Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı ramazanlar canimHayırlı ramazanlar diliyorum arkadaşlar umarım bu bir ayı en az zararla kurtarırım Ramazan ertesi bir Karatay diyeti ile daha görüşmek dileğiyle
Ben olsam sevinirdim:))Eki Görüntüle 2000811 Gunaydın kızlar. Mutlu haftasonları
62,1 çıktım tartıda. Sadece 200 gr verebılmişim. Sımdı uzulsemmi sevınsemmı bılemedim :))
evet nohut unu poğaçası bu bir kaç gündür kaçtı. teşekkür ederim canım. karatayın kitapları var ben de. tekrar bakmam lazım. ama zaten sanırım oruç tuttuğum sürece karatayı biraz karışık uygulayacağım. öyle karar aldım bugün. bozmadan ama dikkatli besleneceğim. sonrası daha düzenli olacak inşallah.Canım sen tam Karatay usulü besleniyorsun yani harika ama zayıflama döneminde sadece ayda bir kere yenecek şeyleri neredeyse her öğünde yiyorsunuz.Yani ne kilo alıyorsunuz ne kilo veriyorsun koruma yapıyorsun.Eki Görüntüle 2000718 Bu tabloda 30 ve altı olanları öğünlerinde doyana kadar yiyebilirsin 30 üstü olanları sınırlı, pirinç ve patates komple yasak.Umarım tablonun faydasını görürsün.
ara mı veriyorsun canım? hayırlı ramazanlar.Hayırlı ramazanlar diliyorum arkadaşlar umarım bu bir ayı en az zararla kurtarırım Ramazan ertesi bir Karatay diyeti ile daha görüşmek dileğiyle
olsun canım üzülme. senin kilon az olduğu için yavaş gidiyordur. her eksi güzeldir unutma.Eki Görüntüle 2000811 Gunaydın kızlar. Mutlu haftasonları
62,1 çıktım tartıda. Sadece 200 gr verebılmişim. Sımdı uzulsemmi sevınsemmı bılemedim :))
Bizimde 7 Ağustos olması lazım, inşallah inersin canım.Hayırlı ramazanlar canim
Insallah dedigin gibi olur... ramazanda uymaya calisicam ama sonrasi sıkı bir karatay beni bekliyor tatil tarihimiz belli oldu 1 agustosa kadar istedigim kiloya inmeliyim
Ben 10 Mayıs ta bitirdim canım diyetimi kilomu sabitleme ye çalışıyordum.Ramazandan sonra tekrar başlayacağım.evet nohut unu poğaçası bu bir kaç gündür kaçtı. teşekkür ederim canım. karatayın kitapları var ben de. tekrar bakmam lazım. ama zaten sanırım oruç tuttuğum sürece karatayı biraz karışık uygulayacağım. öyle karar aldım bugün. bozmadan ama dikkatli besleneceğim. sonrası daha düzenli olacak inşallah.
ara mı veriyorsun canım? hayırlı ramazanlar.
olsun canım üzülme. senin kilon az olduğu için yavaş gidiyordur. her eksi güzeldir unutma.
kaç kilodan kaç kiloya indin? ve tabi tabi kaç ayda merak ettimBen 10 Mayıs ta bitirdim canım diyetimi kilomu sabitleme ye çalışıyordum.Ramazandan sonra tekrar başlayacağım.
çok iyi oluyor. acayip tok olursun.Sahurda kkk yapmaya calisicam bakalim nasil olacak
ınsallah sende görürsün cnm :)Ben olsam sevinirdim:))
Haklısın cnm. Fazla cıkmayalımda azda olsa vermişim :)evet nohut unu poğaçası bu bir kaç gündür kaçtı. teşekkür ederim canım. karatayın kitapları var ben de. tekrar bakmam lazım. ama zaten sanırım oruç tuttuğum sürece karatayı biraz karışık uygulayacağım. öyle karar aldım bugün. bozmadan ama dikkatli besleneceğim. sonrası daha düzenli olacak inşallah.
ara mı veriyorsun canım? hayırlı ramazanlar.
olsun canım üzülme. senin kilon az olduğu için yavaş gidiyordur. her eksi güzeldir unutma.
Bizde Temmuz sonu gıderız. O zamana kadar haftada 200 gr dan ayda 800 gr yapıyor,Hadı 1 kılo olsun.2 ayda 2 kılo 58 yıne olmuyorBizimde 7 Ağustos olması lazım, inşallah inersin canım.
bir nevi form çayı. adı almanca ve çok uzun. Migroslarda var. ama içeriği form çayından daha iyi. daha hafif. başka bitkiler var. ben onu tercih ediyorum.60 kıloyum cnm Alman cayı ne, ılk defa duyuyorum:)
Entschlackungstee mi cnm. Pazartesi bakarım burda vardır herhalde :)bir nevi form çayı. adı almanca ve çok uzun. Migroslarda var. ama içeriği form çayından daha iyi. daha hafif. başka bitkiler var. ben onu tercih ediyorum.
Afıyet olsun cnm. Harıkasın yıne. Tartıldınmı hıc kılon ne durumda:)sahur 03.30
domatesli biberli sucuklu yumurta
2 zeytin
salatalık
1,5 dilim balkabaklı siyez ekmeği
iftar 20.35
5 küçük ızgara köfte
3 yk sebzeli siyez bulguru pilavı
4 yk yoğurtlu köz patlıcan biber
ara 22.30 olabilir
biraz kiraz
1 çay bardağı kefir
sahur da dahil yatana kadar 2 lt su olacak.
40 dk yürüyüş
evet o. wc sorunun olduğunda içebilirsin. form çaya göre daha hafif bir seçenek.Entschlackungstee mi cnm. Pazartesi bakarım burda vardır herhalde :)
valla wc den dolayı bu hafta bir tuhaf oldu.kilom dalgalandı. pazartesi 83.6 salı 84 sonra 84.2 ve 84.6 ama bugün 84 dü. 43 canım.Afıyet olsun cnm. Harıkasın yıne. Tartıldınmı hıc kılon ne durumda:)
YAŞ kaçtı cnm.
evet 1 kilo hedef koyabilirsin iyi olur.Kızlar haftaya kadar bır hedef koyayım dıyorum. 60 I bı göremedim gıttı. Mesela haftaya kadar 60,9 olmak olsun hedefim. Belkı böylece spora asılırım :))
Tmm cnm pazartesi bakarım. Bu sıralar bendede var wc sorunu. Bulursam deneyeyim. Maşallah 83 ü görmüşsün. Bu azımle kısa surede inersin 60 laraevet o. wc sorunun olduğunda içebilirsin. form çaya göre daha hafif bir seçenek.
valla wc den dolayı bu hafta bir tuhaf oldu.kilom dalgalandı. pazartesi 83.6 salı 84 sonra 84.2 ve 84.6 ama bugün 84 dü. 43 canım.
evet 1 kilo hedef koyabilirsin iyi olur.