Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Teşekkür ederim

İyi akşamlar kızlar bende şimdi eve geldim spor malesef iptal ayakkabı ayağımı mahvetti Zaten terziye gittim birde acayip yorgunum gözlerim zor açık tutuyorum
Ara vermek iyi olur canım,vücudu şaşırtmaca.Ayakkabın yeni miydi.Ben de hiç sevmem yeni ayakkabı ayağım taraklı olunca zaten zor ayakkabı buluyorum.Sen bugünün sporunu yapmışsın.Terzi de ne yaptın yeni ciciler mi diktireceksin?

Afiyet olsun canım.Fındık lahmacun diyince gözlerim büyüdü,burada lahmacunu güzel yapamıyorlar.

Yeni fakat hiç bilmediğim bir marka almıştım kışın sezon indirimi çok yoruyor ayaklarımı Canım dükkana terlik getirdim aldığım pantolonlar var onun paçası için gittim çıkamadım adam çeneye tuttu uzun zamandır gitmiyordum kilolu tanıyordu beni eşimde kilolu bebek istiyorlarmış eşi kilo vermek istemiyormuş işte eşi ile görüşmemi istedi kadınla daha önce tanışmıştık biraz havalı birşey benimle oturucanı pek sanmıyorum ya Canım ben yemezdim eşim sipariş etmiş burada kantinde tost ve köfte var benim bulunduğum yer anayol merkeze 20 km yakında kasaba var orada sadece 1 pideci var mecbur oradan istiyoruz yoksa aç kalıyorum burAda öğle yemeği yemiyorum ben mevsiminde bile konserve yemek oluyor birde yap doğal olarak ayçiçek yağı

Evet terlik çok rahat oluyor,giyip çıkarması da kolay tam benlik bir de yürümeyi becerebilsem terlikle.Şöyle ortopedik ve şık bir terlik almak istiyorum azıcık topuğu olan.Pantolonlarını güle güle giy canım.Ama yemek olarak en güzel tercihi yapmışsınız ben de olsam lahmacuuuuunnn yerdim.Ben halen ayçiçek yağı kullandığım yemekler var gerçi ben onların çoğunu yemiyorum ya.

Günaydın canım sen neler yaptın evde misler gibi oh ev gibisi yok
Günaydın canım,ev biraz stresliydi annem gelene kadar.Eşime kızgınlığım annem gelene kadar geçmedi.Annem geldi minikle ilgilendi de ben de banyo yaptım ütü yaptım.Ama evet gene de insanın evi bir başka tabi.Ama bazen çalışmak insanı daha çok dinlendiriyor sanki.

Eşim hep diyordu götür diye ben diyordum müşteriye ayıp olur artık müşteride eskisi gibi değil paçozluk paçadan akıyor amin ceyonun terkliklerine baksana Canım anneminde ayakları taraklı oradan alır şu annelerimiz olmasa ne olurdu halimiz değil mi iyiki onlar var gerçekten rabbim başımızdan eksik etmesin eşinle konuş görev dağılımı yapın evde Canım olmaz mı onun işi çok mu yorucu yoğun

Amin canım.Bakacam ceyonun terliklerine şöyle azıcık şık olsun da istiyorum .Topuklu giyince sanki daha zayıf görünüyor insan ve zarif.Görev dağılımına yanaşacak bir tip değil,Keyfine düşkün.Bazen gönklü olursa yaparız yaparız der en sonunda yapan gene ben olurum.İş yoğun evet ama bu bahane değil,ben de gece de 7-8 hatta 10 karaya kadar uyanıyorum.
Allahım birliğimizi düzenimizi,gücümüzü ,sağlığımızı arttırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…