Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Iyi geceler kızlar..
Iftar;
2 karnıyarık
Salata
Yoğurtlu semizotu

Bir de maden suyu içtim iftarda.

Birazdan da türk kahvesi icicem ins..

Bu arada kilolarınız çok iyi. Maşallah. Darısı benim başıma

Günaydın Arkadaşlarrrrr. E ben tabii dün akşam başladım biliyorsunuz belki yarın tartıda birşeyler görürüm

Dün akşam

6 köfte
2 kaşık b.pilavı(bir daha yemeyeceğim söz)
salata yedim sonra karnım çok acıktı ve saat30 da salatalık yedim. Gece 12 de de bitki çayı içip yattım.

Sabah:
2,5 porsiyon peynir
8 zeytin
6 ceviz
Domates . salatalık ve çay

Günaydın canım.Afiyet olsun.

Düz 62 yi gördüm bugün, pazartesi tartıda kaç eksi isem diyetimin devamında onun kadar vereceğim.Belki 1 kilo daha az veririm,moralime göre bakıcam.

Halâ iyileşmedim ya şikayet lerim aynı şiddette devam ediyor Doktorun verdiği ilaçlar işe yaramıyor mu acaba..Yarın gidip yeni ilaçlar mı yazdırsam.Bir hafta fazladan çektiğim acıyamı yanayım giden Ramazanamı bilemedim

ama kefirin zaten günlük çiğ sütle yapılması makbul canım.

Hormonların sana oyun oynuyor canım ,oyuna gelme.Geleceksende yasak şeyler yeme.İki üç gün kurusu falan ye.
evet gerçekten öyle.

Iyi geceler kızlar..
Iftar;
2 karnıyarık
Salata
Yoğurtlu semizotu

Bir de maden suyu içtim iftarda.

Birazdan da türk kahvesi icicem ins..

Bu arada kilolarınız çok iyi. Maşallah. Darısı benim başıma
afiyet olsun canım gayet güzel olmuş.

Günaydın arkadaşlar
günaydınnn

köftenin yanına keşke az da salata olsaymış canım. afiyet olsun.

ilaçları kullanmaya devam et bence. ancak olur . bu arada üşütme miydi rahatsızlığın unuttum?

ama kefirin zaten günlük çiğ sütle yapılması makbul canım.
Aynı şeydenmi bahsediyoruz bilmiyorum ben mandrada satılan açık sütle seviyorum daha yoğun ve lezzetli oluyor.Market günlük sütü ile sulu ve şekerli geliyor bana.

Aynı şeydenmi bahsediyoruz bilmiyorum ben mandrada satılan açık sütle seviyorum daha yoğun ve lezzetli oluyor.Market günlük sütü ile sulu ve şekerli geliyor bana.
hımmm tamam şimdi oldu. ben yanlış anlamışım.

Bugün 4.gün oldu canım iki günlük ilaç kaldı.İnşallah geçer .Mantarla beraber idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum canım.Çok fena.
offff geçmiş olsun gerçekten zor bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…