- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
tekrar geçmiş olsun canım seni çok merak ettik.kendine dikkat et dinlenGece acildeydim.ancak geliyorum kendime sağol canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tekrar geçmiş olsun canım seni çok merak ettik.kendine dikkat et dinlenGece acildeydim.ancak geliyorum kendime sağol canım.
son günler de herkesin kararliliginda biraz düşüş oldu ondan sanırım.hem havalrin isinmasi hemde tartidaki artilar motivasyonumuzu bozdu sanırımAa kızlar bugün kimse yazmamış
Çok geçmiş olsun. Havalar ısındı herkes piknikte sanırım. Biz bahçeli evimizdeydik. Kış bitmiş anladım oh be şükürler olsun ulaştırana..Aa kızlar bugün kimse yazmamış
afiyet olsun canım tatil sonrası hepsini verirsin zaten senin kilon çok güzel ben o rakamı hayal bile edemiyorum bu arada senin hedefin kaç kilo olmakdiÇılgınlar gibi yedim yedim yedim 3 gün tatil sonrası artı kaç cikicam bakalım
49 kilo olmak. Inşallah veririm gelinceafiyet olsun canım tatil sonrası hepsini verirsin zaten senin kilon çok güzel ben o rakamı hayal bile edemiyorum bu arada senin hedefin kaç kilo olmakdi
eve simdi girdik canim...kaynanamlara gittik :) net yoktu. Zaten oglanin pesinde dolsmaktn mumkun degildi.veZ zoraki_bebek nerdesin Canım
gecmis olsun cnm.tavuk cok tehlikeli eger bayatsaGece acildeydim.ancak geliyorum kendime sağol canım.
Günaydın canım banada öyle diyorlar ama benim bir hedefim var devam ediyorum o insanlar nasıllar kıskanç ve kilolar mı bana kalırsa insanların çoğu kıskanç sen kendini hangi kiloda mutlu görmek istiyorsan o kiloda kaleve simdi girdik canim...kaynanamlara gittik :) net yoktu. Zaten oglanin pesinde dolsmaktn mumkun degildi.ve
Diyeti birkac gun bozdum.bu hafta tartiya katilmiyorum utanarak . ..ya herkes suratin cökmus dedi canim cok sıkıldi.yeter daha verme dediler..hakikaten zayiflayinca suratim kasik kadar kaliyor. Uzun yuzluyum bir de..170 boya 65 iyi mi sence..bnm hedef 60ti ama suratin gitmis deyip durdular..sanirim bundan dolayi birkac gun bozdum ..
Canım bende 1994 senesinde aynı senin gibi oldum ve tarihden bu güne tavuk yemiyorum eşimde mide kanaması geçirdiği zaman yemişti oda 3 yıldır yemiyor şuan onlar çok tehlikeli yaratıklar çünkü 45 günde yetişiyor bitki mi bu bundan sonra temkinli yaklaş zaten yaz ayıda geliyor kimbilir oraya ne zaman takıldı geçmiş olsunİyi geceler kızlar
Bugün öğlen tavuk döner yedim.ekmeksiz.yemez olaydım.şu saate kadar ishal istifra.perişan oldum
Uyuyabilirsem geçicek inşallah.
Geçmiş olsun canım.Gece acildeydim.ancak geliyorum kendime sağol canım.
Kızlar herkese iyi pazarlar ben artık aranıza katılamacağım herkese bol eksiler
miyavsu hani sen hep buralarda olucam diyordun arkadaşım noldu şimdi birden böyle niye gidiyorsun bir problemmi var ?Kızlar herkese iyi pazarlar ben artık aranıza katılamacağım herkese bol eksiler
Merhaba canım sağlığım yerinde şükür bu haftalık tartılma bende pek yaramıyor kendimi kasıyorum ya zor veriyorum birde kendimi yıpratmaya başladım benim amacım sağlıklı bir şekilde kilo vermek ve devam etmek CanımArkadaşım nereye?? Nasilsin sağlığın iyi mi bir problem yok değil mi canım.
Canım lastrose6 dedim zaten haftalık tartılma bana yaramıyor zor veriyorum ya o yüzden aylık yaz diyorsanız bizim için farketmez diyorsanız aylık kilomu yazarım benim gördüğüm kadarıyla burada bir yarış var ben Zaten yarışmaya gelmedim sağlıklı beslenip normal şekilde kilo vermeye geldimmiyavsu hani sen hep buralarda olucam diyordun arkadaşım noldu şimdi birden böyle niye gidiyorsun bir problemmi var ?