- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
teşekkür ederim bende seni seviyorumNereye gidiyorsun güzelim ilk ben gidecektim benden önce kimseleri bırakmam.Şuan bende aynıyım leptin saatlerine uymadan akşama kadar fındık fıstık yiyorum ne bir adım geri gidiyorum ne bir adım ileri.Ama pes etmiyorum sende etme canım.Kendine damak tadına uygun şeyler yap.Rondodan fındık günkurusu çek fındık ezmesi niyetine tatlı olarak ye.Senin enerjini çok seviyorum burda olursan çok sevinirim
doğru söylüyor sun uzak kaldıkça daha çok salıyor kendini insan burdaki destek çok güzel geliyorblonde ambition canim buradan uzak kalmak iyi gelmiyor bugun hersey guzel giderken biraz once cayin yanina biskuvi yedim
10 kilo verdim diye bir rahatlama geldi bana 5 kilo daha vermem lazim ama neeeerdeeee . Neyseki yuruyorum da kilo almiyorum
Günaydın canım,inşallah canım.Bugün yürürsün canım inşallah.Günaydın kizlar yine guzel bir hava var umarım bugün daha fazla hareket edebilirim. Dün hiç yuruyemedim. Herkese bol leptinli hareketli bir gün diliyorum.
Günaydın canım.Ne tatlı bunlar böyle şirinnnn.
Günaydın canım inşallah hareket edersin hareket olmayınca insanın kemikleri ağrıyor resmenGünaydın kizlar yine guzel bir hava var umarım bugün daha fazla hareket edebilirim. Dün hiç yuruyemedim. Herkese bol leptinli hareketli bir gün diliyorum.
Günaydın canım evet buradaki kedilerimde doğrudu biri 4 diğeri 3 yavrularımız olduGünaydın canım.Ne tatlı bunlar böyle şirinnnn.
Anammm,ne tatlıdır onlar şimdi,Tamam altınları hazırlayalım,ama her birine ayrı ayrı değil değil mi?Günaydın canım evet buradaki kedilerimde doğrudu biri 4 diğeri 3 yavrularımız oldualtınlarımızı isteriz ona göre
Afiyet olsun canım ben dün ıslamayı unuttum bugün ıslar yarına haşlarsam Cuma gününe ancak yerim ben bugün dünden kalma kabak sote ,yoğurt ve semizotu getirdim Canım yarında taze bakla ve yoğurt düşünüyorum akşamı onu yapıcam cumada kuru börülce ctesi gününe avakodom olgunlaşır onu getiririmAkşam bulgursuz mercimekli köfte yaptım,kızlar hep bahsediyordunuz .Gerçekten güzel oldu.Marulun arasına koyup yedim.Yalnız domatesi içine katınca çok sulandı,bir dahaki sefere içine doğramayacağım.
Miyav_su börülce salatası yaptın mı?Ben de dün pazardan aldım salatasını yapacağım.Kardeşimde yemiştim ama kendim hiç yapmadım gerçekten çok doyurucu.Sen dün bolca spor yapmışsın,fit olmak senin göbek adın olacak.O kadar ağırlık yapmakla sen de hiç yağ kalmayacak.
Canım ben gecen hafta buradaki yalı mağazası var oradan salon için ayakkabı aldım skechers aldım acayip rahat hatta bugün salondan alıp yarın burada giymeyi düşünüyorum bir bak bulunduğun ilde vardır sana fotoda atarım istersenMiyav_su ben de dün ayakkabı gazisi oldum senin gibi.Parmaklarım su toıpladı,halen acıyor.Eski fileleri yırtılmaya başlayan ayakkabımı giydim yeniden.O yüzden dün yürüyüşüm kısa kaldı.
Bugün sabah gün kurusu yerine 4 tane iri çilek yedim.Haftada bir meyve sıkıntı olmaz heralde?
Evet tam da ben onu soracaktım ıslamak gerkiyor mu diye.Maşallah yemek programını yapmışsın.Ben de aldım bakla.Baklayı ne eşim ne de bakıcı yiyor ben yiyeceğim.Çok da severim sarımsaklı yoğurtla.Afiyet olsun canım ben dün ıslamayı unuttum bugün ıslar yarına haşlarsam Cuma gününe ancak yerim ben bugün dünden kalma kabak sote ,yoğurt ve semizotu getirdim Canım yarında taze bakla ve yoğurt düşünüyorum akşamı onu yapıcam cumada kuru börülce ctesi gününe avakodom olgunlaşır onu getiririm
Güle güle giy canım.İsterim tabi foto.Ayağım taraklı mahvetti ayağımı giydiğimde rahat gibiydi,ne olacak bu yakakabıda heralde anneme veririm.Canım ben gecen hafta buradaki yalı mağazası var oradan salon için ayakkabı aldım skechers aldım acayip rahat hatta bugün salondan alıp yarın burada giymeyi düşünüyorum bir bak bulunduğun ilde vardır sana fotoda atarım istersen
Evet ıslatmak lazım içine karbonat atıyorum ben 12-13 saat ıslanması lazım Canım benim eşim Allah'dan seviyorda şanslıyım bu konuda bayılırım işte ben sarımsak yiyemiyorum burada olunca ama kışın hep yedim @yenidencan sarımsağı ezip 3-4 dk bekletmen laxım çünkü içindeki yararlı bakteriler o zaman çıkıyor ve sağlıklı oluyorEvet tam da ben onu soracaktım ıslamak gerkiyor mu diye.Maşallah yemek programını yapmışsın.Ben de aldım bakla.Baklayı ne eşim ne de bakıcı yiyor ben yiyeceğim.Çok da severim sarımsaklı yoğurtla.
Afiyet olsun canım,çok güzel yemekler seçtiğin şeyler.
Güle güle giy canım.İsterim tabi foto.Ayağım taraklı mahvetti ayağımı giydiğimde rahat gibiydi,ne olacak bu yakakabıda heralde anneme veririm.
Markası ne Canım hiç duymadımZAYIFLAMA VE YÜRÜYÜŞ AYAKKABISI VARMIŞ,AĞIRLIĞI AYAK MERKEZİNDE TOPLUYOR NASIL OLUR ACABA?
Ben de atayım karbonat.Hatat 2 gün ıslatıp bekletin 123 saatte bir süzün suyunu diyen uzmanlar var.Sarımsağı ezip bekletme tavsiyene uygulayacağım canım teşekkür ederim.Evet ıslatmak lazım içine karbonat atıyorum ben 12-13 saat ıslanması lazım Canım benim eşim Allah'dan seviyorda şanslıyım bu konuda bayılırım işte ben sarımsak yiyemiyorum burada olunca ama kışın hep yedimyenidencan sarımsağı ezip 3-4 dk bekletmen laxım çünkü içindeki yararlı bakteriler o zaman çıkıyor ve sağlıklı oluyor
Birçok markada varmış.Yürüyüş ve zayıflama ayakkabısı diye girersen internete çıkıyor canım.Markası ne Canım hiç duymadım
Desene bir maaş gitti. Maşallah yavrulara.Anammm,ne tatlıdır onlar şimdi,Tamam altınları hazırlayalım,ama her birine ayrı ayrı değil değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?