• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

ben bir süre daha girmiycem kızlar tekrar kendimi toparlayıp saglikli yiyecekler ile diyete başlayabilirsem eğer ozaman tekrar girerim:cry: kendinize iyi bakın hepinize sağlıklı kilo vermeler :cry:

ben bir süre daha girmiycem kızlar tekrar kendimi toparlayıp saglikli yiyecekler ile diyete başlayabilirsem eğer ozaman tekrar girerim:cry: kendinize iyi bakın hepinize sağlıklı kilo vermeler :cry:
Şakın bırakma Canım sen kendini kastın ve patladın çok normal şöyle yap Canın onları isteyince ye ama az ye yanında spor yapmaya çalış ne bileyim başka şeyler yap vücudun mutluluk hormonu salgılasın kendini kızma

İyi akşamlar kızlar bugün menüm : kuruyemiş,peynir ,zeytin ve yeşillik yumurta yiyemiyorum sıkıldım :KK43:akşam zeytinyağlı kabak sote ,semizotlu yoğurt spor 30 dk kardiyo +45 dk ağırlık
sabahları pratik tok tutacak şeyler keşfetmemiş lazım

Bu arada avakodo aldım yumurta yerine oda tok tutuyor normalde tanesi 5 tl Migros'ta indirime girmiş 3.75 di sanırım 6 tane filan aldım şuan ham birkaç güne olgunlaşır kahvaltı da onu tüketicem minerva1988 minerva1988
tamam canım migrosa gidebilirsem alırım burdaki marektte pahalı baya. hiç avakado yemedim :)

blonde ambition blonde ambition benim okuduğum son kitap öyle diyor keşke yanımda olsada foto atsam sana
canım kitabın fotosunu bir ara atarsan sevinirim sağol evt öyle oldum ve toparliyamiyorum kendimi canım toparlayamadikcada mutsuz oluyorum mutauz oldukcada gene şekere karbonhidrata yöneliyorum:KK43:tam bir kısır döngü yani

canım kitabın fotosunu bir ara atarsan sevinirim sağol evt öyle oldum ve toparliyamiyorum kendimi canım toparlayamadikcada mutsuz oluyorum mutauz oldukcada gene şekere karbonhidrata yöneliyorum:KK43:tam bir kısır döngü yani
İşte o kitapda bunlar yazıyor geçenlerde atmıştım buraya hatırladın mı yarın buraya etiket yaparım senin adına

tamam canım migrosa gidebilirsem alırım burdaki marektte pahalı baya. hiç avakado yemedim :)
Bir ara yeşil mercimek salatası yapmıştım aslında karatayın kitabında var da işte onu bakacak vaktim Yok ancak eve geldim yatağa yattım çamışırları bile zor çıkardım kurutma makinesinden :KK70:o kadar tembel oldum :mad:

Bugün erken kalktim 5 30 6 civarı. Malum gece de emzirme işleri. Eve gelince sersem sersem dim. Pek giremedim.
Sabah klasik karatay
Akşam
Tavuk izgara az
Güveç bir tabak
Yogurt
Yesillik

Ben yesil çayı yazmıyorum çünkü bunyem ona alışık. Severim hep içerim. Umarım bu dönemde etki ediyordur.
İyi geceler arkadaşlar yarın da bebeğin 12 ay kontrolleri var akşama doğru gelirim. Öpüyorum Allah rahatlık versin.

Nereye gidiyorsun güzelim ilk ben gidecektim benden önce kimseleri bırakmam.Şuan bende aynıyım leptin saatlerine uymadan akşama kadar fındık fıstık yiyorum ne bir adım geri gidiyorum ne bir adım ileri.Ama pes etmiyorum sende etme canım.Kendine damak tadına uygun şeyler yap.Rondodan fındık günkurusu çek fındık ezmesi niyetine tatlı olarak ye.Senin enerjini çok seviyorum burda olursan çok sevinirim:KK200::KK36:

Back