Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz onunda yapıyoruz canım.Eşim fermantasyona uğradığı için sakıncalı görmüyor ama bu diyet boyunca içinde şeker var diye içmedim.Cilde iyi geldiğini bilmiyordum.,denemek lazım.GÜnaydın arkadaşlar. Haftasonuydu ,1 mayıstı derken tatıl bıttı. Karataya devam edıyorum. Saglıklı beslenıyorum.
Kızlar kombu Çayı dıye bırsey duydum. Bıraz araştırdım cok saglıklıymış. Kefir gıbı mayası büyüyor ve normal cay gıbı yapıyorsun . Aranızda kullanan oldumu. Mayasını bulabılseydım denerim .:)
Gercektenmi. Her yerde almalısın yazıyordu. Cok sevınırım cnmKendin yapabiliyorsun Canım sana bulayım atayım
cok tesekkur ederım cnm benım. Lınkı açamadım Google dan aratayım dırekpegasus07 canım yukarıdaki link yaz orada tarif var
Cnm içindeki maya şekerle beslendıgı için sekersız olmuyormuş. Sekerın ÇOĞU mayaya gıdıyor dıye yazıyordu. Azda olsa iç bence faydasını saymakla bıtıremıyorlarBiz onunda yapıyoruz canım.Eşim fermantasyona uğradığı için sakıncalı görmüyor ama bu diyet boyunca içinde şeker var diye içmedim.Cilde iyi geldiğini bilmiyordum.,denemek lazım.
Evet çok faydalı bir içecek benim şeker sonuçlarım iyi çıkarsa yapamayı düşünüyorumcok tesekkur ederım cnm benım. Lınkı açamadım Google dan aratayım dırek
Cnm içindeki maya şekerle beslendıgı için sekersız olmuyormuş. Sekerın ÇOĞU mayaya gıdıyor dıye yazıyordu. Azda olsa iç bence faydasını saymakla bıtıremıyorlar
Tamam satılıyorda yapada bilirsin canımC
Gercektenmi. Her yerde almalısın yazıyordu. Cok sevınırım cnm
Cnm lınkı Google'da arattım bışey çıkmadı. Yapılışı yazıyor dogru fakat maya olmadan olmuyor. Rıca etsem kopyalayıp atabılırmısın bana.Tamam satılıyorda yapada bilirsin canım
arkadaşım aynı durumdayım ve çok üzgünüm bende ondan pek girmiyorum çünkü hep ya geziyorum ya misafirim var vede hiç buraya yazilamiycak şeyler yedim hep tatlım bende ayna ya bakınca çok üzülüyorum kendimi resmen şişman buluyorum bende azimli başlamıştım ve göbeğim acayip gitmişti çok güzel duruyordu ama şimdi bir iki haftada başa sardim göbeğim yine kocaman oldu hiç bir giydiğim yakışmıyorGünaydın kızlar.
Miyavsu sakın gitme
Grubumuza,diyetimize nazar değdi.havalar ısındı herkes davetlerde, pikniklerde.
Dün bizde gezmeye gittik.herşey çok güzeldi.yedik içtik eğlendik.eve gelince fotolara baktım.inanılmaz mutsuz oldum.resmen şişkoyum
Günlerdir karatay yalan oldu.oysa ne kadar hırslıydım.ama bu sefer yine pes edip başa dönmiycem.zararın neresinden dönülürse kardır deyip devam edicem sağlıklı beslenmeme.
Benim KV şeker hastası canım eşim ona şifa olsun diye götürdü düşürmüş şekerini.Şeker hastaları özellikle kullanıyor bildiğim kadarıyla.Evet çok faydalı bir içecek benim şeker sonuçlarım iyi çıkarsa yapamayı düşünüyorum
Hadi ya kullanayım Canım sağol bilgi için bende yapmaya çalışayımBenim KV şeker hastası canım eşim ona şifa olsun diye götürdü düşürmüş şekerini.Şeker hastaları özellikle kullanıyor bildiğim kadarıyla.
Tadı çok güzel zaten içerim olmazsa yüzümede sürerim.cok tesekkur ederım cnm benım. Lınkı açamadım Google dan aratayım dırek
Cnm içindeki maya şekerle beslendıgı için sekersız olmuyormuş. Sekerın ÇOĞU mayaya gıdıyor dıye yazıyordu. Azda olsa iç bence faydasını saymakla bıtıremıyorlar
Canım protein ağırlıklı yani günde 2 haşlanmış yumurta yiyebiliyorsan yebana iştah kapatmak için onerebileceginiz bir şeyler varmı acaba çok ihtiyacım var
Canım afiyet olsun yanlız Eti'n yanında yoğurt tüketme Demir alımı azalıyor onun yerine bol limonlu salata tüket hemen Demir kana karışsınSabah
Kkk
.aksam
Et sote
Yoğurt
Salata
Badem
Tamam canım bundan sonra dikkat ederim. Teşekkürler bilgi içinCanım afiyet olsun yanlız Eti'n yanında yoğurt tüketme Demir alımı azalıyor onun yerine bol limonlu salata tüket hemen Demir kana karışsın