Simdi okudum gecmis olsun canim ben de fenayim önce boynum tutuldu bir haftadir tam gecti simdi belim fena deliricemBugün 4.gün oldu canım iki günlük ilaç kaldı.İnşallah geçer .Mantarla beraber idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum canım.Çok fena.
Canim hosgeldinKızlar birşey soracağım. öğünlerde porsiyonlar önemli mi? Yani Doyana kadar et, baklagil, salata ve yoğurtlu mezeler yenebilir mi?
ılonu hatırlıyorsam onuda yaz farkı Görelim :)pegasus07 canim ben ogleden sonra yazicam kilomu eklersen sevinirim
Burada tazamadigim surede bol bol yedimtartida kim bilir kac gorurum off offf
Yazarim canim ibret olsun herkese:)))Cnm gecen haftaki k
ılonu hatırlıyorsam onuda yaz farkı Görelim :)
Hoşgeldin canım benimSimdi okudum gecmis olsun canim ben de fenayim önce boynum tutuldu bir haftadir tam gecti simdi belim fena deliricem
64.8 mi olmuştunKarne günü malum ancak müsait oldum, müsait oldum dediğim oğlan ayağımda şuan onu uyutuyorumEki Görüntüle 2006656 üm elimden geleni yaptım.Önümüzdeki hafta regli öncesi haftaya gireceğim , genelde kilo veremiyorum o hafta tam tersi 1-2 kilo artıyorum.Bakalım bol eksili bir hafta olsun
Canim hosgeldin
Et salata yogurt sebze yemekleri doyana kadar
Bakliyatlardan mercimek ve kuru fasulye doyana kadar bide borulce vardi sanirim(salatasi cok guzel oluyo)
Bulgur haftada bir 3 4 kasik
Bugday nohut ayda 1 doyana kadar
Mssfreyza: 64,8
60kiloyum: 82
Esub: 71,7
Pegasus07: 65.0,63,8
Uysaliye:58,5 , 58,5
Sadece 1,2 kg verebilmişim kızlar salıdan bu yana
Karne günü malum ancak müsait oldum, müsait oldum dediğim oğlan ayağımda şuan onu uyutuyorumEki Görüntüle 2006656 üm elimden geleni yaptım.Önümüzdeki hafta regli öncesi haftaya gireceğim , genelde kilo veremiyorum o hafta tam tersi 1-2 kilo artıyorum.Bakalım bol eksili bir hafta olsun
64.8 mi olmuştunama odem tutmuşşun ki 61.9 u gördün.
masallah sana
Teşekkür ederim canımtebrik ederim. çok iyi
Sadece son iki haftada aldım o kiloyu Sahurda börekler ev ekmekleri, iftarda envayi çeşit yasak yemek her yemekten sonra baklavalar şekerpareler Resmen coştum Eşim el firenini sıkarak durdurabildi beni
Teşekkür ederim canımDarısı başına ödem bu giden bu haftadan sonra artık haftada en fazla 1 gider.
Cok hoşsun cnmYazarim canim ibret olsun herkese:)))
Harıka ötesi cnm. MaşallaHKarne günü malum ancak müsait oldum, müsait oldum dediğim oğlan ayağımda şuan onu uyutuyorumEki Görüntüle 2006656 üm elimden geleni yaptım.Önümüzdeki hafta regli öncesi haftaya gireceğim , genelde kilo veremiyorum o hafta tam tersi 1-2 kilo artıyorum.Bakalım bol eksili bir hafta olsun
Cnm 1 kılo nedırkı ödemdır o.1 hafta dıkkat et Fazlasıyla gıderburada en düşük kilom 66.3 dü. ramazan gireli iftar sonrası tatlı yiyorum sahurda da tost falan yedim daha fazlasını bekliyordum ama 67.2 tartıldım1 kilo gibi fazla görünüyor ama göbek çıktı yine
Tesekkur ederım cnmSadece 1,2 derken tatlımmm. süper vermişsin. Bende istikrarımdan dolayı kendimi tebrik ettim
Afıyet olsun cnm. Öğünler arası 5 saat bırakmaya dıkkat edersen cok ıyı olur. Sabah senı tok tutacak Şeyler yersen Öğlen acıkmazsınkızlar bu saate kadar yediklerimi yazıyorum.
09:00 - 2 porsiyon peynir-4 ceviz-domates salatalık.
12öğle yemeği: börülce ve lahana salatası
Tabıkı verebılırsın cnm, neyın eksikbende verebilirmiyim yaaaaaaaaaaa
İstesen herhangi bir sağlık problemin yoksa 4 haftada 53-54 olursun canım.Yeterki bir ay dişini sık kaçamak yapma mutlaka verirsin.bende verebilirmiyim yaaaaaaaaaaa
Çok iyi yaalmışsın ama vermişsinde işte o yüzden sorun yok. 2 hafta her istediğini yemişsin ohhhh sefan olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?