Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şeker gibi bağımlılık yapmışsın hepimize. Ama yararlı seker sin sen
Şekerliğim zaten unuttun muŞeker gibi bağımlılık yapmışsın hepimize. Ama yararlı seker sin sen
Rica ederim canım bende tereyağı kullanamıyorum malesef güvenemiyorum çünkü herkes ineklere malesef Mısır veriyor oda direk gdoluÇok tesekkurler canim hemen bakayım
Afiyet olsun canım yanlız Karatay'da soğan kavrulmuyor çünkü şeker oranı artıyor genelde kitabında en son soğan koyuluyor üstüne sıcak su altını kısıyoruz bütün yemeklerde aynıöğlen =
kaşarlı mantar(sote gibi soganla kavrulduktan sonra üzerine kaşar ekledim)
sade kahve
bir dilim kek
Akşam=
arapsaçı kavurma yoğurtlu
ceviz
ıhlamur
günkurusu
kahvaltimi sabah yazmıştım güzeller yani şu öğlen ki bir dilim kek dışında her şey harikaydı ama ben niye böyle tatlı ya hayır diyemiyorum bu aralar benim bir kulağımı çekin
yağda kavurmuyorum canım önden sağanı koyuyorum ve bir miktar su ile birlikte öldürüyor um canımAfiyet olsun canım yanlız Karatay'da soğan kavrulmuyor çünkü şeker oranı artıyor genelde kitabında en son soğan koyuluyor üstüne sıcak su altını kısıyoruz bütün yemeklerde aynı
Sızma zeytinyağı kullanıyorum canım.Marka farketmiyor.Yazın izinde memleket ten alabilirim ama şuan öyle bir fırsatım yok.Riviera olmayan sızma zeytinyağı olmalı.Migros ve Carfurre un zeytinyağında başka yağlar bulunmuş tavsiye etmem.Selam kızlar herkese mutlu pazarlar...
Bu aralar isin ucunu fazlasıyla kaçırdım neyseki tartıda 66.3 üm spor sayesinde sanirim.
Bugun yuruyuse cıkmisken birkac magaza gezdim 40 beden sıkmadan darlamadan oluyo 38 bedene doğru yelken açıyorum artık
Karatayın kitabini bitirdim yağ konusunu halletmeliyim tereyağı buluyorum ama soguk sıkım z.y. nasil temin ederim bilemedim. Internetten arastirdim ama tam guvenemedim siz nereden aliyorsunuz istanbulda alabilecegim guvenilir biryer tavsiye edebilirmosiniz ya da internettende olur.
+1 mi? Çok iyimser gördüm seni +3 falan desen neyseanladığım kadarıyla büyük bir kismimiz bu hafta benim gibi 1 kilo fazla çıktıtoplu geri alımdayız
Günaydın arkadaşlarGünaydın kızlar herkese sağlıklı bir hafta dilerim
Canım merhaba Az sonra geliyorum.yenidencan nerdesin çok mu yoğunsun
Tamam Canım bende kahvaltımı yapayım sen gelinceye kadarCanım merhaba Az sonra geliyorum.
Amin canım , inşallah hepimize.Günaydın kızlar herkese sağlıklı bir hafta dilerim
Günaydın canımGünaydın arkadaşlar
Resmi kurumlar tatil canım.Herkes tatil sanırım bir tek biz mi çalıyoruz kızlar
Afiyet olsun , ben 6 olmadan kalktım.9 u geçiyordu kahvaltım bittiğinde. Sonra akşam yemekten sonra bulaşıkları toplamama rağmen evin diğar bireyleri bir yığın bulaşık bırakmış ortada bir de sabahın bulaşıkları bebek bir yandan uyumak ister sallamak ferek.uyusa başında sürekli sallamalısın ki uyanmasın.Yoksa 15 20dk sonra ayakta.20dk da ne yapılır ki.Tamam Canım bende kahvaltımı yapayım sen gelinceye kadar