• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Çok tatlı bu ya.Nasıl da mayışmış.Karnı halen hamile gibi daha toplayamamış aynı ben.:KK70:

Hem de nasıl mayışmış yoksa daha doğum yapmamış mı burda.
Hayır şimdi çektim memişlerine baksana :KK53:böyle işte artist diğeri korkuyor yabancılardan bu marina dondurmaya alışmış ,börek yiyor gecen yumurta verdim beğenmedi hanım kaşarlı tost ,börek hamur işi manyağı oldu :KK53::KK53:

Hayır şimdi çektim memişlerine baksana :KK53:böyle işte artist diğeri korkuyor yabancılardan bu marina dondurmaya alışmış ,börek yiyor gecen yumurta verdim beğenmedi hanım kaşarlı tost ,börek hamur işi manyağı oldu :KK53::KK53:
aBOOO,aynı insanlar gibi desene.Doğuştan gelen karakter yaşamı yönlendiriyor,demek ki hayvanlarda da bu durum böyle.

Belka o ne verirsen yiyor yavrum marina çok şımarık anne olunca iyice havalara girdi :KK53::KK53:gıcık oldum yumurtayı yemeyince kafasına vurdum azıcık gıcık :KK70::KK70:

aBOOO,aynı insanlar gibi desene.Doğuştan gelen karakter yaşamı yönlendiriyor,demek ki hayvanlarda da bu durum böyle.
Canım turistler alıştırdı ben birkaç defa mani oldum ama nereye kadar gecen bu Crax diye baharatlı çubuk kraker yedi gözümün önünde diğeri alışmadı çünkü turistlerden korkuyor biz gibi işte biz yumurtaya Bile tiksindik hemen ama hergün tost börek yeriz ama alışkanlık işte

Evet aslında uzun süre bekletmek lazım işte ben ancak 12-13 saat yapabiliyorum bir bakayım bence netten değilde mağazaya git tecrübeli elemandan bilgi al biz hep öyle yapıyoruz İnan bahsettiğim ayakkabı mükemmel mağazaya git denemelisin bence
Skechers çok rahat oluyor ben çok seviyorum

Ay bugün parca parca çok değisik bi yemek şeklim oldu okulda kermes vardı. Zorla.1.tane.kofte ve 1 sarma yedirirler leptin gitti bugünlük

Sabah
Kkk
Yumurtayı baharatlı bisiler yaptim
1 sarma
1 köfte

Akşam
Etli patlıcan yemeği
Salata peynirli
Ceviz.badem
Erik
Çilek

Ay bugün parca parca çok değisik bi yemek şeklim oldu okulda kermes vardı. Zorla.1.tane.kofte ve 1 sarma yedirirler leptin gitti bugünlük

Sabah
Kkk
Yumurtayı baharatlı bisiler yaptim
1 sarma
1 köfte

Akşam
Etli patlıcan yemeği
Salata peynirli
Ceviz.badem
Erik
Çilek
Olsun canım sonuçta zararlı beslenmemişsin afiyet olsun yarın uyarsın artık

İnşallah canım,ama sen gene de çok kasma kendini.Kısa sürede verdin kilonu kendine zaman tanı.
Pazar yarın çorbayı 3 gün içeyim zararı yok.Yılların kimyageri İbrahim hoca bir bildiği vardır.Leptin saatlerine uymuyorum bu aralar iyice saldım kendimi.Son üç kilo bir ayar çekicem kendime bakalım.Sağol canım.

Pazar yarın çorbayı 3 gün içeyim zararı yok.Yılların kimyageri İbrahim hoca bir bildiği vardır.Leptin saatlerine uymuyorum bu aralar iyice saldım kendimi.Son üç kilo bir ayar çekicem kendime bakalım.Sağol canım.
Pazar da bu ara çok güzel yeşillikle dolu.
saraçoğlunun hangi kürünü yapacaksın Freyza__ Freyza__

İyi akşamlar kızlar bugünki menüm saat 11.00 zeytinyağlı kabak sote ,yoğurt semizotu ,kuruyemiş saat 16.00 kuruyemiş,maden suyu ve Hindistan cevizi yağlı sade Türk kahvesi akşam 20.30 tavada hafif kızarmış köfte ,yanında bol limonlu semizotu ve soğan spor sadece 1 bin adım burada yağmur ve fırtına var o yüzden spor bugünlük olmadı

Selam kizlar....
Bugun karataya tekrar basladim..onceki gibi sıkı yapmasam da kilo koruma adina devam edecegim

Menu sabah yumurta salatalik peynir
Aksam ciger kavurma ayran
Birazdan 1kahve
Su cok icemedim bugun
İyi yapmışsın canım arada mola vermek gerekiyor gerçekten afiyet olsun

Back