• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

selam tatlım şimdi gördüm mesajını, 2 hafta izne çıkmıştım, yurtdışında olduğum için de hiç giremedim sohbete... çok şükür herşey yolunda herkesi çok özledim, herkes inceldi mi? Ben kilo alıp geldim ama kaldığım yerden devam edicem yine, yarın sabah tartılıp kilomu da bildiririm

:KK200::KK200::KK200:

selam tatlım şimdi gördüm mesajını, 2 hafta izne çıkmıştım, yurtdışında olduğum için de hiç giremedim sohbete... çok şükür herşey yolunda herkesi çok özledim, herkes inceldi mi? Ben kilo alıp geldim ama kaldığım yerden devam edicem yine, yarın sabah tartılıp kilomu da bildiririm

Hoş geldın cnm. Valla grup dağıldı 2 kişi kaldık .bende cumartesıden ıtıbaren başladım yıne tam gaz.kAratayla Verdıgın kıloları kolay kolay almıyorsun cnm. 2 gun dıkkat et 61 olursun yıne :)

Iyı aksamlar.gıttım 1 saat Yürüdüm geldım bırazdan ütü yapacagım. Sabah Çorba, cıger kavurma ve salata yedim, aksama Karatay kahvaltısı yapacagım yanına yogurtlu ıspanak.

Iyı aksamlar.gıttım 1 saat Yürüdüm geldım bırazdan ütü yapacagım. Sabah Çorba, cıger kavurma ve salata yedim, aksama Karatay kahvaltısı yapacagım yanına yogurtlu ıspanak.
Öğünlerin yeri değişmiş bugün canım.. :kk77: Afiyet olsun..
Ben de sabah güzel bir kkk yaptım akşama Allah kerim:KK45:

Ya gerçekten grup niye dağıldı, herkes bir anda yok olmuş.. Ben kaçırmışım o kısmı..

Hoşgeldin, nereleri gezdin canım, neler yedin bakalım ..
Yolculuk ödemidir o geçer 1-2 haftaya.. Kaçamak yaptıysan da kalıcı kiloya dönüşmemiştir henüz..

Iyi geceler, herkesin anneler günü kutlu olsun:KK200:
Sabah esim kahvalti hazirlamisti simit de almış:KK53: yarim simit yedim:KK51:
Aksam kınamız vardı menu cok fenaydi hic yazmiyim lafin kısası kötü bir gündü tek avuntum çok oynadim yakmisimdir heralde:KK73:
Afiyet olsun, yediklerini oynayarak yakmışsındır da bu saatte uyumayarak büyüme hormonunu etkiliyorsun.. O da çok önemli kilo vermede.. Önemli bir mazeret yoksa erken uyumalıyız :KK47:

Hoşgeldin:KK24:
buralar pek sessiz azcık hareket gelsin

Ya gerçekten grup niye dağıldı, herkes bir anda yok olmuş.. Ben kaçırmışım o kısmı..
özel bir durum yok sanırım biraz dinlenip dönecekler bence buradaki destek cok önemli

Afiyet olsun, yediklerini oynayarak yakmışsındır da bu saatte uyumayarak büyüme hormonunu etkiliyorsun.. O da çok önemli kilo vermede.. Önemli bir mazeret yoksa erken uyumalıyız :KK47:
haklısın kınamız vardı malum akşam eşimle kritik yaptık laf lafı açtı geç yattım
gerçi normalde 1 den önce pek yatamıyorum

Tekrar hoşbulduk :nazar:

Sabah 62.5 tartıldım yani 1.5 kg fazlayım... çok normal çünkü 2 hafta amerikadaydım, muhteşem yemekler, ancak tabi büyük porsiyonlar ve çok yüksek karbonhidrat aldım... tatillerde dikkat edemiyorum ama bu sefer çok hareket ettim yürüyüşümü akşatmadım... normalde bu tatilden 5-6 kg ile dönerdim yürüyüş sayesinde 1.5 kilo ile kurtarmışım...

ZO2718 ZO2718 Akasya Akasya pegasus07 pegasus07 yenidencan yenidencan ve diğerleri sizlerde kilo durumları nasıl? yeniden anlandıralım mı buraları ?

tesekkur ederım cnm. Evet bıraz degıstırfım. Arada ıyı oluyor :))
Bılmıyorum cnm bende nıye dağıldı . Sanırım yoruldular dıyetten. :)
Tesekkur ederım cnm.
özel bir durum yok sanırım biraz dinlenip dönecekler bence buradaki destek cok önemli
Keskinlikle Katılıyorum cnm. Buraya yazma korkusuyla Nasılda dıkkat edıyoruz yedıklerımıze :)

Tekrar hoşbulduk :nazar:

Sabah 62.5 tartıldım yani 1.5 kg fazlayım... çok normal çünkü 2 hafta amerikadaydım, muhteşem yemekler, ancak tabi büyük porsiyonlar ve çok yüksek karbonhidrat aldım... tatillerde dikkat edemiyorum ama bu sefer çok hareket ettim yürüyüşümü akşatmadım... normalde bu tatilden 5-6 kg ile dönerdim yürüyüş sayesinde 1.5 kilo ile kurtarmışım...

ZO2718 ZO2718 Akasya Akasya pegasus07 pegasus07 yenidencan yenidencan ve diğerleri sizlerde kilo durumları nasıl? yeniden anlandıralım mı buraları ?
Canlandıralım tabıkısıde.:))
Cnm bı ara saldım kendımı 65 İ gordum. Sımdı 63,8 kg gelıyorum. Bır 5 kg daha verebılseydım ah ne guzrl olurdu :))

tesekkur ederım cnm. Evet bıraz degıstırfım. Arada ıyı oluyor :))
Bılmıyorum cnm bende nıye dağıldı . Sanırım yoruldular dıyetten. :)

Tesekkur ederım cnm.

Keskinlikle Katılıyorum cnm. Buraya yazma korkusuyla Nasılda dıkkat edıyoruz yedıklerımıze :)

Canlandıralım tabıkısıde.:))
Cnm bı ara saldım kendımı 65 İ gordum. Sımdı 63,8 kg gelıyorum. Bır 5 kg daha verebılseydım ah ne guzrl olurdu :))

biraz yürüyüşü arttırma imkanın olur mu? en iyi o çözüyor beni, günde 10 km yürüyünce yağlar dayanamıyor :KK200:

Iyı aksamlar kızlar , arada ses verın :))
Ben tam gaz devam edıyorum
Sabah
Yumurta salatalı Karatay
Aksam
Taze fasulye yogurt
Arada kefır ve zencefıl Çayı
Yeşil cay
2 lt su
30 dk Yürüdüm bırazdan çıkarım yıne 1 saat dahs yürürüz

Sızde durumlar ne, her gören bışey yazsa muhabbet olur. Hadı Çıkın artık bunalımdan, korkuyorum yanlız burslarda :))

merhaba. ben karatay diyeti yapmak istiyorum ama bir türlü oturtamadım düzeni. sabah karatay yapsam da öğlen ve akşamı ayarlayamıyorum. eskiye göre çok iyiyim ekmek konusunda ama karatayı tam olarak başaramadım.

şimdi yeniden başlamak istiyorum. ama yemek saatlerim şöyle olabilir 08.30, 13.00 ve 19.00. ya da 2,5 öğün yapsam sabah, ara ve akşam. bana tavsiyede bulunabilir misiniz?

Canım ben 98 kg dan 66 kg düştüm sonrada bazı sebeplerden dolayı tam 6-7 ay düzensiz ama sağlıklı beslenmeye çalıştım tekrar 76 kg oldum şuanki kilom en son 72 kg idi

ben de 85.4 kilo falanım. karataya başlamak istiyorum ama düzeni oturtamadım. ne kadar güzel kilo vermişsiniz.

merhaba. ben karatay diyeti yapmak istiyorum ama bir türlü oturtamadım düzeni. sabah karatay yapsam da öğlen ve akşamı ayarlayamıyorum. eskiye göre çok iyiyim ekmek konusunda ama karatayı tam olarak başaramadım.

şimdi yeniden başlamak istiyorum. ama yemek saatlerim şöyle olabilir 08.30, 13.00 ve 19.00. ya da 2,5 öğün yapsam sabah, ara ve akşam. bana tavsiyede bulunabilir misiniz?
Merhaba cnm. Başlarda zorlanabılırsın, sakın yapamıyorum deme. Yılların alışkanlıklarından vazgeçmek kolay olmuyor.aralarda kefır iç tok tutuyor. Yemekten 4 saat sonra yağ yakıyor vücut en az 5 saat ara vermeye çalış.ögunlerını kısma kahvaltını doyarak ye.zaten ıyı bır Karatay kahvaltısı yaparsan en az 5 saat acıkmıyorsan.eger acıkırsan 2,5 öğün yapabılırsın tabıkı. Düzene oturana kadar sonra 2 ögunle devam edersin. Kılolar gıttıkce heves gelır sanada.:))

Back