Yine harika bir gunIyı aksamlar kızlar
Sabah
Soğanlı Yumurtalı Karatay
Aksam
Taze fadulye yogurt vede musakka
Arada kefir
Beyaz cay
Spor yok
2 lt su
Tesekkur ederim cnm benimYine harika bir gun
73300 den 61500 e indim canım.1 martta başlayıp 10 Mayıs ta bıraktım.2 ay 10 gün oluyor.kaç kilodan kaç kiloya indin? ve tabi tabi kaç ayda merak ettim
Bulgur yüzünden büyük ihtimalle canım.Bir hafta et,salata, yoğurt dene akşam yemeklerinde fark olacakmı dene bence.Bizde Temmuz sonu gıderız. O zamana kadar haftada 200 gr dan ayda 800 gr yapıyor,Hadı 1 kılo olsun.2 ayda 2 kılo 58 yıne olmuyor
cnm koruma nasıl gıdıyor .73300 den 61500 e indim canım.1 martta başlayıp 10 Mayıs ta bıraktım.2 ay 10 gün oluyor.
Haklısın cnm. Bu hafta öyle yapayım, ınsallah işe yarar :)Bulgur yüzünden büyük ihtimalle canım.Bir hafta et,salata, yoğurt dene akşam yemeklerinde fark olacakmı dene bence.
Iyı geceler cnmİyi geceler kızlar
cnm koruma nasıl gıdıyor .
Ben de kemalpasa yedim dondurmaylaDün iftardan sonra yediğim 4 tane baklava dan sonra koruma falan yalan oldu canımBu şartlarda ramazanı 64-65 le bitirirsem şükrederim
inşallahTmm cnm pazartesi bakarım. Bu sıralar bendede var wc sorunu. Bulursam deneyeyim. Maşallah 83 ü görmüşsün. Bu azımle kısa surede inersin 60 lara
çok iyi73300 den 61500 e indim canım.1 martta başlayıp 10 Mayıs ta bıraktım.2 ay 10 gün oluyor.
Dün iftardan sonra yediğim 4 tane baklava dan sonra koruma falan yalan oldu canımBu şartlarda ramazanı 64-65 le bitirirsem şükrederim
iftardan sonra en uslu ben durmuşum anlaşılanBen de kemalpasa yedim dondurmayla
Ramazan sonrasi ikimizin de ellili rakamlara inmemiz lazim...
58 hedefim aslinda 60 yeter ama 2 kiLo alma payi birakmali
Ağzın bal yesin canım ineceğiz inşallah.Hep şişkinlik bunlar kilonun yarısı ilk hafta gider inşallahBen de kemalpasa yedim dondurmayla
Ramazan sonrasi ikimizin de ellili rakamlara inmemiz lazim...
58 hedefim aslinda 60 yeter ama 2 kiLo alma payi birakmali
Tebrik ederim canım ,bende aynıydım ta ki aldığımız baklava aklıma gelene kadar sonrası feciinşallahen geç ekim sonuna görsem ne güzel olur değil mi
çok iyi
iftardan sonra en uslu ben durmuşum anlaşılanbiraz kiraz ve 2 kayısı yedim o kadar. yatana kadar su içtim
demekki ramazan diye eve baklava almamak gerekmiş öyle değil miTebrik ederim canım ,bende aynıydım ta ki aldığımız baklava aklıma gelene kadar sonrası feci
Canım işte bizde 57-58-59 lara düşmek bu yüzden istiyoruz.Normal beslenmeye başlayınca 2-3 kilo üzerine geliyor.Yaşımızdan mı kaynaklanıyor nedir bilmem vücut hemen su tutuyor.Ben az su içip çok tuzlu yiyordum o yüzden çok ödem tutuyordum.Artık dikkat ediyorum ama yinede tartıda 1-2 kilo fazla çıkıyor.2 gün karatay usulü beslensem yine aşağı iniyorum.Bir kilo falan almadın yani, ben bir yılda 3 kilo aldım bu diyetten sonra yemenin dibine vurduğum halde.Sen bir kilo alamazsın bir hamburger ile yani.GÜnaydın arkadaslar
Dün yazamadım.sabah normal karatayımı yaptım.dısarı çıktık vede Hamburger yedim
Sonra 1 saat Yürüdüm. Bu günde 63 olmuşum. Bır yemeyle hemen alıyorum
Bu gun yıne karataya döndüm bakalım yarın ne olur. Normalde almamam Lazım dedıgın gıbı sadece hamburgerdı, patates yemedim nıye fazla çıktım bılmıyorum.Canım işte bizde 57-58-59 lara düşmek bu yüzden istiyoruz.Normal beslenmeye başlayınca 2-3 kilo üzerine geliyor.Yaşımızdan mı kaynaklanıyor nedir bilmem vücut hemen su tutuyor.Ben az su içip çok tuzlu yiyordum o yüzden çok ödem tutuyordum.Artık dikkat ediyorum ama yinede tartıda 1-2 kilo fazla çıkıyor.2 gün karatay usulü beslensem yine aşağı iniyorum.Bir kilo falan almadın yani, ben bir yılda 3 kilo aldım bu diyetten sonra yemenin dibine vurduğum halde.Sen bir kilo alamazsın bir hamburger ile yani.
ödemdir o bence. 1 hamburgerle kilo alınmaz.GÜnaydın arkadaslar
Dün yazamadım.sabah normal karatayımı yaptım.dısarı çıktık vede Hamburger yedim
Sonra 1 saat Yürüdüm. Bu günde 63 olmuşum. Bır yemeyle hemen alıyorum
afiyet olsun. güzel olmuş.Iyı aksamlar kızlar
Sabah haşlanmış Yumurtalı Karatay ve 3 gun kurusu
Aksam
Karnıyarık cacık
1 saat yuruyus
2,5 lt su
Aralarda kefır
Yeşil cay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?