Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Gunaydin kizlar
Kahvaltim
Yesil soganlı omlet peynir zeytin
Aksam balik var yanina salata corba insallah gunu kacamaksız atlatirim
Aksam görüşürüzfistiklar

Bulunduğun ilde greyder var mı Canım satış yeri orada vardı hem rahat hem topuklu benim olmasaydı alırdım bir bak eşinde benim küçük enişte gibi o zaman işin zor Allah kolaylık versin canım sen benim en büyük ablam gibi bütün işleri göğüslemişsin

Amin canım,hepimize inşallah.Evet inşallah değişirler.

Afiyet olsun canım güzel menü
Sağol canımm.

3 günlük tatilde kararaydan acayip uzaktım. Ekmekte tatlıda her şeyden yedim yedim yedim pişmanım. Zaten tartı da sabah anında etkisini gösterdi bugünden itibaren yine devam
Pişman olma Canım önemli olan sağlıklı olman gençsin hemencecik verirsin ara sıra mola iyi oluyor gözün onlarda olmuyor

GÜnaydın arkadaşlar. Haftasonuydu ,1 mayıstı derken tatıl bıttı. Karataya devam edıyorum. Saglıklı beslenıyorum.
Kızlar kombu Çayı dıye bırsey duydum. Bıraz araştırdım cok saglıklıymış. Kefir gıbı mayası büyüyor ve normal cay gıbı yapıyorsun . Aranızda kullanan oldumu. Mayasını bulabılseydım denerim .:)

günaydın canım evet dediğin çayı biliyorum çok ama çok faydalı onun mayasını kendin yapacaksın yAda instgramdan satan insanlara ulaşabilirsin

A
günaydın canım evet dediğin çayı biliyorum çok ama çok faydalı onun mayasını kendin yapacaksın yAda instgramdan satan insanlara ulaşabilirsin
Araştırdım cnm kendın yapamıyomuşsun mayayı . Ebay de var maya satılıyor fskat elden ele dağıtılan maya gıbımı bılmıyorum. Ölümsüzlük ıksırı dıyorlardı . Kansere bıle cok faydası oluyormuş. Maya fazla gelırse mikserden cekın yüzünüze sürün kırışıklık kalmıyor dıyorlardı. Bı denemek Lazım

Kendin yapabiliyorsun Canım sana bulayım atayım

Kızlar haşlanmış yumurtadan bende sıkıldım sabah kahvaltısında neler yapabilirz
Bende sıkıldım domates patlıcan biber çıksada onlardan yesek yarına kurubölce salatası yapıcam sabah için içine fıstık semizotu ,peynir koymayı düşünüyorum yAda yoğurtlu kuru börülce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…