• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kilo vermem durdu ya nasıl bir şey yapsam tekrar başlasam.Lahana çorbası falan mı başlasam.Dün İbrahim Saraçoğlu yağ toksinlerini yok ettiğini on gün yapılması gerektiğini falan söylüyordu.Yarın pazardan alsam mı ki lahana..Kilo vermeniz durunca yaptığınız birşey varmı..

Ben de atayım karbonat.Hatat 2 gün ıslatıp bekletin 123 saatte bir süzün suyunu diyen uzmanlar var.Sarımsağı ezip bekletme tavsiyene uygulayacağım canım teşekkür ederim.

Birçok markada varmış.Yürüyüş ve zayıflama ayakkabısı diye girersen internete çıkıyor canım.
Evet aslında uzun süre bekletmek lazım işte ben ancak 12-13 saat yapabiliyorum bir bakayım bence netten değilde mağazaya git tecrübeli elemandan bilgi al biz hep öyle yapıyoruz İnan bahsettiğim ayakkabı mükemmel mağazaya git denemelisin bence

Kilo vermem durdu ya nasıl bir şey yapsam tekrar başlasam.Lahana çorbası falan mı başlasam.Dün İbrahim Saraçoğlu yağ toksinlerini yok ettiğini on gün yapılması gerektiğini falan söylüyordu.Yarın pazardan alsam mı ki lahana..Kilo vermeniz durunca yaptığınız birşey varmı..
Normal durması Canım bence metabolizmanı bozma o belli bir durmadan sonra tekrar başlıyor vermeye

Normal canım,bir de çok hızlı verdiğin için vücut korumaya geçmiş olabilir.Bir de dönem dönem durklamaların olması çok normal.Devam.

Evet aslında uzun süre bekletmek lazım işte ben ancak 12-13 saat yapabiliyorum bir bakayım bence netten değilde mağazaya git tecrübeli elemandan bilgi al biz hep öyle yapıyoruz İnan bahsettiğim ayakkabı mükemmel mağazaya git denemelisin bence
Bir bakayım canım burada bayisi var mı.Evet zaten cesaret edemiyorum netten bir şey alamaya.En iyisi her şeyi deneyerek almak.

Normal canım,bir de çok hızlı verdiğin için vücut korumaya geçmiş olabilir.Bir de dönem dönem durklamaların olması çok normal.Devam.

Bir bakayım canım burada bayisi var mı.Evet zaten cesaret edemiyorum netten bir şey alamaya.En iyisi her şeyi deneyerek almak.
Umarım çabuk geçer.Tartıda aynı rakamı görmek canımı çok sıkıyor çünkü.

Gözün aydın ne tatlidirlsr şimdi. Benimkiler görse ellerinden alamazsin
Anneleri bizi bile yaklaştırmıyor buradaki elemana dedim ellemeyin yerini değiştirmeyin yerini değiştirmişler 2 gün emzirmedi kıskandı sonra tek tek çatı arasına taşıdı yakında inerler buraya oynarım bende

Ayyy ana işte ya.Tek tek taşıdı demek yavrularını.:KK200::KK200:
Evet birkaç gün çalım attı bize :KK70:kendisi geliyor yemeğini yiyor gidiyor manyak :KK70:gecen benim dükkanın önüne yatar devamlı serinlemek için müşteri bunu görmemiş Buda alışkın ya yerinden kalkmamış müşteri bir basmış bende farketmedim müşterinin ayağını parçaladı ısırdı nasıl diş geçirmiş kadını acil müdahale ettik Türk müşteri olsa bağırır her türlü hakareti yapardı kadına havlu hediye ettik dükkan sahibini dedim atamazsın değil mi diye oda çok seviyor hayvanlarıda hayır dedi :KK73:atmam dedi

IMG_9753.JPG

Back