Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Hayırlı ramazanlar diliyorum arkadaşlar umarım bu bir ayı en az zararla kurtarırım Ramazan ertesi bir Karatay diyeti ile daha görüşmek dileğiyle

Hayırlı ramazanlar diliyorum arkadaşlar umarım bu bir ayı en az zararla kurtarırım Ramazan ertesi bir Karatay diyeti ile daha görüşmek dileğiyle
Hayırlı ramazanlar canim
Insallah dedigin gibi olur... ramazanda uymaya calisicam ama sonrasi sıkı bir karatay beni bekliyor tatil tarihimiz belli oldu 1 agustosa kadar istedigim kiloya inmeliyim

evet nohut unu poğaçası bu bir kaç gündür kaçtı. teşekkür ederim canım. karatayın kitapları var ben de. tekrar bakmam lazım. ama zaten sanırım oruç tuttuğum sürece karatayı biraz karışık uygulayacağım. öyle karar aldım bugün. bozmadan ama dikkatli besleneceğim. sonrası daha düzenli olacak inşallah.

ara mı veriyorsun canım? hayırlı ramazanlar.

Eki Görüntüle 2000811 Gunaydın kızlar. Mutlu haftasonları
62,1 çıktım tartıda. Sadece 200 gr verebılmişim. Sımdı uzulsemmi sevınsemmı bılemedim :))
olsun canım üzülme. senin kilon az olduğu için yavaş gidiyordur. her eksi güzeldir unutma.

Hayırlı ramazanlar canim
Insallah dedigin gibi olur... ramazanda uymaya calisicam ama sonrasi sıkı bir karatay beni bekliyor tatil tarihimiz belli oldu 1 agustosa kadar istedigim kiloya inmeliyim
Bizimde 7 Ağustos olması lazım, inşallah inersin canım.

Ben 10 Mayıs ta bitirdim canım diyetimi kilomu sabitleme ye çalışıyordum.Ramazandan sonra tekrar başlayacağım.

Ben olsam sevinirdim:))
ınsallah sende görürsün cnm :)

Haklısın cnm. Fazla cıkmayalımda azda olsa vermişim :)

Bizimde 7 Ağustos olması lazım, inşallah inersin canım.
Bizde Temmuz sonu gıderız. O zamana kadar haftada 200 gr dan ayda 800 gr yapıyor,Hadı 1 kılo olsun.2 ayda 2 kılo 58 yıne olmuyor

sahur 03.30
domatesli biberli sucuklu yumurta
2 zeytin
salatalık
1,5 dilim balkabaklı siyez ekmeği

iftar 20.35
5 küçük ızgara köfte
3 yk sebzeli siyez bulguru pilavı
4 yk yoğurtlu köz patlıcan biber

ara 22.30 olabilir
biraz kiraz
1 çay bardağı kefir

sahur da dahil yatana kadar 2 lt su olacak.
40 dk yürüyüş

Afıyet olsun cnm. Harıkasın yıne. Tartıldınmı hıc kılon ne durumda:)
YAŞ kaçtı cnm.

Entschlackungstee mi cnm. Pazartesi bakarım burda vardır herhalde :)
evet o. wc sorunun olduğunda içebilirsin. form çaya göre daha hafif bir seçenek.
Afıyet olsun cnm. Harıkasın yıne. Tartıldınmı hıc kılon ne durumda:)
YAŞ kaçtı cnm.
valla wc den dolayı bu hafta bir tuhaf oldu.kilom dalgalandı. pazartesi 83.6 salı 84 sonra 84.2 ve 84.6 ama bugün 84 dü. 43 canım.

Kızlar haftaya kadar bır hedef koyayım dıyorum. 60 I bı göremedim gıttı. Mesela haftaya kadar 60,9 olmak olsun hedefim. Belkı böylece spora asılırım :))
evet 1 kilo hedef koyabilirsin iyi olur.

Tmm cnm pazartesi bakarım. Bu sıralar bendede var wc sorunu. Bulursam deneyeyim. Maşallah 83 ü görmüşsün. Bu azımle kısa surede inersin 60 lara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…