- 25 Eylül 2014
- 1.258
- 2.138
- 208
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım biraz az yemişsin sabah keske yumurta yiyebilsen ben ilk zamanlar sabah köfte ciğer falan yiyordum deneyebilirsin çok tok tutuyor.Sabah 11.00
1 domates
4 zeytin
Çeçil peyniri
Akşam 16.00
1 kase yeşil mercimek çorbası
1 tabak nohut
Yoğurt
Çok acıktım ya bi dahakine akşam yemeğini biraz daha geç yiyicem
anladım cnm, nasıl rahat edıyorsan öyle yap :)yulaf yasak ama ben araştırdım 4 kaşık yulaf 1 dilim ekmeğe eşmiş. glisemik indeksi de çok yüksek değil ve bol lifli. o yüzden canım börek gibi bir şey istemişti yedim. ama zaten yulafı çok az yumurtası ve peyniri daha fazlaydı. yani sorun olmadı.
matcha bir japon yeşil çayı. bir tür yeşil çay yaprağının öğütülmesiyle elde ediliyor. yeşil çay yaprağı tozu yani. japonyada çok meşhur. antioksidan oranı çok yüksek. metabolizmayı hızlandırıyor. kurabiyelere kreplere keklere dondurmalara yoğurda süte ayrana kefire meyve üstlerine konup yenebilir. ya da çay olarak demliyorsun.
ben tam bir yeşil çay hastasıyım. herşeyini bilirim
benim de biraz wc sorunum var gece yatmadan probiyotik içeceğim. kefirimi de mayaladım az önce. sonra onu da içerim gün içinde. faydası olur.
inşallah görürsün 58 i . hayırlısı
sabah güzel bir kahvaltı yaparsan canım hiç acıkmıyorsun. kaçamak aklına bile gelmiyor.
çok güzel menü afiyet olsun canım.
Tebrık ederım, harıkasın. En mutlu olduğumuz an yemefıgınız zamandır :)kızlar bugün bir arkadaşın doğum gününü kutladık. arkadaşlar çok güzel krokanlı pasta almış. nefis görnüyordu ve zaten yiyenler de bayıldı. ben yemeyeceğim dedim. zaten karatay kahvaltısı yaptığım için canım istemedi. tadını biliyorum da dedim içimden yersem kilo veremem. ve sonuçççç yemedim
Afıyet olsun cnm cok guzelsabah 08.30
5 top peynir, 1/2 dilim parmesan peyniri
7 zeytin
1 yumurta (üzerine 1 tk kadar avakado yağı döktüm)
13 çiğ badem
domates salatalık dereotu
2 çatal pankek (un yok içinde sadece hurma, kakao ve yumurta var)
10 kiraz
ara 14.10
200 gr kadar ev yoğurdu
3 ceviz
akşam 19.00
2 adet fırında pişmiş karnıyarık (kızartma değil)
1,5 kepçe kırmızı mercimek çorbası
domates marul salatası
yatana kadar su 3 lt yi geçer
öğlen 40 dk tempolu yürüyüş
Iyı geceler cnm. Pılav satmak karataya yaramış :))iyi geceler
yorucu bir günün ardından yatmadan yazayım dedim
kermeste tavuk pilav sattık birdaha pirinç görmek istemiyorum
sabah kkk
aksam dolma salata dolmayı bulgurlu kıymalı yapıyorum
akşama kadar ayaktaydım sürekli çay içtim
Afıyet olsun cnm. Sabah yumurta yerıne geçecek proteın turu yıyeceklerden yesen tok tutar aslında :)Sabah 11.00
1 domates
4 zeytin
Çeçil peyniri
Akşam 16.00
1 tabak nohut
Yoğurt
aynen ekmek gibi pirinci de aramıyordum zaten ama şimdi hepten soğudumanladım cnm, nasıl rahat edıyorsan öyle yap :)
Cayı Arastırayım Bende bulursam denerım :)
Tebrık ederım, harıkasın. En mutlu olduğumuz an yemefıgınız zamandır :)
Afıyet olsun cnm cok guzel
Iyı geceler cnm. Pılav satmak karataya yaramış :))
Afıyet olsun cnm.
Afıyet olsun cnm. Sabah yumurta yerıne geçecek proteın turu yıyeceklerden yesen tok tutar aslında :)
Aksam erken olmuş senınde dedıgın gıbı. Zamanla düzene oturtursun mutlaka :)
Ohhh cok ıyı olur çabuk acıkmazsın en azından:)Sagolun kizlar, ben et yiyemiyorum malesef ya o yüzden sabahları bol bol peynir ya da yoğurt yiyicem protein almak için
Bu arada ben nohutun da glisemik indeksinin yüksek olduğunu bilmiyordum sagool haber verdigin icin
Bende bulgurcuyum, pırınç olmasada pek bır eksıklıgını hıssetmıyorum ama ekmek arıyorum açıkcası . :)aynen ekmek gibi pirinci de aramıyordum zaten ama şimdi hepten soğudum
Merhaba cnm. Önceden vardı, sımdı yok sanırım:)Arkadaslar cok okuyamadim ama buradan sorayim.aranızda emziren anne var mi.
Yumurta yiyemiyorsan yerli muz 2 adet (yanında tarçınlı süt ile gi yükselmesin diye) yiyebilirsin. Bir arkadaşımız her sabah bu kahvaltı ile ciddi kilo verdi. Tabi kuruyemişi es geçme.. Mercimek, maş fasülyesi vb. salatalarını yapıp yiyebilirsin bolca protein içerir..Sagolun kizlar, ben et yiyemiyorum malesef ya o yüzden sabahları bol bol peynir ya da yoğurt yiyicem protein almak için
Bu arada ben nohutun da glisemik indeksinin yüksek olduğunu bilmiyordum sagool haber verdigin icin
İradeni tebrik ediyorum arkadaşım, fazla gelir de sıkılırsan bana doğru paslayıver lütfen..Hoşgeldin cnm. Tebrık ederım cok ıyı vermişsin 1 haftada
Ben 1 ayda 6 kılo vermiştim sonra saldım kendımı 65 oldum tekrar ve 1 haftada 62 oldum yıne. Karatayda Kalıcı verıyorsun. Eğer kaçamak yapmadan 1 ay devam edersen 5-6 kg verebılırsın. Kacamaklar bızı yavaşlatıyor. Bu defa cok kararlı başladım,9 gündür bır lokma yasak yemıyorum.58 İ Gören'e kadar da böyle devam :))
Tesekkurler cnm sanada bol bol eksıler :)
çok güzel olmuşIyı Aksamlar kızlar
Sabah
Soğanlı Yumurtalı Karatay
Aksam
Izgarada köfte mantar Patlıcan yogurtlu
Su 2,5 lt
1 saat yuruyuş
Aralarda kefır, beyaz cay
güzel olmuş ama sabah az olmuş canım. akşamı 18.00 falan gibi yersen iyi olur bence.Sabah 11.00
1 domates
4 zeytin
Çeçil peyniri
Akşam 16.00
1 tabak nohut
Yoğurt