- 3 Nisan 2015
- 4.297
- 9.152
- 88
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başınız sağolsun canım.Ben katıldım 14.gruptayım.Burdanda devam ediyorum.Merhaba arkadaşlar . Eşimin Amcasını kaybettık o yuzden gelemedim hiç. Dıyete dıkkat etmedim açıkcası sureklı cenaze evındeydik. Kac kılo oldum bılmıyorum.
Mssfreyza cnm dıkkat edersen aldıkların hemen gıder. Cuma Gruplarına bende katılmayı düşünüyorum tekrar.
Teşekkür ederım cnm. Bende katıldım 6. Gruptayım. Takım bıraz sakın, umarım toparlanır yoksa katılmamın bır anlamı kalmaz. Bu ay sonu hedefim 58 olmak . Az önce yıne 65 gördüm tartıda. Offf artık 59 U görmek istıyorum.Başınız sağolsun canım.Ben katıldım 14.gruptayım.Burdanda devam ediyorum.
64800 üm aynı kilodayız canım.Burayada yaz ben iki yerede yazacağım.Teşekkür ederım cnm. Bende katıldım 6. Gruptayım. Takım bıraz sakın, umarım toparlanır yoksa katılmamın bır anlamı kalmaz. Bu ay sonu hedefim 58 olmak . Az önce yıne 65 gördüm tartıda. Offf artık 59 U görmek istıyorum.
Aynen cnm. Bir elim burda olacak :)64800 üm aynı kilodayız canım.Burayada yaz ben iki yerede yazacağım.
başın saolsun canım.Merhaba arkadaşlar . Eşimin Amcasını kaybettık o yuzden gelemedim hiç. Dıyete dıkkat etmedim açıkcası sureklı cenaze evındeydik. Kac kılo oldum bılmıyorum.
Mssfreyza cnm dıkkat edersen aldıkların hemen gıder. Cuma Gruplarına bende katılmayı düşünüyorum tekrar.
Allah yardımcın olsun canım ben 5 gün antibiyotik kullanacağım için oruç tutamayacağım üzüldüm ya.Yarından itibaren havalar acayip ısınacakmış Allah tutanlara yardım etsin.ben de bugün çok yürüdüm kızlar. oruçlu oruçlu çok yordu beni. ayrıca çok da işim vardı. bezginim şu an.
amin inşallah. sana da geçmiş olsun canım. ben de r... oldum. o yüzden oruca ara veriyorum.Allah yardımcın olsun canım ben 5 gün antibiyotik kullanacağım için oruç tutamayacağım üzüldüm ya.Yarından itibaren havalar acayip ısınacakmış Allah tutanlara yardım etsin.
Afiyet olsun canım bende 59900 de bir lahmacun kaçamağı yaparım artıksahur 03.30
2 yumurtadan pastırmalı peynirli omlet (3/4 ünü yedim)
1,5 ceviz 5 çiğ fındık
domates biber acur
iftar 20.50
siyez unundan kıymalı ev pidesi
1 küçük kabak çiçeği dolması 1 sarma (komşu getirmiş)
domates salatalık biber
ara 1 küçük bardak kefir içmeyi düşünüyorum sırf wc için belki içmem
sahurla birlikte su 1,5 lt
öğlen 50 akşam üzeri 20 dk tempolu yürüyüş
afıyet olsun cnmAkşam yemeğim
Domates rendesinde haşlanmış 3 baget
Acılı ezme
Patlıcan salatası
Cacık
Öğleden sonra 3 saate yakın ayaktaydım akşam spor yapmıyacağım
Tesekkurler cnm benimbaşın saolsun canım.
Gecmişolsun cnmAllah yardımcın olsun canım ben 5 gün antibiyotik kullanacağım için oruç tutamayacağım üzüldüm ya.Yarından itibaren havalar acayip ısınacakmış Allah tutanlara yardım etsin.
Afıyet olsun cnm. Gun kurusu varsa sıcak suya koy bıraz demlensın, suyunu iç kayısılarında ye wc için. Bende işe yarıyor :))sahur 03.30
2 yumurtadan pastırmalı peynirli omlet (3/4 ünü yedim)
1,5 ceviz 5 çiğ fındık
domates biber acur
iftar 20.50
siyez unundan kıymalı ev pidesi
1 küçük kabak çiçeği dolması 1 sarma (komşu getirmiş)
domates salatalık biber
ara 1 küçük bardak kefir içmeyi düşünüyorum sırf wc için belki içmem
sahurla birlikte su 1,5 lt
öğlen 50 akşam üzeri 20 dk tempolu yürüyüş
Sağol canımGecmişolsun cnm
cnm pul bıber lımon ve yogurt karıştırıp yıyormusun. Deneyeyım bende :)Limonlu pul biberli yoğurt kürümü yedim Benim bağırsaklarımıda o çalıştırıyor.Ertesi gün karnım dümdüz oluyor resmen niye bilmemİyi geceler kızlar
Ay harıkasın cnm benım. Karatayın faydası bu. Bende bu gun karatayıma döndüm tekrar. Yarın -1 cıksamda razıyımEki Görüntüle 2005231 Güne -2 ile başlamak gibisi yok.. Günaydın Tartıda bol eksileriniz olsunİyi günler
Afıyet olsun cnm. Cok sakın dedıgın gıbı burası. Bır fırsat buldukça yazalım ama bırbırımıze destek olurBu sayfaya hareket gelmeyecek herhalde Ramazan diye
Sabah kahvaltım:
Pul biber yoğurt soslu 2 haşlanmış yumurta
Domates, salatalık
Peynir
Sütlü kahve
Oğlan uyuyunca az sonra koşu bandında 30 dakika yürüyüş,5 dakika mekik çekeceğim.
Evet canım gece yatmadan 2-3 kaşık yoğurda yarım limon sıkıyorum,bir bal kaşığı kadar pul biber döküp karıştırıp yiyorum.Yanlız benim pul biberi KV yaptı içinde yağ yada koruyucu yok fark olurmu bilmem.Sağol canım bende çok şaşırdım 61500 le bitirmiştim diyeti pazartesi 61500 ü görürsem Karatay a yıldızlı pekiyi vereceğim Kilo bildirimi yapalım mı haftada bir ? 60kiloyum da katılır belki sayfayı haraketlendirelim.Listeyi sen yaparsın ben beceremem. ZO2718 arkadaşım sende katıl aramıza.cnm pul bıber lımon ve yogurt karıştırıp yıyormusun. Deneyeyım bende :)
Ay harıkasın cnm benım. Karatayın faydası bu. Bende bu gun karatayıma döndüm tekrar. Yarın -1 cıksamda razıyım
Afıyet olsun cnm. Cok sakın dedıgın gıbı burası. Bır fırsat buldukça yazalım ama bırbırımıze destek olur