• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Bizde Temmuz sonu gıderız. O zamana kadar haftada 200 gr dan ayda 800 gr yapıyor,Hadı 1 kılo olsun.2 ayda 2 kılo 58 yıne olmuyor
Bulgur yüzünden büyük ihtimalle canım.Bir hafta et,salata, yoğurt dene akşam yemeklerinde fark olacakmı dene bence.

Dün iftardan sonra yediğim 4 tane baklava dan sonra koruma falan yalan oldu canım :KK22:Bu şartlarda ramazanı 64-65 le bitirirsem şükrederim :KK48:
Ben de kemalpasa yedim dondurmayla:dondurma:
Ramazan sonrasi ikimizin de ellili rakamlara inmemiz lazim...
58 hedefim aslinda 60 yeter ama 2 kiLo alma payi birakmali:KK51:

Tmm cnm pazartesi bakarım. Bu sıralar bendede var wc sorunu. Bulursam deneyeyim. Maşallah 83 ü görmüşsün. Bu azımle kısa surede inersin 60 lara:KK200:
inşallah:dua: en geç ekim sonuna görsem ne güzel olur değil mi:dua::halay::-):nazar:

73300 den 61500 e indim canım.1 martta başlayıp 10 Mayıs ta bıraktım.2 ay 10 gün oluyor.
çok iyi:nazar:

Dün iftardan sonra yediğim 4 tane baklava dan sonra koruma falan yalan oldu canım :KK22:Bu şartlarda ramazanı 64-65 le bitirirsem şükrederim :KK48:

iftardan sonra en uslu ben durmuşum anlaşılan:KK70: biraz kiraz ve 2 kayısı yedim o kadar. yatana kadar su içtim:KK25:

Ağzın bal yesin canım ineceğiz inşallah.Hep şişkinlik bunlar kilonun yarısı ilk hafta gider inşallah:dua:

inşallah:dua: en geç ekim sonuna görsem ne güzel olur değil mi:dua::halay::-):nazar:

çok iyi:nazar:

iftardan sonra en uslu ben durmuşum anlaşılan:KK70: biraz kiraz ve 2 kayısı yedim o kadar. yatana kadar su içtim:KK25:
Tebrik ederim canım ,bende aynıydım ta ki aldığımız baklava aklıma gelene kadar sonrası feci :KK22:

sahur 03.20
peynirli yumurta (yarısını yedim)
3 zeytin
1 küçük peynirli nohut unu poğaçası
domates salatalık
1,5 ceviz

iftar 20.35
avuç içi kadar haşlanmış köy tavuğu
3 yk siyez bulguru pilavı
3 yk yoğurtlu köz patlıcan biber
3 yk taze börülce salatası

ara 21.00
25 tane falan küçük kiraz
2 erik
1 çay bardağı kefir

sahurla birlikte 1,5 lt su

GÜnaydın arkadaslar
Dün yazamadım.sabah normal karatayımı yaptım.dısarı çıktık vede Hamburger yedim :(
Sonra 1 saat Yürüdüm. Bu günde 63 olmuşum. Bır yemeyle hemen alıyorum:(

GÜnaydın arkadaslar
Dün yazamadım.sabah normal karatayımı yaptım.dısarı çıktık vede Hamburger yedim :KK43:
Sonra 1 saat Yürüdüm. Bu günde 63 olmuşum. Bır yemeyle hemen alıyorum:KK43:
Canım işte bizde 57-58-59 lara düşmek bu yüzden istiyoruz.Normal beslenmeye başlayınca 2-3 kilo üzerine geliyor.Yaşımızdan mı kaynaklanıyor nedir bilmem vücut hemen su tutuyor.Ben az su içip çok tuzlu yiyordum o yüzden çok ödem tutuyordum.Artık dikkat ediyorum ama yinede tartıda 1-2 kilo fazla çıkıyor.2 gün karatay usulü beslensem yine aşağı iniyorum.Bir kilo falan almadın yani, ben bir yılda 3 kilo aldım bu diyetten sonra yemenin dibine vurduğum halde.Sen bir kilo alamazsın bir hamburger ile yani.

Canım işte bizde 57-58-59 lara düşmek bu yüzden istiyoruz.Normal beslenmeye başlayınca 2-3 kilo üzerine geliyor.Yaşımızdan mı kaynaklanıyor nedir bilmem vücut hemen su tutuyor.Ben az su içip çok tuzlu yiyordum o yüzden çok ödem tutuyordum.Artık dikkat ediyorum ama yinede tartıda 1-2 kilo fazla çıkıyor.2 gün karatay usulü beslensem yine aşağı iniyorum.Bir kilo falan almadın yani, ben bir yılda 3 kilo aldım bu diyetten sonra yemenin dibine vurduğum halde.Sen bir kilo alamazsın bir hamburger ile yani.
Bu gun yıne karataya döndüm bakalım yarın ne olur. Normalde almamam Lazım dedıgın gıbı sadece hamburgerdı, patates yemedim nıye fazla çıktım bılmıyorum.

GÜnaydın arkadaslar
Dün yazamadım.sabah normal karatayımı yaptım.dısarı çıktık vede Hamburger yedim :KK43:
Sonra 1 saat Yürüdüm. Bu günde 63 olmuşum. Bır yemeyle hemen alıyorum:KK43:
ödemdir o bence. 1 hamburgerle kilo alınmaz.

Iyı aksamlar kızlar
Sabah haşlanmış Yumurtalı Karatay ve 3 gun kurusu
Aksam
Karnıyarık cacık
1 saat yuruyus
2,5 lt su
Aralarda kefır
Yeşil cay
afiyet olsun. güzel olmuş.

sahur 03.30
5 tane mücver (un yok, kinoa unu var biraz. peynir ve füme vardı içinde)
küçük kase ev yoğurdu
domates salatalık
8 çiğ badem

iftar 20.35
1,5 kepçe terbiyeli tavuklu şehriye çorbası
4 yk etli taze fasulye
çoban salata

ara 21.40
3 kayısı
4 küçük erik

sahurla birlikte 2 lt ye yakın su
40 dk yürüyüş