• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Evet canım gece yatmadan 2-3 kaşık yoğurda yarım limon sıkıyorum,bir bal kaşığı kadar pul biber döküp karıştırıp yiyorum.Yanlız benim pul biberi KV yaptı içinde yağ yada koruyucu yok fark olurmu bilmem.Sağol canım bende çok şaşırdım 61500 le bitirmiştim diyeti pazartesi 61500 ü görürsem Karatay a yıldızlı pekiyi vereceğim:KK48: Kilo bildirimi yapalım mı haftada bir ? 60kiloyum 60kiloyum da katılır belki sayfayı haraketlendirelim.Listeyi sen yaparsın ben beceremem. @ZO2718 arkadaşım sende katıl aramıza.
Bu akşam denıyorum bende. Benım pul bıberıde annem yapmıştı, cok acı ama:KK70:
Cnm Takım'larda cuma bıldırım yapıyoruz. Buradada cuma gunu lıstemız olsa ıyı olur. Telefondan lısteyı yapabılırmıyım bılmıyorum. Denerim en azından
Pazartesıye kadar 61,5 beklıyorum senden açıkcası:nazar:

Bu akşam denıyorum bende. Benım pul bıberıde annem yapmıştı, cok acı ama:KK70:
Cnm Takım'larda cuma bıldırım yapıyoruz. Buradada cuma gunu lıstemız olsa ıyı olur. Telefondan lısteyı yapabılırmıyım bılmıyorum. Denerim en azından
Pazartesıye kadar 61,5 beklıyorum senden açıkcası:nazar:
Daha iyi çok acı olması benimki tatlı acı kesmiyor beni:KK48:Şöyle gözden yaş gelmeli ama nerrrdeee:KK48:Tamam cuma bildirim yaparım.İnşallah görürüm 61500 ü.Şu iki haftada iki aylık hamur işi ve tatlı yedim:olamaz:Vücut komple ödem bence:KK51:

Bu hafta kaç kilo düsersem tartıda diyeti 60 ın altında okadar la bitireceğim.Yani 3,5kilo verirsem 56,5 ta hatta 56 da bitireceğim diyetimi.Birdaha 60 rakamı görmek istemiyorum tartıda.

Daha iyi çok acı olması benimki tatlı acı kesmiyor beni:KK48:Şöyle gözden yaş gelmeli ama nerrrdeee:KK48:Tamam cuma bildirim yaparım.İnşallah görürüm 61500 ü.Şu iki haftada iki aylık hamur işi ve tatlı yedim:olamaz:Vücut komple ödem bence:KK51:
tatlı acı cok ıyı:KK70:ödem gıderse gerçek kılon çıkar cnm ortaya. :KK200:

Bu hafta kaç kilo düsersem tartıda diyeti 60 ın altında okadar la bitireceğim.Yani 3,5kilo verirsem 56,5 ta hatta 56 da bitireceğim diyetimi.Birdaha 60 rakamı görmek istemiyorum tartıda.
Insallah görmesin cnm. Cok can sıkıcı 60 lar:KK70:

Iyı Akşamlar kızlar. Yedıklerımı yazayım fırsat bulmuşken
Sabah
1 cay bardağına yakın cevız, 2 Yumurtalı salata, peynir,zeytın,1 şeftali, yogurt
Aksam
Mantarlı hındı sote, yogurtlu ıspanak, turp
Aralarda 2 bardak kefir
1 saat yuruyus
2 lt su
Uyumadan yeşil cay

Afiyet olsun canım bende 59900 de bir lahmacun kaçamağı yaparım artık:KK6:
valla insanın arada canı istiyor:-)

Afıyet olsun cnm. Gun kurusu varsa sıcak suya koy bıraz demlensın, suyunu iç kayısılarında ye wc için. Bende işe yarıyor :))
sabah açken mi yapıyorsun canım yoksa gün içinde mi?

Limonlu pul biberli yoğurt kürümü yedim :KK6:Benim bağırsaklarımıda o çalıştırıyor.Ertesi gün karnım dümdüz oluyor resmen niye bilmem:confused:İyi geceler kızlar:KK200:
bak o da iyiymiş. yaa kızlar birşeyler yapmam lazım. bugün 4 gün oldu dışarı çıkmadım:KK43::oha:

Evet canım gece yatmadan 2-3 kaşık yoğurda yarım limon sıkıyorum,bir bal kaşığı kadar pul biber döküp karıştırıp yiyorum.Yanlız benim pul biberi KV yaptı içinde yağ yada koruyucu yok fark olurmu bilmem.Sağol canım bende çok şaşırdım 61500 le bitirmiştim diyeti pazartesi 61500 ü görürsem Karatay a yıldızlı pekiyi vereceğim:KK48: Kilo bildirimi yapalım mı haftada bir ? 60kiloyum 60kiloyum da katılır belki sayfayı haraketlendirelim.Listeyi sen yaparsın ben beceremem. @ZO2718 arkadaşım sende katıl aramıza.

bana uyar. çok da iyi olur sayfa hareketlenir.
Iyı Akşamlar kızlar. Yedıklerımı yazayım fırsat bulmuşken
Sabah
1 cay bardağına yakın cevız, 2 Yumurtalı salata, peynir,zeytın,1 şeftali, yogurt
Aksam
Mantarlı hındı sote, yogurtlu ıspanak, turp
Aralarda 2 bardak kefir
1 saat yuruyus
2 lt su
Uyumadan yeşil cay
çok güzel olmuş canım. afiyet olsun.

sabah 09.00
1,5 ceviz
10 çiğ kaju fıstığı

ara 10.30
200 mlt kefir

öğlen 12.30
1 küçük yumurta
1 dilim keçi peyniri
8 zeytin
domates acur nane
1 ceviz, 10 çiğ badem

akşam 19.00
fırında antep kebabı (köfte, patlıcan, domates, biber)
1 bardak ayran
kuzukulağı

ara 19.30
1 parça pankek (fındık unu, hurma, yumurta)
1 yk tahin
1 küçük şeftali

2 lt den fazla su
20 dk yürüyüş

bak o da iyiymiş. yaa kızlar birşeyler yapmam lazım. bugün 4 gün oldu dışarı çıkmadım:KK43::oha:

Cuma günü bildirim yaparız ozaman canım.Dışarı çıkamamak derken anlamadım canım

Bu diyet kabız yapıyor maalesef.Yoğurtlu bakla, yoğurtlu semizotu,hoşaf, yoğurtlu kabak yemeği bana iyi geliyor.Birde o gece yatmadan yediğim yoğurt kürü.Terbiyesiz sebze çorbası da iyi gelir bol zeytinyağlı.Geçmiş olsun canım.

Akşam yemeğim
Fırında tavuk
Acılı ezme
Marul salatası
Sütlü kahve
Çerez ve kuru meyve hakkımı bu hafta kullanmayacağım.Akşam 30 dakika daha yürüyüp 5 dakika mekik çekeceğim.

tesekkurler cnm. Sabah ac karınla yapıyorum :)

sabah 09.00
1,5 ceviz
10 çiğ kaju fıstığı

ara 10.30
200 mlt kefir

öğlen 12.30
1 küçük yumurta
1 dilim keçi peyniri
8 zeytin
domates acur nane
1 ceviz, 10 çiğ badem

akşam 19.00
fırında antep kebabı (köfte, patlıcan, domates, biber)
1 bardak ayran
kuzukulağı

ara 19.30
1 parça pankek (fındık unu, hurma, yumurta)
1 yk tahin
1 küçük şeftali

2 lt den fazla su
20 dk yürüyüş
Afıyet olsun cnm

Akşam yemeğim
Fırında tavuk
Acılı ezme
Marul salatası
Sütlü kahve
Çerez ve kuru meyve hakkımı bu hafta kullanmayacağım.Akşam 30 dakika daha yürüyüp 5 dakika mekik çekeceğim.
Afıyet olsun cnm benım.

Herkese merhaba. Ben de karatay diyeti yapıyorum. 1 mayıstan bu zamana 77.0 dan 71.7 ye indim. Gerçi oruç tutuyorum. Sabah tartı böyle, öğlen 70.7. Hangisi benim gerçek kilom bilmiyorum ama sonuçta kilo veriyor olmak şahane Üstelik 13 aylık bi bebeğim var, emziriyorum. Çok çok memnunum. Ben de menülerimi paylasmak isterim.

Iftar : 6 tane köfte (fırında)
Bol Salata
Cacık..

Şimdi de sahurumu yaptim:
Lorlu yumurta (1 yumurtadan)
Yarım avuç içi kadar peynir
Yarım çay bardağı yer fıstığı ve çay.

Iki tane sorum var : 1. Menülerinizi günlük toplu olarak mi yazıyorsunuz? Yoksa yedikçe mi? Öğün öğün yani
2. Oruç tutan arkadaşlar ne zaman tartılmak daha doğru?

Iftar : 6 tane köfte (fırında)
Bol Salata
Cacık..

Şimdi de sahurumu yaptim:
Lorlu yumurta (1 yumurtadan)
Yarım avuç içi kadar peynir
Yarım çay bardağı yer fıstığı ve çay.

Iki tane sorum var : 1. Menülerinizi günlük toplu olarak mi yazıyorsunuz? Yoksa yedikçe mi? Öğün öğün yani
2. Oruç tutan arkadaşlar ne zaman tartılmak daha doğru?
Hoşgeldin canım menün harika, tartıda gördüğün en düşük rakam hangisiyse o kilodasın ister parça parça ister toplu istediğin gibi paylaşabilirsin.Çok güzel kilo vermişsin ben ilk ay 6,5 vermiştim.Cuma günleri kilo bildirimi yapacağız sayfa haraketlensin diye ,sende katılırsan seviniriz.

Hoşgeldin canım menün harika, tartıda gördüğün en düşük rakam hangisiyse o kilodasın ister parça parça ister toplu istediğin gibi paylaşabilirsin.Çok güzel kilo vermişsin ben ilk ay 6,5 vermiştim.Cuma günleri kilo bildirimi yapacağız sayfa haraketlensin diye ,sende katılırsan seviniriz.

Herkese merhaba. Defalarcaaaaaaaaaaaa başlayıp bıraktığım Canan Karatay diyetine tekrar dönüyorum. Neden bıraktığıma gelince herkesin kilo verdiği bu beslenme şekli ile ben kilo aldım. Bunu nasıl becerdim inanın bilmiyorum. Şimdi bu sabah kahvaltıda 1 lavaş, az peynir ve salatalık yedim. sonra karnım acıktı ve fındık lahmacun vardı 1 adet ondan yedim. 1. sorum: lavaş öğünlerde yenirmi? Ben yenir diye duymuştum. ikinci soru öğünler arası en az 5 - 6 saat mi olmalı

Herkese merhaba. Defalarcaaaaaaaaaaaa başlayıp bıraktığım Canan Karatay diyetine tekrar dönüyorum. Neden bıraktığıma gelince herkesin kilo verdiği bu beslenme şekli ile ben kilo aldım. Bunu nasıl becerdim inanın bilmiyorum. Şimdi bu sabah kahvaltıda 1 lavaş, az peynir ve salatalık yedim. sonra karnım acıktı ve fındık lahmacun vardı 1 adet ondan yedim. 1. sorum: lavaş öğünlerde yenirmi? Ben yenir diye duymuştum. ikinci soru öğünler arası en az 5 - 6 saat mi olmalı
Zayıflama döneminde glisemik indeksi 30 un üzerinde olan gıdaları sadece ayda bir kere yiyebilirsin. IMG-20160819-WA0031.jpg lahmacu 1 tane ayda bir kere bulguru bile ben ayda bir kere yedim.Bu diyette protein ve sebze ile beslenilir.Ekmek olarak çiğ çerez tatlı olarak gün kurusu yada mürdüm eriği yenilir.Ögünlerin arasında en az 5-6 saat olmalı.Günde en az yarım saat yürüyüş yapılmalı.Bu şekilde beslenirsen kilo verirsin canım.

Teşekkür ederim. Katılıcam inşallah. Ben daha önceki yıllarda iki kere yaptım Karatay. Hem kitabını okudum, hem bu forumda yazıştım. Çok güzel etkili bir düzen. Mantığını tam olarak anlayinca uygulamak cok kolay aslinda. Bir de verilen kilolar oyle hemen de alınmıyor. Benim malum bebek
Bu sıcak karşılama için de ayrıca teşekkür ederim

. sorum: lavaş öğünlerde yenirmi? Ben yenir diye duymuştum
Bunu cavaplamamışım öğünlerde lavaş yenilmez canım.Yani kilo verme döneminde.Bu arada hoşgeldin.Burda biz her gün yediklerimizi yazıyoruz şuan sayfada aktif olanlar bu diyetle çok güzel kilolar veren arkadaşlardır.Sayfayı takip edersen menülerimizden kendine uygun olanları yapabilirsin.Ayrıca birbirimizi motive ediyoruz.Sende katıl aramıza.

Teşekkür ederim. Katılıcam inşallah. Ben daha önceki yıllarda iki kere yaptım Karatay. Hem kitabını okudum, hem bu forumda yazıştım. Çok güzel etkili bir düzen. Mantığını tam olarak anlayinca uygulamak cok kolay aslinda. Bir de verilen kilolar oyle hemen de alınmıyor. Benim malum bebek
Bu sıcak karşılama için de ayrıca teşekkür ederim
Tekrar hoşgeldin diyeyim o zaman :)

Back