Senin biri iyi hiç olmazsa, benim komple kötü ya depresyon dayım sanırım yemeden duramıyorumSelam kızlar
Freyza__ giremedim hic canim bir yogunluktur gidiyor
Yediklerimi hic yazmiyimsahur cok guzel gidiyor ama iftarda ipin ucu bir kaciyo tutamiyorum
Bir an once toparlanmaliyiz canim ya boyle olmaz az ugrasmadik yazik emeklerimize ben 10 kilo vermistim 1 kilo aldim bileSenin biri iyi hiç olmazsa, benim komple kötü ya depresyon dayım sanırım yemeden duramıyorum
Kaçırman kötü olmuş,ayak üstü nasihatinide vermiş :)Bugun iftara yeni evlenen gorumcem falan geldi nikahi kadikoy evlendirmede oldu
Biz siranin gelmesini beklerken foto falan cektiriyorduk gorumcem bir bakmis Canan hoca(nasil kacirdim ben) hemen selam vermis foto cekilmis Canan hoca evleniyorsunuz diye salmayin dikkat edin yediklerinize demis:)))) ben gorsem ne yaparim diye dusundum kesin buradan bahsederdim..
Ben tartıda 3 kilo fazlayım şuan yaBir an once toparlanmaliyiz canim ya boyle olmaz az ugrasmadik yazik emeklerimize ben 10 kilo vermistim 1 kilo aldim bile
Haklisin burasi cok sessiz urayida birakma ama seni motive eden yerleri de takip et17 ile 20 si arasında reglim başlayacak hemen diyete başlayacağım ama yanlız yapamam motive olacağım arkadaşlar lazım.Burası bukadar boş olursa haftalık gruplara katılırım belki.
Hic goz atmadim haftalik guruplar nasil yaris falan mi oluyo17 ile 20 si arasında reglim başlayacak hemen diyete başlayacağım ama yanlız yapamam motive olacağım arkadaşlar lazım.Burası bukadar boş olursa haftalık gruplara katılırım belki.
Yok canım bırakmam sonuçta ben Karatay diyeti ile zayıflıyorum buraya da yazacağım.60kiloyum var, Pegasus kızı sınava çalıştırıyor herhalde sende Ramazan dan sonra gelcen yeter zaten.Zayıflama grupları evet yarış yapıyorlar çok güzel ortamları var.Motivasyonları çok iyi.Haklisin burasi cok sessiz urayida birakma ama seni motive eden yerleri de takip et
Sagol canim bir goz atiyimYok canım bırakmam sonuçta ben Karatay diyeti ile zayıflıyorum buraya da yazacağım.60kiloyum var, Pegasus kızı sınava çalıştırıyor herhalde sende Ramazan dan sonra gelcen yeter zaten.Zayıflama grupları evet yarış yapıyorlar çok güzel ortamları var.Motivasyonları çok iyi.
Senin biri iyi hiç olmazsa, benim komple kötü ya depresyon dayım sanırım yemeden duramıyorum
Bir an once toparlanmaliyiz canim ya boyle olmaz az ugrasmadik yazik emeklerimize ben 10 kilo vermistim 1 kilo aldim bile
cuma grupları var canım. ama herkes farklı diyet yapıyor.Hic goz atmadim haftalik guruplar nasil yaris falan mi oluyo
tamam canım60kiloyum canım ben şuan diyette değilim.Reglim başlayınca başlayacağım.Orada kimse zayıflamıyor Bana her hafta kilo kaybeden arkadaşlar lazım.Cuma gruplarına katılacağım, buraya da yemeklerimi ve verdiğim kiloları yazarım.5-6 haftada diyetimi bitirmeyi hedefliyorum.Buradan görüşürüz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?