Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Bu arada menülerimi yazayım.
Sabah kahvaltıları
2 ğün Menemenli karatay bugün pazı kavurmalı yimurta
Çtesi 2.öğün az pazı kavurma tavuk haşlama
Pazar evde ciğer çöp şiş fırında (bir daha yapmam heralde ortalık battı)
Bakülım bugün Allah ne verdiysi.
Hafta sonları yürüyemiyorum beseğe bakıveren yok.
Bu arada 2.öğünden sonra yasaklı olmayan şeylerden yedim durdum bu duruma bir çözüm bulmam gerek.Benim tahminim stresimi azaltmak için böyle ber şeye başvuruyor beyin yıksa mide kık.

Günaydın kızlar.
Miyavsu sakın gitme
Grubumuza,diyetimize nazar değdi.havalar ısındı herkes davetlerde, pikniklerde.
Dün bizde gezmeye gittik.herşey çok güzeldi.yedik içtik eğlendik.eve gelince fotolara baktım.inanılmaz mutsuz oldum.resmen şişkoyum
Günlerdir karatay yalan oldu.oysa ne kadar hırslıydım.ama bu sefer yine pes edip başa dönmiycem.zararın neresinden dönülürse kardır deyip devam edicem sağlıklı beslenmeme.

Evet sayfanın eski tadı tuzu hiç kalmadı

Allah kolaylık versin canım

Bilipte yapmayan da var. Herseyi alıyoruz sorumlulugumuza ohh beyler alıştı rahata. Para kazanmaya harcamaya gelince ortak. Bebek arabasi ile ciksaydin hava soguk mu. Büyüğü babaya bırak bebeğin karnını doyur çık bence. Ruhun rahatlar. Evin işi bitmiyor nasılsa. Yapsan da bitmiyor yapmasanda. Strese girdiğini düşündüğün anda hava alıcam de çık yoksa kimse ben bebege bakarım sen yürü demeyecek.

Troidini düzenli olcturuyor musu? İlaç fazla gelince gerginlik yapıyor. Benim 11 aydır ilk defa normal seviyede çıktı geçen ay
Bende firinda hamsi yapmistim oda son oldu. Zaten ev işi bitmiyor bir de fırın çıkmış ti Allah yardimcin olsun canım.

Evet canım çok doğru alıştılar rahata .pc başında ya da tv.gecevuykusuz kalan benim
ama hafta sonu dinlenmesi keyf yapması gereken o.söze gelince sen de yapppp , nasıl.
Hava soğuk değildi canım ama boğucu bir hava vardı ve akşam üzeri kısa süreli yağmur yağdı.
Evet evin işi bitmiyor canım ama bakıcı eve geliyor bulaşıkları falan bırakamıyorum , büyüğün ütüsü ocak zil tezgah yıka zaten dışarı çıkacak halim kalmıyor .
Ama çokçdoğru söylüyorsun canım .kesinlikle diyetime falan destek olup işimi kolaylaştırdığı yok.

Düzenli ölçtürdügümü söyleyemem canım , ama bu ara stresi geçtim çok boğuldum.adet döneminde de oluyor bazen.belki de menepıza giriyorum.
Fırında hamsi de güzel olur.nasıl birşeyki o yağlar falan heryire sıçrıyor.
Amin canım.Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallan.
Çok teşekkür ederim canım ilgine Allah razı olsun.

İyi akşamlar kızlar bende şimdi eve geldim spor malesef iptal ayakkabı ayağımı mahvetti Zaten terziye gittim birde acayip yorgunum gözlerim zor açık tutuyorum

Bugün ki menüm ;kahvaltıda peynir,zeytin ,yeşillik ve kuru yemiş 5 erik 2 minik kivi yumurtam vardı yiyemedim artık yemem uzun süre akşam:3 fındık lahmacun ve yeşillik maden suyu akşam yemeğinide dükkanda yedim mecburen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…