Afıyet olsun cnm. Sehrıye yasak degılmıydı. Ben korkudan yasaklılara yaklaşmıyorum artık :))sahur 03.30
5 tane mücver (un yok, kinoa unu var biraz. peynir ve füme vardı içinde)
küçük kase ev yoğurdu
domates salatalık
8 çiğ badem
iftar 20.35
1,5 kepçe terbiyeli tavuklu şehriye çorbası
4 yk etli taze fasulye
çoban salata
ara 21.40
3 kayısı
4 küçük erik
sahurla birlikte 2 lt ye yakın su
40 dk yürüyüş
Tesekkurler cnm. Insallah sudur :)ödemdir o bence. 1 hamburgerle kilo alınmaz.
afiyet olsun. güzel olmuş.
yasak da ben ramazan boyunca bazen böyle karışık yiyeceğim. yani tam karatay yapmayacağım. mesela akşam meyve falan da yiyorum. çünkü oruç kabız yapıyor. ramazandan sonra tam olarak devam.Afıyet olsun cnm. Sehrıye yasak degılmıydı. Ben korkudan yasaklılara yaklaşmıyorum artık :))
aman ayarlı ye canım. dikkat et yoksa ibre yukarı çıkar iyice üzülürsün.Tartıda 64 ü gördümDeli gibi yiyorum ya reglim başlar başlamaz diyete başlayacağım.Reglim bitince Ramazan ın bitmesine bir kaç gün kalıyor zaten.
Yemiyim diyorum, onuda yiyeyim ,bunuda yiyeyim derken bir sürü şey yiyorum ya.Reglime iki hafta var umarım 64 ün üstüne çıkmadan kendimi durdurabilirim.aman ayarlı ye canım. dikkat et yoksa ibre yukarı çıkar iyice üzülürsün.
Vauuuv 82 mi oldunuz çok iyi ya tebrik ederimsahur 03.30
2 yumurtalı peynirli omlet
3 ceviz
domates acur
iftar 20.40
domates biber soslu köfte
fırında sebze
ev yoğurdu
ara 21.00
20 kiraz
sahurla birlikte 1,5 lt su
öğlen 50 dk tempolu yürüyüş
inşallah canım. yoksa kilolar hızla geliyor. insan nasıl bu kiloya çıktımYemiyim diyorum, onuda yiyeyim ,bunuda yiyeyim derken bir sürü şey yiyorum ya.Reglime iki hafta var umarım 64 ün üstüne çıkmadan kendimi durdurabilirim.
teşekkür ederim. ben de çok mutluyumVauuuv 82 mi oldunuz çok iyi ya tebrik ederim
Bir ay olmadı herhalde 7,5 kilo gitti çok iyi,benim ilk ay 6,5 falan gitmişti.inşallah canım. yoksa kilolar hızla geliyor. insan nasıl bu kiloya çıktım
teşekkür ederim. ben de çok mutluyumdaha şimdiden çevrem farketti. sen kilo vermişsin diyorlar
yok canım 0 89,5 benim kasım ayı kilom. ben karataya tam olarak 19 mayısta başladım. yani 14 gün oldu. 86.6 kiloydum. gerçi birazı ödemdi 86 say. yani 14 günde 4 kilo verdim sayılır. hatta 12 günde sayılır. çünkü 2 gündür sabitim.Bir ay olmadı herhalde 7,5 kilo gitti çok iyi,benim ilk ay 6,5 falan gitmişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?