Teşekkür ederim canımHarıka ötesi cnm. MaşallaH
Halay çekmeye az kaldı desene
Mutlaka gıder cnm. Gıtmesede sonrasında toplu gıder, her türlü gıder yaniTeşekkür ederim canımNerdeee adet öncesi ve adet dönemi iki hafta çöp yani bir kilo giderse şükrederim
AYY İNŞALLAH CANIM YA SAYENİZDE VALLA MOTİVE OLUYORUM. 3 -4 KİLO VERSEM YETERCok hoşsun cnm
Harıka ötesi cnm. MaşallaH
Halay çekmeye az kaldı desene
Cnm 1 kılo nedırkı ödemdır o.1 hafta dıkkat et Fazlasıyla gıder
Tesekkur ederım cnm
Afıyet olsun cnm. Öğünler arası 5 saat bırakmaya dıkkat edersen cok ıyı olur. Sabah senı tok tutacak Şeyler yersen Öğlen acıkmazsın
Tabıkı verebılırsın cnm, neyın eksik
Himmm eski yeme aliskanligina geri donmussun yani neyse donup dolasip kendimizi burda buluyoruz:)))Sadece son iki haftada aldım o kiloyu Sahurda börekler ev ekmekleri, iftarda envayi çeşit yasak yemek her yemekten sonra baklavalar şekerpareler Resmen coştum Eşim el firenini sıkarak durdurabildi beni
:)Mssfreyza: 64,8-61,9=2,9
60kiloyum: 82
Esub: 71,7
Pegasus07: 65.0-63,8=1,2
Uysaliye:58,5 , 58,5 Sabit
ZO2718:66,3-67,2=+0,9
Az önceDüzenleŞikayet EtFavorilere Ekle
+ Çoklu AlıntıCevapla
Sağol canım. Koska fırında helva. Marketlerde var.. Dene bakalım. SeversinFırında helva ilk kez duydum afiyet olsun canım.
Çok iyi. 3 günde hem de..Mssfreyza: 64,8
60kiloyum: 82
Esub: 71,7
Pegasus07: 65.0,63,8
Uysaliye:58,5 , 58,5
Sadece 1,2 kg verebilmişim kızlar salıdan bu yana
Çok iyi yaAynen öyle oldu canım,canıma afiyet
Kızlar ben de tartıldım. 71.7 den 70.8 çıktım. Ha gayret az kaldı. Şu kabus 7li rakamlardan kurtulmaya
Harıkasın cnm. Haftaya kurtulursun :)Kızlar ben de tartıldım. 71.7 den 70.8 çıktım. Ha gayret az kaldı. Şu kabus 7li rakamlardan kurtulmaya
Cnm senın kılon az olduğu için yavaş gıdıyor . Benım hedef kılomdasın :))Tebrik ederimmmmmm. Darısı başıma. Herkes vermiş maşallah .ben çakılmışım yerimde. Önümüzdeki cuma minumum 1 kilo vermiş olmam gerek
Şekerli bir şeydir herhalde diyetimden sonra mutlaka denerimSağol canım. Koska fırında helva. Marketlerde var.. Dene bakalım. Seversin
Çok iyi. 3 günde hem de..
Afiyet olsun canımIyi Akşamlar . Bu gün yediklerımıde yazayım
Sabah
Kıymalı yumurta,peynır,zeytın,2 gün kurusu,süt,ceviz
Akşam
Etli taze fasulye,sabahtan kalan kıymalı yumurta,turp,yogurt
2 lt su
1 bardak kefir
Beyaz çay
Sabah yurumedim bu gun eşim gelırse 1 saat yürürüm
Mutlu haftasonları kızlar.pazartesi Görüşürüz
Teşekkür ederım cnm.Afiyet olsun canım
sen 7 lerden kurtul canım ben de artık 8 lerden. bıktım çünkü. ayrıca 7 li rakamları görürsem sanki daha bir motive olucam.Kızlar ben de tartıldım. 71.7 den 70.8 çıktım. Ha gayret az kaldı. Şu kabus 7li rakamlardan kurtulmaya
menün çok güzel olmuş canım. afiyet olsun.Iyi Akşamlar . Bu gün yediklerımıde yazayım
Sabah
Kıymalı yumurta,peynır,zeytın,2 gün kurusu,süt,ceviz
Akşam
Etli taze fasulye,sabahtan kalan kıymalı yumurta,turp,yogurt
2 lt su
1 bardak kefir
Beyaz çay
Sabah yurumedim bu gun eşim gelırse 1 saat yürürüm
Mutlu haftasonları kızlar.pazartesi Görüşürüz
afiyet olsun canım. sen de benim gibi akşam meyve kaçamağı yapmışsınİyi akşamlar kızlar yediklerimi yazayım
Sabah
Yoğurtlu 2 haşlanmış yumurta
Peynir zeytin domates salatalık
Kaymak,Biber közlemesi
Akşam
Bir tabak ciğer sote
Bir tane unsuz kabak+dereotu mücver
Yoğurt, turşu,Bir tane fırında köfte
2 mürdüm eriği
Canım meyve çekti bir avuç kiraz yedim
Akşam meyve yasak ama çok canım çekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?