Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Yediklerimi yazayım
Sabah
İki haşlanmış yumurta
Salatalık, peynir
Sütlü kahve
Akşam
Bir servis tabağı soğan ve patlıcan kebabı
Yoğurt
Dünden kalma az kırmızı mercimek salatası
Sütlü kahve

sabah 10.00
2 yumurtadan hindi fümeli peynirli omlet
6 zeytin
3 ceviz
domates acur

ara 13.30
20 kiraz
1 dilim ekmek kadar yufka
1 dilim tulum peyniri
10 çiğ badem
1 bardak tarçınlı kefir

ara 16.00
10 çiğ badem

akşam 18.30
1 servis kaşığı soğanlı biberli ciğer
2 yk barbunya pilaki
150 gr ev yoğurdu

yatana kadar 2,75 lt su

Afiyet olsun canım.

Akşam 107 kilo olmuş bunalımda çok yakın bir dostumla sohbet ettik çok üzülüyordu onu motive etmek için bayağı bir dil döktüm.Telefonu kapadım midemde bir açlık bir kazıntıNeredeyse kendime hamur açacaktım.Tabiiki açmadım kahve içtim yürüyüşümün 15 dakikasını yürüdüm mola verdim çok yoruldumgidip diğer 15 dakikasını yürüyeceğim.Karnım hâlâ aç işim bitince hemen yatıcam.İyi geceler Yarına Tartıda bol eksileriniz olsun inşallah

Günaydınlar herkese. Valla menüleriniz gayet güzel ve doyrucu duruyor. herkese bol eksiler olsun. ben sabah tartıldım 58.5 çıktım. Bakalım darısı önümüzdeki cumaya inşallah

Ya gerçekten kilolu olmak sıkıntılı bir durum. ve verememek ayrı sıkıntı. Kilon ile mutluysan sorun yok. Ama mutsuzsan sıkıntı. Arkadaşın tek başına yapamayabilir diyetisyen yardımıda alsa olur aslında. Ben hayatımın her döneminde mutlaka gittim. Motive edecek biri gerek gerçekten. Amannnn iyi ki yememişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…