Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Afıyet olsun cnm. Sehrıye yasak degılmıydı. Ben korkudan yasaklılara yaklaşmıyorum artık :))

Afıyet olsun cnm. Sehrıye yasak degılmıydı. Ben korkudan yasaklılara yaklaşmıyorum artık :))
yasak da ben ramazan boyunca bazen böyle karışık yiyeceğim. yani tam karatay yapmayacağım. mesela akşam meyve falan da yiyorum. çünkü oruç kabız yapıyor. ramazandan sonra tam olarak devam.

sahur 03.30
pastırmalı yumurta
2 kabak mücver
domates salatalık
13 çiğ badem

iftar 20.40
1 kepçe tavuk çorbası
3 yk tavuklu siyez bulguru pilavı
3 yk etli taze fasulye
semiz otu salatası

ara 22.00
1 kayısı
25 kiraz

1,5 lt den fazla su
öğlen 30 akşamüzeri 20 dk yürüyüş

merhaba kızlar kimsecikler yazmamış. dün akşam kirazı biraz fazla kaçırdım. çok yemişim karnım şişti.

sahur 03.30
2 yumurtadan peynirli omlet
3 ceviz
çok az domates salatalık

iftar 20.40
kıymalı kurutulmuş patlıcan biber sarma dolması (bulguru çok azdı kıyması fazlaydı)
1 ev yapımı küçük içli köfte
2 yk börülce salatası
biraz semiz otu salatası

ara 21.30
20 kiraz
1 bardak kefir

sahurla birlikte 1,5 lt den fazla
20 dk yürüyüş

Tartıda 64 ü gördüm Deli gibi yiyorum ya reglim başlar başlamaz diyete başlayacağım.Reglim bitince Ramazan ın bitmesine bir kaç gün kalıyor zaten.

Ataşehirde ünlülerin diyetçisi varmış hiç duydunuz mu acaba? canan karatay'ı görünce aklıma geldi.. Tek seansta 13 kilo verdiyormuş...

sahur 03.30
2 yumurtalı peynirli omlet
3 ceviz
domates acur

iftar 20.40
domates biber soslu köfte
fırında sebze
ev yoğurdu

ara 21.00
20 kiraz

sahurla birlikte 1,5 lt su
öğlen 50 dk tempolu yürüyüş

aman ayarlı ye canım. dikkat et yoksa ibre yukarı çıkar iyice üzülürsün.
Yemiyim diyorum, onuda yiyeyim ,bunuda yiyeyim derken bir sürü şey yiyorum ya.Reglime iki hafta var umarım 64 ün üstüne çıkmadan kendimi durdurabilirim.

sahur 03.30
2 yumurtalı peynirli omlet
3 ceviz
domates acur

iftar 20.40
domates biber soslu köfte
fırında sebze
ev yoğurdu

ara 21.00
20 kiraz

sahurla birlikte 1,5 lt su
Vauuuv 82 mi oldunuz çok iyi ya tebrik ederim

Yemiyim diyorum, onuda yiyeyim ,bunuda yiyeyim derken bir sürü şey yiyorum ya.Reglime iki hafta var umarım 64 ün üstüne çıkmadan kendimi durdurabilirim.
inşallah canım. yoksa kilolar hızla geliyor. insan nasıl bu kiloya çıktım

Vauuuv 82 mi oldunuz çok iyi ya tebrik ederim
teşekkür ederim. ben de çok mutluyum daha şimdiden çevrem farketti. sen kilo vermişsin diyorlar

sahur 03.30
1 haşlanmış yumurta
tulum peyniri
11 zeytin
domates acur yeşillik
6 çiğ badem 5 çiğ fındık 1,5 ceviz

iftar 20.45
3 yk et kavurma
3 yk fırında sebze
salata

ara 21.15
5 kiraz
20 dut
1 kayısı

sahurla birlikte 2 lt su

inşallah canım. yoksa kilolar hızla geliyor. insan nasıl bu kiloya çıktım

teşekkür ederim. ben de çok mutluyum daha şimdiden çevrem farketti. sen kilo vermişsin diyorlar
Bir ay olmadı herhalde 7,5 kilo gitti çok iyi,benim ilk ay 6,5 falan gitmişti.

Bir ay olmadı herhalde 7,5 kilo gitti çok iyi,benim ilk ay 6,5 falan gitmişti.
yok canım 0 89,5 benim kasım ayı kilom. ben karataya tam olarak 19 mayısta başladım. yani 14 gün oldu. 86.6 kiloydum. gerçi birazı ödemdi 86 say. yani 14 günde 4 kilo verdim sayılır. hatta 12 günde sayılır. çünkü 2 gündür sabitim.

oruç olduğum için geç yiyorum. o da etkiliyor tabi. yoksa en geç 19.00 ile 19.30 arası yemek faslım bitiyor. wc sorunum olmasın diye akşam meyve yiyorum. yoksa onu da sabah yerim. arada su falan da içmeyince metobolizma yavaşlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…