Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

eve simdi girdik canim...kaynanamlara gittik :) net yoktu. Zaten oglanin pesinde dolsmaktn mumkun degildi.ve
Diyeti birkac gun bozdum.bu hafta tartiya katilmiyorum utanarak . ..ya herkes suratin cökmus dedi canim cok sıkıldi.yeter daha verme dediler..hakikaten zayiflayinca suratim kasik kadar kaliyor. Uzun yuzluyum bir de..170 boya 65 iyi mi sence..bnm hedef 60ti ama suratin gitmis deyip durdular..sanirim bundan dolayi birkac gun bozdum ..

kizlar bugun kayinvalidem rahatsizlandi.hastaneye git ordan onun eve.yemek yaptim ona baktim
iyi çok sükür
ama bugün o kadar cok yedim ki
sanki icinde kurt vardi
midem cok bulaniyor rahatsiz yaniyo
pismanlik da cabasi
bu haftam bisa gidecek snrm
moralim bozuk

Günaydın canım banada öyle diyorlar ama benim bir hedefim var devam ediyorum o insanlar nasıllar kıskanç ve kilolar mı bana kalırsa insanların çoğu kıskanç sen kendini hangi kiloda mutlu görmek istiyorsan o kiloda kal

İyi geceler kızlar
Bugün öğlen tavuk döner yedim.ekmeksiz.yemez olaydım.şu saate kadar ishal istifra.perişan oldum
Uyuyabilirsem geçicek inşallah.
Canım bende 1994 senesinde aynı senin gibi oldum ve tarihden bu güne tavuk yemiyorum eşimde mide kanaması geçirdiği zaman yemişti oda 3 yıldır yemiyor şuan onlar çok tehlikeli yaratıklar çünkü 45 günde yetişiyor bitki mi bu bundan sonra temkinli yaklaş zaten yaz ayıda geliyor kimbilir oraya ne zaman takıldı geçmiş olsun

Arkadaşım nereye?? Nasilsin sağlığın iyi mi bir problem yok değil mi canım.
Merhaba canım sağlığım yerinde şükür bu haftalık tartılma bende pek yaramıyor kendimi kasıyorum ya zor veriyorum birde kendimi yıpratmaya başladım benim amacım sağlıklı bir şekilde kilo vermek ve devam etmek Canım

miyavsu hani sen hep buralarda olucam diyordun arkadaşım noldu şimdi birden böyle niye gidiyorsun bir problemmi var ?
Canım lastrose6 dedim zaten haftalık tartılma bana yaramıyor zor veriyorum ya o yüzden aylık yaz diyorsanız bizim için farketmez diyorsanız aylık kilomu yazarım benim gördüğüm kadarıyla burada bir yarış var ben Zaten yarışmaya gelmedim sağlıklı beslenip normal şekilde kilo vermeye geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…