- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
inslh öyledir ve atlatirim canım sağol sanki vücudumda hiç enerji kalmamış gibi hissediyorumBence bırakma Canım onunla alakası Yok sen zor günler geçirdin tamamen psikolojik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inslh öyledir ve atlatirim canım sağol sanki vücudumda hiç enerji kalmamış gibi hissediyorumBence bırakma Canım onunla alakası Yok sen zor günler geçirdin tamamen psikolojik
Haftaya yapicam canım çektiÖzellikle kuzu ve keçi ciğerine bayılırım içine sadece kekik ve de kimyon olucak of ki of
Aynen ya çok mutlu oldumtebrik ederim tam tatil öncesi süper olmuş.iyi tatiller
Benimde öyle kasapdan bulursam almayı düşünüyorumHaftaya yapicam canım çekti
Süpersin canım afiyet olsunSabah
Klasik kk
Öğlen
Sütlü tatlı aldı arkadaş ben üstündeki
Cileklerden yedim sadece :) hafta sonu zaten bozulacak.
Afiyet olsun canım yenidencan katılıyorum kuruyemişi unutmasabah =
yumurtalı ısırgan otu kavurmasi
peynir,zeytin
domates,biber
öğlen
1 kase yoğurt
Bence elma diyetinin etkileri olabilirinslh öyledir ve atlatirim canım sağol sanki vücudumda hiç enerji kalmamış gibi hissediyorum
Aslında sinirlamiyorum çok cabuk doyuyorum. Ama önce salata ya da marul yiyerek başlıyorum yemeğe.lastrose6 ciğer de hem besleyici hem doyurucu bir protein.Ben de severim iç baharatlı olursa zaten kesinlikle hayır demem.Evet ben de çok tavuk yedim ama beni en çok tutan tavuk.Benim de dondurucuda var palamut.Protein grubunda miktar sınırlaması yapıyor musun?
Ben maydanoz sütü azalttığı için yemiyorum. Nane de sütü mu azaltıyor .Niye yemek yemedin ayrıca yürüyüşün süper Canım
Oh afiyet olsun canımAkşam yemegim kuzu kalp ciger kalmamıştı en taze buydu.
Ayran
Yeşil soğan
Balık
Bugün çok yedim ozlemisim...
Kesinlikle ondandır bende kuru incir yedim fena oldumkizlar bugünkü menüm
sabah 1 yumurta peynir salatalik domates
ögle kahve ve 3 hurma
hurma yedim bagirsaklarimi calistirsin diye ama midemi cok bulandirdi sekerli seyler yemeyeli 35 gun oldu snrm o yuzden
aksam mantar sote 1 kayisi
Afiyet olsun canımkizlar bugünkü menüm
sabah 1 yumurta peynir salatalik domates
ögle kahve ve 3 hurma
hurma yedim bagirsaklarimi calistirsin diye ama midemi cok bulandirdi sekerli seyler yemeyeli 35 gun oldu snrm o yuzden
aksam mantar sote 1 kayisi
Afiyet olsun canımakşam
piliç çevirme
cevizli gavurdag salatası
2 gün kurusu
eşim yine bir sürü cips midye bira almış ooooffffff kendimi tutmaya calisicam biraz tirtiklaya bilirim
Teşekkür ederim canım.Oh afiyet olsun canım
İyi eğlenceler canım..Oyu geceler kızlar ben yarın sabah kilo bildirimi yaparim 3 günlük tatile gidiyorum. Buyuk ihtimal diyeti bozacagim . Insalalh çok almam
Maşallah, hiç de kıskanmadım hiç de gözüm kalmadıGünaydın kızlar
Uzun zamandır görmedigim kiloyu gördüm
50.7
Probiyotik denedin mi canım?gunaydinnnn
hurma diyetinden vazgectim
ne bileyim hurma cok sekerli kalorisi yüksek korktum kilo alirim gibi geldi
karatay candir dedim devam ediyorum
sabah domayes salatalik 1 yumurta peynir yedim
tuvalet sorunum var 3 gündür ne yaptimsa çözemiyorum.bu beni biraz yavaslatacak gibi ama durmak yok devam
Harikasın, çok tebrik ederim..sabah yulaf, çiya, badem, dut, tarçın, hindistancevizi ve süt ile hazırladığım kahvaltı
araöğün sütlü kahve
öğle yemeği daha yemedim, birazdan...
sabah 1 saat öğlen bir saat yürüdüm toplam 12 km, daha karnım bile acıkmadı
kilom sabah yine 60.9 kg ama tuvalete çıkamadım sanırım 60.5'e düşerim yarın sabah
Bırakma canım, yemekle beraber içiyorsun değil mi? En kötü yatmadan önce iç..kızlar acaba bu omega 3 ü de biraksammi sizce iştah açıyor kilo vermeme engel oluyor olabilirmi