Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Selam arkadaşlarım,
İşlerim biraz yoğundu çok şükür yazamadım. Malum sezon hazırlığı..
Ama sizler de bir dağılıyor gibisiniz.. @Miyav_su kesinlikle sayfada kal, renk katıyorsun..
Hasta arkadaşlarıma geçmiş olsun, acil şifalar..
Tartıya takılmamak lazım, ben + bile çıkıyorum ama gören zayıfladığımı söylüyor..
Yine de sabah kilomu güncelleyeceğim, bugün regli başladı ama sağlık olsun..

öğlen =
kaşarlı mantar(sote gibi soganla kavrulduktan sonra üzerine kaşar ekledim)
sade kahve
bir dilim kek

Akşam=
arapsaçı kavurma yoğurtlu
ceviz
ıhlamur
günkurusu

kahvaltimi sabah yazmıştım güzeller yani şu öğlen ki bir dilim kek dışında her şey harikaydı ama ben niye böyle tatlı ya hayır diyemiyorum bu aralar benim bir kulağımı çekin

Afiyet olsun canım yanlız Karatay'da soğan kavrulmuyor çünkü şeker oranı artıyor genelde kitabında en son soğan koyuluyor üstüne sıcak su altını kısıyoruz bütün yemeklerde aynı

Afiyet olsun canım yanlız Karatay'da soğan kavrulmuyor çünkü şeker oranı artıyor genelde kitabında en son soğan koyuluyor üstüne sıcak su altını kısıyoruz bütün yemeklerde aynı
yağda kavurmuyorum canım önden sağanı koyuyorum ve bir miktar su ile birlikte öldürüyor um canım

Sızma zeytinyağı kullanıyorum canım.Marka farketmiyor.Yazın izinde memleket ten alabilirim ama şuan öyle bir fırsatım yok.Riviera olmayan sızma zeytinyağı olmalı.Migros ve Carfurre un zeytinyağında başka yağlar bulunmuş tavsiye etmem.

Tamam Canım bende kahvaltımı yapayım sen gelinceye kadar
Afiyet olsun , ben 6 olmadan kalktım.9 u geçiyordu kahvaltım bittiğinde. Sonra akşam yemekten sonra bulaşıkları toplamama rağmen evin diğar bireyleri bir yığın bulaşık bırakmış ortada bir de sabahın bulaşıkları bebek bir yandan uyumak ister sallamak ferek.uyusa başında sürekli sallamalısın ki uyanmasın.Yoksa 15 20dk sonra ayakta.20dk da ne yapılır ki.
Bu sabah kriz geçircektim nerdeyse bu kadar tembel acğmasız insan olur muymuş.
İşte o piyangodan bana çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…