• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Bugun iftara yeni evlenen gorumcem falan geldi nikahi kadikoy evlendirmede oldu
Biz siranin gelmesini beklerken foto falan cektiriyorduk gorumcem bir bakmis Canan hoca(nasil kacirdim ben:KK42:) hemen selam vermis foto cekilmis Canan hoca evleniyorsunuz diye salmayin dikkat edin yediklerinize demis:)))) ben gorsem ne yaparim diye dusundum kesin buradan bahsederdim..

Bugun iftara yeni evlenen gorumcem falan geldi nikahi kadikoy evlendirmede oldu
Biz siranin gelmesini beklerken foto falan cektiriyorduk gorumcem bir bakmis Canan hoca(nasil kacirdim ben:KK42:) hemen selam vermis foto cekilmis Canan hoca evleniyorsunuz diye salmayin dikkat edin yediklerinize demis:)))) ben gorsem ne yaparim diye dusundum kesin buradan bahsederdim..
Kaçırman kötü olmuş,ayak üstü nasihatinide vermiş :)

17 ile 20 si arasında reglim başlayacak hemen diyete başlayacağım ama yanlız yapamam motive olacağım arkadaşlar lazım.Burası bukadar boş olursa haftalık gruplara katılırım belki.

Haklisin burasi cok sessiz urayida birakma ama seni motive eden yerleri de takip et
Yok canım bırakmam sonuçta ben Karatay diyeti ile zayıflıyorum buraya da yazacağım.60kiloyum var, Pegasus kızı sınava çalıştırıyor herhalde sende Ramazan dan sonra gelcen yeter zaten.Zayıflama grupları evet yarış yapıyorlar çok güzel ortamları var.Motivasyonları çok iyi.

Yok canım bırakmam sonuçta ben Karatay diyeti ile zayıflıyorum buraya da yazacağım.60kiloyum var, Pegasus kızı sınava çalıştırıyor herhalde sende Ramazan dan sonra gelcen yeter zaten.Zayıflama grupları evet yarış yapıyorlar çok güzel ortamları var.Motivasyonları çok iyi.
Sagol canim bir goz atiyim

Senin biri iyi hiç olmazsa, benim komple kötü ya depresyon dayım sanırım yemeden duramıyorum:oops:

Bir an once toparlanmaliyiz canim ya boyle olmaz az ugrasmadik yazik emeklerimize ben 10 kilo vermistim 1 kilo aldim bile

aman kızlar sakın salmayın. bir bir insan ne olduğunu anlamadan yukarı çıkıyor.

Hic goz atmadim haftalik guruplar nasil yaris falan mi oluyo
cuma grupları var canım. ama herkes farklı diyet yapıyor.

sahur 03.30
2 yk patlıcan biber kızartma
1 haşlanmış yumurta
peynir
7 zeytin
1 ceviz 8 çiğ badem
domates acur

iftar 08.40
2 kepçe tarhana çorbası
1 kuru patlıcan 6 yaprak sarma (çok kıymalı az bulgurlu) (hatta bulguru yok gibi)
salata

ara 21.30
1 kase meyve (1 küçük şeftali, kiraz, dut karışımı)
3 yk ev yoğurdu

sahurla birlikte 1,5 lt su
120 dk yürüyüş

60kiloyum 60kiloyum canım ben şuan diyette değilim.Reglim başlayınca başlayacağım.Orada kimse zayıflamıyor :KK48:Bana her hafta kilo kaybeden arkadaşlar lazım.Cuma gruplarına katılacağım, buraya da yemeklerimi ve verdiğim kiloları yazarım.5-6 haftada diyetimi bitirmeyi hedefliyorum.Buradan görüşürüz inşallah:KK200:

60kiloyum 60kiloyum canım ben şuan diyette değilim.Reglim başlayınca başlayacağım.Orada kimse zayıflamıyor :KK48:Bana her hafta kilo kaybeden arkadaşlar lazım.Cuma gruplarına katılacağım, buraya da yemeklerimi ve verdiğim kiloları yazarım.5-6 haftada diyetimi bitirmeyi hedefliyorum.Buradan görüşürüz inşallah:KK200:
tamam canım:-) ben zaten 9. takımdayım. izindeyim ama. listede değilim. ama hergün oraya da uğruyorum.

sahur 03.30
1 yumurtadan füme etli peynirli omlet
2 yk patlıcan biber kızartma
1,5 dilim siyez ekmeği
domates acur
1 ceviz 5 çiğ badem

iftar 20.40
elim kadar biftek
5 yk fırında sebze
1 yk erişte

ara 21.30
avuç içi kadar pankek (fındık unu, yumurta ve hurma dan yaptım)
1 kaşık tahin
20 kiraz

sahurla birlikte 1,5 lt su

IMG_20170605_093250~2.jpg Tartıda bu rakamı görmem ve eşiminde uyarmasından dolayı bugün itibariyle diyetime başlıyorum.Sahurda hamur işlerini yiyip yatmak bana yaramadı.Ramazan bayramına 70 ile girmek istemiyorum her gün yediklerimi ve yaptığım sporu yazarım.

Back