Devami gelir insallah bende regl.oldum bugun tatli isteyim tavan yapti sondurma yedimSelam kızlar,
Bugün kaçamaksız bir gün geçirdim. 3 öğün yaptım ve aralar maksimum 5 saat oldu ama cıss yemekten iyidir.
Yarından itibaren akşam yemeğini kesip bir süre sıkmayı düşünüyorum. Adet öncesi bi iştah canavarı oluyorum maalesef..
Tekrar kefirimi kurup yoğurdumu mayaladım. Bakalım 1 hafta bana neler getirecek..
Kötünün iyisi canım dondurma, afiyet olsun.. Hızlıca gider inşallah..Devami gelir insallah bende regl.oldum bugun tatli isteyim tavan yapti sondurma yedim
evet çok sessizleşmiş. kimse yazmamış.Ne kadann sessiz burası
beslenme düzenimi bozmadım ama pazartesiden bu yana kilom durdu.Slm kızLar
Ders çalışıyoruz yıne gelemedim. Kaçamak yok yola devam. Sızde durumlar ne
Vücut dırenıyordur cnm. Sakın pes etme, o dırenc kırılacak o kadar :))evet çok sessizleşmiş. kimse yazmamış.
beslenme düzenimi bozmadım ama pazartesiden bu yana kilom durdu.
Afıyet olsun cnm. Cok guzel gercektende. Bende bırazdan Yürüyüşe çıkacağım.sabah 08.40
1 yumurta
6 top peynir
8 zeytin
1 yk çiğ kabak çekirdeği içi
2 tk çiğ ayçekirdeği içi
domates biber bol yeşillik
2 günkurusu kayısı
ara 15.00
200 mlt kefir
çiğ olarak 2 ceviz, 3 badem ve 2 fındık
ara 16.00
1 küçük peynirli nohut unu poğaçası
akşam 19.00
2 yk soğanlı biberli ciğer
kıymalı taze fasulye
1 kase cacık
2 dilim alabaş
yatana kadar 2,5 lt su
bugün sporum yoktu.valla az sonra leslie yapar mıyım bilmiyorum.
Hemen yazıyorum :)kızlarrrrmenüler nerede?
inşallah. yoksa kaçamağım yok. ama işte pazartesiden bu yana wc sorunum varVücut dırenıyordur cnm. Sakın pes etme, o dırenc kırılacak o kadar :))
afiyet olsun çok güzel.Iyı aksamlar
Sabah
Sucuklu yumurta, peynır, 10 zeytın, ceviz, domates ve Salatalık , yogurt
Aksam
3 kaşık domateslı bulgur pılavı,Patlıcan sögurme, 1 tabak mercımek Çorba,yogurt
Aralarda kefır
Yeşil cay
1 saat Yürüyüş sımdı çıkıyorum :))
2 lt su
tesekkur ederım cnm. Wc sorunun varsa sabıt çıkman cok normal. Ac karınla bır kav tane gun kurusu ye cnm. Kefırde ıyı gelıyor aslında . Suyunu cok ıcıyırsun zaten.:)inşallah. yoksa kaçamağım yok. ama işte pazartesiden bu yana wc sorunum var(
afiyet olsun çok güzel.
Neden cnm, unutuyormusun ıcmeyı :)ben bu aralar nedense yeşilçay içmiyorum. sadece geçen gün kefirin içine birkaç kez matcha koydum o kadar. çay olarak içmedim.
probiyotik kapsül ve alman çayı içiyorum 3 gündür. kefir de içiyorum. ama halen tam olarak yoluna girmedi. kilom durunca da moralim bozuldu. hiç kaçamak yapmadım hala. ama az sonra birkaç kayısı yiyeceğim. akşam ama ne yapayım belki faydası dokunur.tesekkur ederım cnm. Wc sorunun varsa sabıt çıkman cok normal. Ac karınla bır kav tane gun kurusu ye cnm. Kefırde ıyı gelıyor aslında . Suyunu cok ıcıyırsun zaten.:)
Neden cnm, unutuyormusun ıcmeyı :)
Canım sen tam Karatay usulü besleniyorsun yani harika ama zayıflama döneminde sadece ayda bir kere yenecek şeyleri neredeyse her öğünde yiyorsunuz.Yani ne kilo alıyorsunuz ne kilo veriyorsun koruma yapıyorsun.sabah 08.40
2 küçük bol peynirli nohut unu poğaçası
11 zeytin
domates
3 kiraz ve 2 yeşil erik
ara 14.00
200 mlt kefir
1 ceviz, 5 çiğ badem
ara 16.00
1 küçük bol peynirli nohut unu poğaçası
5 çiğ badem, 7 çiğ fındık
akşam 19.15
1 tabak kıymalı taze fasulye
2 kepçe kırmızı mercimek çorbası
salata
yatana kadar 2,5 lt su
öğlen 40 akşam üzeri 20 dk tempolu yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?