• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Bunu cavaplamamışım öğünlerde lavaş yenilmez canım.Yani kilo verme döneminde.Bu arada hoşgeldin.Burda biz her gün yediklerimizi yazıyoruz şuan sayfada aktif olanlar bu diyetle çok güzel kilolar veren arkadaşlardır.Sayfayı takip edersen menülerimizden kendine uygun olanları yapabilirsin.Ayrıca birbirimizi motive ediyoruz.Sende katıl aramıza.

Hemennn katılıyorum canım. Aslında benim çok fazla kilom yok. 57.5 kiloyum boyum 1.61 ama yağ oranım 24.5 yani kiloma göre bence yağlıyım. Vee en büyük derdim kabızlık sorunum var. gezmediğim doktor kalmadı ilaçlara muhtacım inan. Sindirim sistemimde ki bu sorun nedeniyle az bir miktarda olsa fazla kaçırsam hemen göbeğim çıkıyor. Ben hayat boyu hep diyetisyenlere gittim sorun yok kilo veriyorum ama bırakıyorum hopppp alıyorum. şu an aslında koruma diyetindeyim ama yine aldım kilo. bende bu diyete başlamaya karar verdim.

Hemennn katılıyorum canım. Aslında benim çok fazla kilom yok. 57.5 kiloyum boyum 1.61 ama yağ oranım 24.5 yani kiloma göre bence yağlıyım. Vee en büyük derdim kabızlık sorunum var. gezmediğim doktor kalmadı ilaçlara muhtacım inan. Sindirim sistemimde ki bu sorun nedeniyle az bir miktarda olsa fazla kaçırsam hemen göbeğim çıkıyor. Ben hayat boyu hep diyetisyenlere gittim sorun yok kilo veriyorum ama bırakıyorum hopppp alıyorum. şu an aslında koruma diyetindeyim ama yine aldım kilo. bende bu diyete başlamaya karar verdim.
Geçmiş olsun canım kronik kabızlık çok zor.Kuru gıdalar yiyince bende oluyorum.Yoğurtlu sebze yemekleri iyi geliyor bana.Tekrar hoşgeldin buarada biz buradayız senide bekleriz.Hergün menülerini paylaşırsan bilgi alışverişi yaparız.Cuma günleri kilo bildirimi yapmaya karar verdik çok motive ediyor bizi sende katılırsan seviniriz.

Herkese merhaba. Ben de karatay diyeti yapıyorum. 1 mayıstan bu zamana 77.0 dan 71.7 ye indim. Gerçi oruç tutuyorum. Sabah tartı böyle, öğlen 70.7. Hangisi benim gerçek kilom bilmiyorum ama sonuçta kilo veriyor olmak şahane Üstelik 13 aylık bi bebeğim var, emziriyorum. Çok çok memnunum. Ben de menülerimi paylasmak isterim.
Merhaba cnm. Hoşngeldın. Çok guzel vermişsin. Zaten dıyete uyupta kılo verememek mümkün degıl.

Iftar : 6 tane köfte (fırında)
Bol Salata
Cacık..

Şimdi de sahurumu yaptim:
Lorlu yumurta (1 yumurtadan)
Yarım avuç içi kadar peynir
Yarım çay bardağı yer fıstığı ve çay.

Iki tane sorum var : 1. Menülerinizi günlük toplu olarak mi yazıyorsunuz? Yoksa yedikçe mi? Öğün öğün yani
2. Oruç tutan arkadaşlar ne zaman tartılmak daha doğru?
Afıyet olsun cnm. Menülerını ıstedıgın zaman yazabılırsın. Oruç tutuyorsan ıftardan öncekı kılon gerçek kılondur bence.sonucta sahura kadar yıyıp ıcıldıgınden ac karınla tartılmış olmuyorsun :)

Herkese merhaba. Defalarcaaaaaaaaaaaa başlayıp bıraktığım Canan Karatay diyetine tekrar dönüyorum. Neden bıraktığıma gelince herkesin kilo verdiği bu beslenme şekli ile ben kilo aldım. Bunu nasıl becerdim inanın bilmiyorum. Şimdi bu sabah kahvaltıda 1 lavaş, az peynir ve salatalık yedim. sonra karnım acıktı ve fındık lahmacun vardı 1 adet ondan yedim. 1. sorum: lavaş öğünlerde yenirmi? Ben yenir diye duymuştum. ikinci soru öğünler arası en az 5 - 6 saat mi olmalı
Cnm Karatay a tam uyup kılo almak mümkün degıldır.şok dıyet sonrası bıle karataya başlayıp kılo verenler var.sonucta ac kalmıyoruz ve saglıklı bedlenıyoruz. Lavaş yasak cnm. Öğün araları en az 5 saat olursa 1 saat vücut yağ yakmış olur.Kahvaltıda az peynır yerıne doya doya yumurta peynır ve zrytınını yesen acıkmazsın. Kuruyemiş yıyebılırsın Çiğ olandan. Kendını ac Bırakma ve yasaklı gıdalar tüketme 1 haftada en az 2 kılo verırsın :))

Kac kılo vermek istıyorsun.karatayda kolay kolay almıyorsun .

Mssfreyza: 64,8
60kikoyum:
Esub: 71,7
Pegasus07: 65.0
Uysaliye:57,5

Kızlar liste bu şeklide Yanlışlık varsa duzeltın lütfen.bu haftakı kıloları yazdım.
60 kıloyum cnm senın bu haftakı kılon neydı . Yazarsan eklerım

Son düzenleme:
Geçmiş olsun canım kronik kabızlık çok zor.Kuru gıdalar yiyince bende oluyorum.Yoğurtlu sebze yemekleri iyi geliyor bana.Tekrar hoşgeldin buarada biz buradayız senide bekleriz.Hergün menülerini paylaşırsan bilgi alışverişi yaparız.Cuma günleri kilo bildirimi yapmaya karar verdik çok motive ediyor bizi sende katılırsan seviniriz.

Tabii tabii katılırım. Bu arada kilomu yanlış yazdım 58.5 olacak. eski kilom 57.5 du. Cumaya 2 gün var ve yarın tam olarak başlıcam yine de cuma sabahı tartılır yazarım.

Merhaba cnm. Hoşngeldın. Çok guzel vermişsin. Zaten dıyete uyupta kılo verememek mümkün degıl.

Afıyet olsun cnm. Menülerını ıstedıgın zaman yazabılırsın. Oruç tutuyorsan ıftardan öncekı kılon gerçek kılondur bence.sonucta sahura kadar yıyıp ıcıldıgınden ac karınla tartılmış olmuyorsun :)

Cnm Karatay a tam uyup kılo almak mümkün degıldır.şok dıyet sonrası bıle karataya başlayıp kılo verenler var.sonucta ac kalmıyoruz ve saglıklı bedlenıyoruz. Lavaş yasak cnm. Öğün araları en az 5 saat olursa 1 saat vücut yağ yakmış olur.Kahvaltıda az peynır yerıne doya doya yumurta peynır ve zrytınını yesen acıkmazsın. Kuruyemiş yıyebılırsın Çiğ olandan. Kendını ac Bırakma ve yasaklı gıdalar tüketme 1 haftada en az 2 kılo verırsın :))

Kac kılo vermek istıyorsun.karatayda kolay kolay almıyorsun .

canım ya bu yumurta benim kabusum ben yumurta yiyemiyorum. ondan galiba acıkıyorum. Bence kuruyemiş olayını da abarttığım için kilo aldım ben. Ok. Yarın tam dikkatli başlıyorum inşallah. Yumurta yerine tek alternatif peynirmi.

Mssfreyza: 64,8
60kikoyum:
Esub: 71,7
Pegasus07: 65.0
Uysaliye:57,5

Kızlar liste bu şeklide Yanlışlık varsa duzeltın lütfen.bu haftakı kıloları yazdım.
60 kıloyum cnm senın bu haftakı kılon neydı . Yazarsan eklerım

canım benim 58.5 yapabilirmisin. Bir an kafam eski kiloma gitti.

canım ya bu yumurta benim kabusum ben yumurta yiyemiyorum. ondan galiba acıkıyorum. Bence kuruyemiş olayını da abarttığım için kilo aldım ben. Ok. Yarın tam dikkatli başlıyorum inşallah. Yumurta yerine tek alternatif peynirmi.
Her türlü et yiyebilirsin çok tok tutuyor,yoğurdun içine bir çay bardağı çiğ ceviz kırıp yiyebilirsin,yeşil mercimek, kırmızı mercimek yiyebilirsin,2 tane yerli muz yiyebilirsin,çiğ çerez kilo aldırmaz canım kavrulmuş aldırır.Tabi sadece öğünlerde yiyoruz 5-6 saat sadece şekersiz çay,kahve,ayran,kefir içebiliyoruz.Yaptığın sporun süresinide yazarsan iyi olur canım.

Bana sordu sandım alıntıları karıştırmışım:confused:Kusura bakma canım:KK36:

ya çok teşekkür ederim çok ilgilisiniz. Daha önce bir gruba katıldığımda biri terslemişti beni kitabı alıp oku orada yazıyor diye. Tamam biliyorum zaten ama okuyacak vaktim inan yok. İş, ev, çocuklar,sorunlar derken okuduğumu bile unutuyorum. Bak dalgınlık ve acele ile kilomu bile ne zaman 57,5 yazdım farketmedim. Hem daha deneyimli insanlar fikir almayı sevmişimdir. Ortalama 4 kilo versem ve yağdan versem süper olacak.

Back