
Pegasus07: 65.0,63,8
Uysaliye:58,5 , 58,5

Sadece 1,2 kg verebilmişim kızlar salıdan bu yana :(

Simdi okudum gecmis olsun canim ben de fenayim önce boynum tutuldu bir haftadir tam gecti simdi belim fena deliricem
Hoşgeldin canım benim ❤️ seni gördüğüme çok sevindim.Bugün iyiyim şükür.Sanada çok geçmiş olsun boyun, bel ağrısı çok fena inşallah biran evvel geçsin.

Karne günü malum ancak müsait oldum, müsait oldum dediğim oğlan ayağımda şuan onu uyutuyorum:KK48: IMG_20170609_114646~3.jpg üm elimden geleni yaptım.Önümüzdeki hafta regli öncesi haftaya gireceğim , genelde kilo veremiyorum o hafta tam tersi 1-2 kilo artıyorum.Bakalım bol eksili bir hafta olsun:dua:

Karne günü malum ancak müsait oldum, müsait oldum dediğim oğlan ayağımda şuan onu uyutuyorum:KK48: Eki Görüntüle 2006656 üm elimden geleni yaptım.Önümüzdeki hafta regli öncesi haftaya gireceğim , genelde kilo veremiyorum o hafta tam tersi 1-2 kilo artıyorum.Bakalım bol eksili bir hafta olsun:dua:
64.8 mi olmuştun:duduk: ama odem tutmuşşun ki 61.9 u gördün.
masallah sana:KK200:

burada en düşük kilom 66.3 dü. ramazan gireli iftar sonrası tatlı yiyorum sahurda da tost falan yedim daha fazlasını bekliyordum ama 67.2 tartıldım :oops: 1 kilo gibi fazla görünüyor ama göbek çıktı yine

Canim hosgeldin
Et salata yogurt sebze yemekleri doyana kadar
Bakliyatlardan mercimek ve kuru fasulye doyana kadar bide borulce vardi sanirim(salatasi cok guzel oluyo)
Bulgur haftada bir 3 4 kasik
Bugday nohut ayda 1 doyana kadar
Mssfreyza: 64,8
60kiloyum: 82
Esub: 71,7
Pegasus07: 65.0,63,8
Uysaliye:58,5 , 58,5

Sadece 1,2 kg verebilmişim kızlar salıdan bu yana :KK43:

Sadece 1,2 derken tatlımmm. süper vermişsin. Bende istikrarımdan dolayı kendimi tebrik ettim

Karne günü malum ancak müsait oldum, müsait oldum dediğim oğlan ayağımda şuan onu uyutuyorum:KK48: Eki Görüntüle 2006656 üm elimden geleni yaptım.Önümüzdeki hafta regli öncesi haftaya gireceğim , genelde kilo veremiyorum o hafta tam tersi 1-2 kilo artıyorum.Bakalım bol eksili bir hafta olsun:dua:

tebrik ederim. çok iyi

64.8 mi olmuştun:duduk: ama odem tutmuşşun ki 61.9 u gördün.
masallah sana:KK200:
:KK70:Sadece son iki haftada aldım o kiloyu:ıslık:Sahurda börekler ev ekmekleri, iftarda envayi çeşit yasak yemek her yemekten sonra baklavalar şekerpareler:hamarat::KK6:Resmen coştum:confused:Eşim el firenini sıkarak durdurabildi beni:KK23:

:KK70:Sadece son iki haftada aldım o kiloyu:ıslık:Sahurda börekler ev ekmekleri, iftarda envayi çeşit yasak yemek her yemekten sonra baklavalar şekerpareler:hamarat::KK6:Resmen coştum:confused:Eşim el firenini sıkarak durdurabildi beni:KK23:

almışsın ama vermişsinde işte o yüzden sorun yok. 2 hafta her istediğini yemişsin ohhhh sefan olsun

Yazarim canim ibret olsun herkese:)))
Cok hoşsun cnm:KK70:

Harıka ötesi cnm. MaşallaH:nazar:
Halay çekmeye az kaldı desene:halay:

burada en düşük kilom 66.3 dü. ramazan gireli iftar sonrası tatlı yiyorum sahurda da tost falan yedim daha fazlasını bekliyordum ama 67.2 tartıldım :oops: 1 kilo gibi fazla görünüyor ama göbek çıktı yine
Cnm 1 kılo nedırkı ödemdır o.1 hafta dıkkat et Fazlasıyla gıder

Sadece 1,2 derken tatlımmm. süper vermişsin. Bende istikrarımdan dolayı kendimi tebrik ettim
Tesekkur ederım cnm

kızlar bu saate kadar yediklerimi yazıyorum.

09:00 - 2 porsiyon peynir-4 ceviz-domates salatalık.

12:KK30: öğle yemeği: börülce ve lahana salatası
Afıyet olsun cnm. Öğünler arası 5 saat bırakmaya dıkkat edersen cok ıyı olur. Sabah senı tok tutacak Şeyler yersen Öğlen acıkmazsın
:KK200:
bende verebilirmiyim yaaaaaaaaaaa
Tabıkı verebılırsın cnm, neyın eksik:KK200:

Back