Allah analı babalı büyütsün canımSelam canim göremedim malesef 66.3 de cakili kaldim.
Diyete uyamiyorum ablam erken dogum yapti hastanedeydim hep ne bulduysam onu yedim ama devametmem lazim 20 sinde görümcemin dugunu var 2 kilo vermem lazim 2 haftada
Günaydın canım , günaydın kızlar.Günaydın herkese sağlıklı bir haftasonu dilerim
Günaydın canimGünaydın herkese sağlıklı bir haftasonu dilerim
Günaydın canım amin.Günaydın canım , günaydın kızlar.
İnşallah canım , sağlıklı olur her günümüz.
İnşallah güzel ve bereketli bir haftasonu olurHerkese günaydın.
Kahvaltimi yaptim artık iş evi toplamaya geldi. İnşallah hepimiz güzel bir haftasonu geçiririz.
Kolay gelsin canımHerkese günaydın.
Kahvaltimi yaptim artık iş evi toplamaya geldi. İnşallah hepimiz güzel bir haftasonu geçiririz.
Günaydın canımGünaydın canım , günaydın kızlar.
İnşallah canım , sağlıklı olur her günümüz.
İnşallah canım Allah rizkimizi artırsın.İnşallah güzel ve bereketli bir haftasonu olur
Evet canım iki gün tükettim ya çok rahattım uyudum uyandım tavsiye ederimMiyav_su . Bakla bağırsakları çok iyi geliyor değil mi? Bizim buraya gelmez artık yesil fasulye gelir. Ikisinede bayılırım afiyet olsun sana. Dün etli sebze yemekleri beni iyi tok tuttu . sebzenin yeri bir başka.
Evet canım iki gün tükettim ya çok rahattım uyudum uyandım tavsiye ederimMiyav_su . Bakla bağırsakları çok iyi geliyor değil mi? Bizim buraya gelmez artık yesil fasulye gelir. Ikisinede bayılırım afiyet olsun sana. Dün etli sebze yemekleri beni iyi tok tuttu . sebzenin yeri bir başka.
Hele etli yeşil fasülyeye bayılırım. Patlıcan güveç ve cacık amaMiyav_su . Bakla bağırsakları çok iyi geliyor değil mi? Bizim buraya gelmez artık yesil fasulye gelir. Ikisinede bayılırım afiyet olsun sana. Dün etli sebze yemekleri beni iyi tok tuttu . sebzenin yeri bir başka.
Maşallah canımGınaydıN kızlar. Mutlu haftasonları
63,6 geldim sabah.
Amin.İnşallah canım Allah rizkimizi artırsın.
Günaydın canım.yavaş yavaş gidecek inşallah kilolar.GınaydıN kızlar. Mutlu haftasonları
63,6 geldim sabah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?