- 14 Mayıs 2015
- 2.979
- 5.072
- 108
Günaydın canım.Günaydın canlarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canım.Günaydın canlarım
Günaydın canım nasıl oldunGünaydın canlarım
Bulunduğun ilde greyder var mı Canım satış yeri orada vardı hem rahat hem topuklu benim olmasaydı alırdım bir bak eşinde benim küçük enişte gibi o zaman işin zor Allah kolaylık versin canım sen benim en büyük ablam gibi bütün işleri göğüslemişsinAmin canım.Bakacam ceyonun terliklerine şöyle azıcık şık olsun da istiyorum .Topuklu giyince sanki daha zayıf görünüyor insan ve zarif.Görev dağılımına yanaşacak bir tip değil,Keyfine düşkün.Bazen gönklü olursa yaparız yaparız der en sonunda yapan gene ben olurum.İş yoğun evet ama bu bahane değil,ben de gece de 7-8 hatta 10 karaya kadar uyanıyorum.
Allahım birliğimizi düzenimizi,gücümüzü ,sağlığımızı arttırsın.
Afiyet olsun canım güzel menüSabah kahvaltım,
LORLU OMLET
5 ceviz
12 zeytin.
1 dal fesleğen(saksıdan)
Gün kurusu kalmamış.bugün almalıyım.
Günaydın canım süpersin afiyet olsun umarım hepimiz kaçamaksın bitiririz günüGunaydin kizlar
Kahvaltim
Yesil soganlı omlet peynir zeytin
Aksam balik var yanina salata corba insallah gunu kacamaksız atlatirim
Aksam görüşürüzfistiklar
Amin canım,hepimize inşallah.Evet inşallah değişirler.Bulunduğun ilde greyder var mı Canım satış yeri orada vardı hem rahat hem topuklu benim olmasaydı alırdım bir bak eşinde benim küçük enişte gibi o zaman işin zor Allah kolaylık versin canım sen benim en büyük ablam gibi bütün işleri göğüslemişsin
Sağol canımm.Afiyet olsun canım güzel menü
Pişman olma Canım önemli olan sağlıklı olman gençsin hemencecik verirsin ara sıra mola iyi oluyor gözün onlarda olmuyor3 günlük tatilde kararaydan acayip uzaktım. Ekmekte tatlıda her şeyden yedim yedim yedim pişmanım. Zaten tartı da sabah anında etkisini gösterdi bugünden itibaren yine devam
Canım benim ama yine tuttum biraz. Iyi ki varsin ve burdasinPişman olma Canım önemli olan sağlıklı olman gençsin hemencecik verirsin ara sıra mola iyi oluyor gözün onlarda olmuyor
Maşallah hep böyle iradeli olursun inşallah sende iyiki varsın CanımCanım benim ama yine tuttum biraz. Iyi ki varsin ve burdasin
günaydın canım evet dediğin çayı biliyorum çok ama çok faydalı onun mayasını kendin yapacaksın yAda instgramdan satan insanlara ulaşabilirsinGÜnaydın arkadaşlar. Haftasonuydu ,1 mayıstı derken tatıl bıttı. Karataya devam edıyorum. Saglıklı beslenıyorum.
Kızlar kombu Çayı dıye bırsey duydum. Bıraz araştırdım cok saglıklıymış. Kefir gıbı mayası büyüyor ve normal cay gıbı yapıyorsun . Aranızda kullanan oldumu. Mayasını bulabılseydım denerim .:)
Araştırdım cnm kendın yapamıyomuşsun mayayı . Ebay de var maya satılıyor fskat elden ele dağıtılan maya gıbımı bılmıyorum. Ölümsüzlük ıksırı dıyorlardı . Kansere bıle cok faydası oluyormuş. Maya fazla gelırse mikserden cekın yüzünüze sürün kırışıklık kalmıyor dıyorlardı. Bı denemek Lazımgünaydın canım evet dediğin çayı biliyorum çok ama çok faydalı onun mayasını kendin yapacaksın yAda instgramdan satan insanlara ulaşabilirsin
Kendin yapabiliyorsun Canım sana bulayım atayımA
Araştırdım cnm kendın yapamıyomuşsun mayayı . Ebay de var maya satılıyor fskat elden ele dağıtılan maya gıbımı bılmıyorum. Ölümsüzlük ıksırı dıyorlardı . Kansere bıle cok faydası oluyormuş. Maya fazla gelırse mikserden cekın yüzünüze sürün kırışıklık kalmıyor dıyorlardı. Bı denemek Lazım
Bende sıkıldım domates patlıcan biber çıksada onlardan yesek yarına kurubölce salatası yapıcam sabah için içine fıstık semizotu ,peynir koymayı düşünüyorum yAda yoğurtlu kuru börülceKızlar haşlanmış yumurtadan bende sıkıldım sabah kahvaltısında neler yapabilirz
http://kombuchatea35.blogspot.com.tr/2013/01/kombu-cayinin-faydalari-ve-yapilisi.html?m=1A
Araştırdım cnm kendın yapamıyomuşsun mayayı . Ebay de var maya satılıyor fskat elden ele dağıtılan maya gıbımı bılmıyorum. Ölümsüzlük ıksırı dıyorlardı . Kansere bıle cok faydası oluyormuş. Maya fazla gelırse mikserden cekın yüzünüze sürün kırışıklık kalmıyor dıyorlardı. Bı denemek Lazım