Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canım.Afiyet olsun.Günaydın Arkadaşlarrrrr. E ben tabii dün akşam başladım biliyorsunuz belki yarın tartıda birşeyler görürüm
Dün akşam
6 köfte
2 kaşık b.pilavı(bir daha yemeyeceğim söz)
salata yedim sonra karnım çok acıktı ve saat30 da salatalık yedim. Gece 12 de de bitki çayı içip yattım.
Sabah:
2,5 porsiyon peynir
8 zeytin
6 ceviz
Domates . salatalık ve çay
İnşallah canım.teşekkür ederim canım. Darısı diğer öğünlerin başına.
ama kefirin zaten günlük çiğ sütle yapılması makbul canım.Hiç bir fikrim yok canım, az önce süzdüm benim sevdiğim gibi ekşi olmamış az ekşi olmuş hoş aldığımız açık süt kesildi o yüzden günlük sütle yaptı eşim günlük sütle yapılanı beğenmiyorum ben.
evet gerçekten öyle.Hormonların sana oyun oynuyor canım ,oyuna gelme.Geleceksende yasak şeyler yeme.İki üç gün kurusu falan ye.
afiyet olsun canım gayet güzel olmuş.Iyi geceler kızlar..
Iftar;
2 karnıyarık
Salata
Yoğurtlu semizotu
Bir de maden suyu içtim iftarda.
Birazdan da türk kahvesi icicem ins..
Bu arada kilolarınız çok iyi. Maşallah. Darısı benim başıma
günaydınnnGünaydın arkadaşlar
köftenin yanına keşke az da salata olsaymış canım. afiyet olsun.Günaydın Arkadaşlarrrrr. E ben tabii dün akşam başladım biliyorsunuz belki yarın tartıda birşeyler görürüm
Dün akşam
6 köfte
2 kaşık b.pilavı(bir daha yemeyeceğim söz)
salata yedim sonra karnım çok acıktı ve saat30 da salatalık yedim. Gece 12 de de bitki çayı içip yattım.
Sabah:
2,5 porsiyon peynir
8 zeytin
6 ceviz
Domates . salatalık ve çay
ilaçları kullanmaya devam et bence. ancak olur . bu arada üşütme miydi rahatsızlığın unuttum?Halâ iyileşmedim ya şikayet lerim aynı şiddette devam ediyor Doktorun verdiği ilaçlar işe yaramıyor mu acaba..Yarın gidip yeni ilaçlar mı yazdırsam.Bir hafta fazladan çektiğim acıyamı yanayım giden Ramazanamı bilemedim
Aynı şeydenmi bahsediyoruz bilmiyorum ben mandrada satılan açık sütle seviyorum daha yoğun ve lezzetli oluyor.Market günlük sütü ile sulu ve şekerli geliyor bana.ama kefirin zaten günlük çiğ sütle yapılması makbul canım.
Bugün 4.gün oldu canım iki günlük ilaç kaldı.İnşallah geçer .Mantarla beraber idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum canım.Çok fena.ilaçları kullanmaya devam et bence. ancak olur . bu arada üşütme miydi rahatsızlığın unuttum?
hımmm tamam şimdi oldu. ben yanlış anlamışım.Aynı şeydenmi bahsediyoruz bilmiyorum ben mandrada satılan açık sütle seviyorum daha yoğun ve lezzetli oluyor.Market günlük sütü ile sulu ve şekerli geliyor bana.
offff geçmiş olsun gerçekten zor bir durum.Bugün 4.gün oldu canım iki günlük ilaç kaldı.İnşallah geçer .Mantarla beraber idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum canım.Çok fena.
Sağol canım benimhımmm tamam şimdi oldu. ben yanlış anlamışım.
offff geçmiş olsun gerçekten zor bir durum.
Bugün 4.gün oldu canım iki günlük ilaç kaldı.İnşallah geçer .Mantarla beraber idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum canım.Çok fena.
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun..
Afiyet olsun canım.Kızlar benim sahur menüm:
2 yumurtalı lorlu omlet.
Biraz peynir
1 ince belli çay bard yer fıstığı.
Vee çay..
Bol bol da su..
3 ay önce 74 kiloydum canım :) Kendi adıma teşekkür ederimBu arada kilolarınız çok iyi. Maşallah. Darısı benim başıma