- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.227
- 1.123
Allah'dan burası yazışma sesli değil de yazabiliyorum,
Kiyamam sana. Bir de lastrose6 eklemeyelim. İnşallah bol.kazandınız zor meslek insanlarla uğraşmak beğendirmek.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah'dan burası yazışma sesli değil de yazabiliyorum,
Kiyamam sana. Bir de lastrose6 eklemeyelim. İnşallah bol.kazandınız zor meslek insanlarla uğraşmak beğendirmek.
Keşke hayatın da kumandası olsa bazen mute bazen stop yapsak ne güzel olurdu. Bende yatıyorum. Tatlı rüyalar arkadaşım. Menun güne göre iyi bu kalabalıkta Anca bunlar bulunurdu.Allah'dan burası yazışma sesli değil de yazabiliyorum
Tesekkurler canimSızma zeytinyağı kullanıyorum canım.Marka farketmiyor.Yazın izinde memleket ten alabilirim ama şuan öyle bir fırsatım yok.Riviera olmayan sızma zeytinyağı olmalı.Migros ve Carfurre un zeytinyağında başka yağlar bulunmuş tavsiye etmem.
Geçmis olsunkizlar herkese iyi aksamlar
kayinvaldem ameliyat oldu
bir sure oradayim
pek giremicem
beni unutmayin anacım.
Keşke değil mi canım bu arada günaydınKeşke hayatın da kumandası olsa bazen mute bazen stop yapsak ne güzel olurdu. Bende yatıyorum. Tatlı rüyalar arkadaşım. Menun güne göre iyi bu kalabalıkta Anca bunlar bulunurdu.
Günaydın canım geçmiş olsunkizlar herkese iyi aksamlar
bir sure oradayim
pek giremicem
beni unutmayin anacım.
Günaydın güzel bir is başı yaptık bugün. Güzel bir hafta diliyorum herkese.Günaydın kızlar herkese sağlıklı bir gün dilerim
Teşekkür ederim
Ara vermek iyi olur canım,vücudu şaşırtmaca.Ayakkabın yeni miydi.Ben de hiç sevmem yeni ayakkabı ayağım taraklı olunca zaten zor ayakkabı buluyorum.Sen bugünün sporunu yapmışsın.Terzi de ne yaptın yeni ciciler mi diktireceksin?İyi akşamlar kızlar bende şimdi eve geldim spor malesef iptal ayakkabı ayağımı mahvetti Zaten terziye gittim birde acayip yorgunum gözlerim zor açık tutuyorum
Afiyet olsun canım.Fındık lahmacun diyince gözlerim büyüdü,burada lahmacunu güzel yapamıyorlar.Bugün ki menüm ;kahvaltıda peynir,zeytin ,yeşillik ve kuru yemiş 5 erik 2 minik kivi yumurtam vardı yiyemedim artık yemem uzun süre akşam:3 fındık lahmacun ve yeşillik maden suyu akşam yemeğinide dükkanda yedim mecburen
Günaydın kızlar herkese sağlıklı bir gün dilerim
Günaydın kızlar ,herkese günaydın.Günaydın güzel bir is başı yaptık bugün. Güzel bir hafta diliyorum herkese.
Evet çok iyi olurdu öyle tuşları olsaydı hayatın.Keşke hayatın da kumandası olsa bazen mute bazen stop yapsak ne güzel olurdu. Bende yatıyorum. Tatlı rüyalar arkadaşım. Menun güne göre iyi bu kalabalıkta Anca bunlar bulunurdu.
Geçmiş olsun.Allahım şifa versin.kizlar herkese iyi aksamlar
bir sure oradayim
pek giremicem
beni unutmayin anacım.
Yeni fakat hiç bilmediğim bir marka almıştım kışın sezon indirimi çok yoruyor ayaklarımı Canım dükkana terlik getirdim aldığım pantolonlar var onun paçası için gittim çıkamadım adam çeneye tuttu uzun zamandır gitmiyordum kilolu tanıyordu beni eşimde kilolu bebek istiyorlarmış eşi kilo vermek istemiyormuş işte eşi ile görüşmemi istedi kadınla daha önce tanışmıştık biraz havalı birşey benimle oturucanı pek sanmıyorum ya Canım ben yemezdim eşim sipariş etmiş burada kantinde tost ve köfte var benim bulunduğum yer anayol merkeze 20 km yakında kasaba var orada sadece 1 pideci var mecbur oradan istiyoruz yoksa aç kalıyorum burAda öğle yemeği yemiyorum ben mevsiminde bile konserve yemek oluyor birde yap doğal olarak ayçiçek yağı
Ara vermek iyi olur canım,vücudu şaşırtmaca.Ayakkabın yeni miydi.Ben de hiç sevmem yeni ayakkabı ayağım taraklı olunca zaten zor ayakkabı buluyorum.Sen bugünün sporunu yapmışsın.Terzi de ne yaptın yeni ciciler mi diktireceksin?
Afiyet olsun canım.Fındık lahmacun diyince gözlerim büyüdü,burada lahmacunu güzel yapamıyorlar.
Günaydın canım sen neler yaptın evde misler gibi oh ev gibisi yokGünaydın kızlar ,herkese günaydın.
Evet terlik çok rahat oluyor,giyip çıkarması da kolay tam benlik bir de yürümeyi becerebilsem terlikle.Şöyle ortopedik ve şık bir terlik almak istiyorum azıcık topuğu olan.Pantolonlarını güle güle giy canım.Ama yemek olarak en güzel tercihi yapmışsınız ben de olsam lahmacuuuuunnn yerdim.Ben halen ayçiçek yağı kullandığım yemekler var gerçi ben onların çoğunu yemiyorum ya.Yeni fakat hiç bilmediğim bir marka almıştım kışın sezon indirimi çok yoruyor ayaklarımı Canım dükkana terlik getirdim aldığım pantolonlar var onun paçası için gittim çıkamadım adam çeneye tuttu uzun zamandır gitmiyordum kilolu tanıyordu beni eşimde kilolu bebek istiyorlarmış eşi kilo vermek istemiyormuş işte eşi ile görüşmemi istedi kadınla daha önce tanışmıştık biraz havalı birşey benimle oturucanı pek sanmıyorum ya Canım ben yemezdim eşim sipariş etmiş burada kantinde tost ve köfte var benim bulunduğum yer anayol merkeze 20 km yakında kasaba var orada sadece 1 pideci var mecbur oradan istiyoruz yoksa aç kalıyorum burAda öğle yemeği yemiyorum ben mevsiminde bile konserve yemek oluyor birde yap doğal olarak ayçiçek yağı
Günaydın canım,ev biraz stresliydi annem gelene kadar.Eşime kızgınlığım annem gelene kadar geçmedi.Annem geldi minikle ilgilendi de ben de banyo yaptım ütü yaptım.Ama evet gene de insanın evi bir başka tabi.Ama bazen çalışmak insanı daha çok dinlendiriyor sanki.Günaydın canım sen neler yaptın evde misler gibi oh ev gibisi yok
Eşim hep diyordu götür diye ben diyordum müşteriye ayıp olur artık müşteride eskisi gibi değil paçozluk paçadan akıyor amin ceyonun terkliklerine baksana Canım anneminde ayakları taraklı oradan alır şu annelerimiz olmasa ne olurdu halimiz değil mi iyiki onlar var gerçekten rabbim başımızdan eksik etmesin eşinle konuş görev dağılımı yapın evde Canım olmaz mı onun işi çok mu yorucu yoğunEvet terlik çok rahat oluyor,giyip çıkarması da kolay tam benlik bir de yürümeyi becerebilsem terlikle.Şöyle ortopedik ve şık bir terlik almak istiyorum azıcık topuğu olan.Pantolonlarını güle güle giy canım.Ama yemek olarak en güzel tercihi yapmışsınız ben de olsam lahmacuuuuunnn yerdim.Ben halen ayçiçek yağı kullandığım yemekler var gerçi ben onların çoğunu yemiyorum ya.
Günaydın canım,ev biraz stresliydi annem gelene kadar.Eşime kızgınlığım annem gelene kadar geçmedi.Annem geldi minikle ilgilendi de ben de banyo yaptım ütü yaptım.Ama evet gene de insanın evi bir başka tabi.Ama bazen çalışmak insanı daha çok dinlendiriyor sanki.
Günaydın canım kolay geldin sanada Allah sabır versin öğretmenlere şimdiki çocuklar çok fena dil pabuç kadarGünaydın güzel bir is başı yaptık bugün. Güzel bir hafta diliyorum herkese.
Günaydın kızlar herkese sağlıklı bir gün dilerim
Günaydın güzel bir is başı yaptık bugün. Güzel bir hafta diliyorum herkese.
Günaydın canlarımGünaydın kızlar ,herkese günaydın.
Amin canım.Bakacam ceyonun terliklerine şöyle azıcık şık olsun da istiyorum .Topuklu giyince sanki daha zayıf görünüyor insan ve zarif.Görev dağılımına yanaşacak bir tip değil,Keyfine düşkün.Bazen gönklü olursa yaparız yaparız der en sonunda yapan gene ben olurum.İş yoğun evet ama bu bahane değil,ben de gece de 7-8 hatta 10 karaya kadar uyanıyorum.Eşim hep diyordu götür diye ben diyordum müşteriye ayıp olur artık müşteride eskisi gibi değil paçozluk paçadan akıyor amin ceyonun terkliklerine baksana Canım anneminde ayakları taraklı oradan alır şu annelerimiz olmasa ne olurdu halimiz değil mi iyiki onlar var gerçekten rabbim başımızdan eksik etmesin eşinle konuş görev dağılımı yapın evde Canım olmaz mı onun işi çok mu yorucu yoğun