En geç 8 de bitmeli yemek faslı canım.arkadaşlar en son akşam kaçta yemek yiyorsunuz? ben saat 12 de yatarım. 8 yeterlimi sizce
Afıyet olsun cnm. HarıkaSabah kahvaltım
3 yumurtadan taze soğanlı omlet
Domates salatalık peynir
Sütlü kahve
Akşam
Dünkü tavuktan kalan bir but
Bir çorba kasesi bol yeşillikli kırmızı mercimek kısırı
Sütlü kahve
Öğlen 35 dakika yürüyüş+ mekik
Akşam aynısı daha yapmadım oğlan uyuyunca yapacağım
Afiyet olsun canım senin menüde çok güzel.Benim kefir ide bu akşam süzeceğim 2 gündür bekliyorum.Iyı aksamlar arkadaslar.
Sabah
2 yumurta, peynırlı salata, 1 cay bardağı Fındık ,zeytin, Çökelek, süt
Akşam
1 karnıyarık,yarım tabak karnıyarıgın içi, yogurt, turp, sus biberi
1 saat yürüyüş
2,5 lt su
Aralarda kefir
Uyumadan beyaz çay
geçen cuma 82 ydim canım.Mssfreyza: 64,8
60kikoyum:
Esub: 71,7
Pegasus07: 65.0
Uysaliye:57,5
Kızlar liste bu şeklide Yanlışlık varsa duzeltın lütfen.bu haftakı kıloları yazdım.
60 kıloyum cnm senın bu haftakı kılon neydı . Yazarsan eklerım
çok güzel afiyet olsun canım.Sabah kahvaltım
3 yumurtadan taze soğanlı omlet
Domates salatalık peynir
Sütlü kahve
Akşam
Dünkü tavuktan kalan bir but
Bir çorba kasesi bol yeşillikli kırmızı mercimek kısırı
Sütlü kahve
Öğlen 35 dakika yürüyüş+ mekik
Akşam aynısı daha yapmadım oğlan uyuyunca yapacağım
valla gayet güzel olmuş. afiyet olsun canım.Iyı aksamlar arkadaslar.
Sabah
2 yumurta, peynırlı salata, 1 cay bardağı Fındık ,zeytin, Çökelek, süt
Akşam
1 karnıyarık,yarım tabak karnıyarıgın içi, yogurt, turp, sus biberi
1 saat yürüyüş
2,5 lt su
Aralarda kefir
Uyumadan beyaz çay
ben de çok önceden kefirin reçetesi vardı. 24-36-48 saatlik mayaların hangi rahatsızlıklar için kullanıldığı. daha doğrusu reçete anneannemdeydi. rahmetli kaybetmiş. şimdi de hiçbir yerde bulamıyorum.Afiyet olsun canım senin menüde çok güzel.Benim kefir ide bu akşam süzeceğim 2 gündür bekliyorum.
Çok merak ettim keşke kaybolmasaymış yaben de çok önceden kefirin reçetesi vardı. 24-36-48 saatlik mayaların hangi rahatsızlıklar için kullanıldığı. daha doğrusu reçete anneannemdeydi. rahmetli kaybetmiş. şimdi de hiçbir yerde bulamıyorum.
Afiyet olsun bulgur pilavı olsaymış iyiymiş.Oruç tutuyorsun canım olur okadar yarın dengelersin.sabah 08.30
1 yumurta
8 zeytin
1 dilim keçi peyniri
domates acur
3,5 ceviz
ara 13.15
200 gr ev yoğurdu
8 çiğ kaju fıstığı
8 çiğ badem
ara 18.00
20 kiraz
100 mlt kefir
akşam 19.00
fırında köfteli patlıcan kebabı
2 yk pilav
salata
20 kiraz
ara 20.00
1 kupa kabuk tarçın çayı
yatana kadar 2,5 lt su
25 dk tempolu yürüyüş
evet gerçekten ben de o zaman fotokopi çektirmediğime veya not etmediğime üzülüyorum.Çok merak ettim keşke kaybolmasaymış ya
yok canım r.... oldum. 2 gündür tutmuyorum.Afiyet olsun bulgur pilavı olsaymış iyiymiş.Oruç tutuyorsun canım olur okadar yarın dengelersin.
Doğruya gitmiş aklımdan, belki internette vardır bir bilgi bakarım ben birazdan.evet gerçekten ben de o zaman fotokopi çektirmediğime veya not etmediğime üzülüyorum.
yok canım r.... oldum. 2 gündür tutmuyorum.
tesekkur ederım cnm. Benım kefırım 1 günde oluyor, cınsıylemi alakalı acabaAfiyet olsun canım senin menüde çok güzel.Benim kefir ide bu akşam süzeceğim 2 gündür bekliyorum.
Tesekkur ederım cnm. Kılonu guncellıyorum hemen :)geçen cuma 82 ydim canım.
çok güzel afiyet olsun canım.
valla gayet güzel olmuş. afiyet olsun canım.
Cnm kuruyemişleri sabah yeseymişsin keske. Afıyet olsunsabah 08.30
1 yumurta
8 zeytin
1 dilim keçi peyniri
domates acur
3,5 ceviz
ara 13.15
200 gr ev yoğurdu
8 çiğ kaju fıstığı
8 çiğ badem
ara 18.00
20 kiraz
100 mlt kefir
akşam 19.00
fırında köfteli patlıcan kebabı
2 yk pilav
salata
20 kiraz
ara 20.00
1 kupa kabuk tarçın çayı
yatana kadar 2,5 lt su
25 dk tempolu yürüyüş
Bende merskben de çok önceden kefirin reçetesi vardı. 24-36-48 saatlik mayaların hangi rahatsızlıklar için kullanıldığı. daha doğrusu reçete anneannemdeydi. rahmetli kaybetmiş. şimdi de hiçbir yerde bulamıyorum.
yaa kızlar pilav ekstra oldu ve meyveyi çok kaçırdım. soğuk soğuk iyi geldi ama çok abarttım. kan şekerimi ayarlasın diye hemen kabuk tarçın içtim.
hemen düzene girmem lazım.
nette bulamadım ben canım.Doğruya gitmiş aklımdan, belki internette vardır bir bilgi bakarım ben birazdan.
Hiç bir fikrim yok canım, az önce süzdüm benim sevdiğim gibi ekşi olmamış az ekşi olmuş hoş aldığımız açık süt kesildi o yüzden günlük sütle yaptı eşim günlük sütle yapılanı beğenmiyorum ben.tesekkur ederım cnm. Benım kefırım 1 günde oluyor, cınsıylemi alakalı acaba
Hormonların sana oyun oynuyor canım ,oyuna gelme.Geleceksende yasak şeyler yeme.İki üç gün kurusu falan ye.kızlar ben bugün akşam çok yedim yaa. sinirlerim bozulduhala canım birşeyler yemek istiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?