• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

lastrose6 lastrose6 ciğer de hem besleyici hem doyurucu bir protein.Ben de severim iç baharatlı olursa zaten kesinlikle hayır demem.Evet ben de çok tavuk yedim ama beni en çok tutan tavuk.Benim de dondurucuda var palamut.Protein grubunda miktar sınırlaması yapıyor musun?
Aslında sinirlamiyorum çok cabuk doyuyorum. Ama önce salata ya da marul yiyerek başlıyorum yemeğe.

Oyu geceler kızlar ben yarın sabah kilo bildirimi yaparim 3 günlük tatile gidiyorum. Buyuk ihtimal diyeti bozacagim . Insalalh çok almam
İyi eğlenceler canım..
Günaydın kızlar
Uzun zamandır görmedigim kiloyu gördüm
50.7
:nazar: Maşallah, hiç de kıskanmadım hiç de gözüm kalmadı :dondurma:

gunaydinnnn:spor:
hurma diyetinden vazgectim
ne bileyim hurma cok sekerli kalorisi yüksek korktum kilo alirim gibi geldi
karatay candir dedim devam ediyorum
sabah domayes salatalik 1 yumurta peynir yedim
tuvalet sorunum var 3 gündür ne yaptimsa çözemiyorum.bu beni biraz yavaslatacak gibi ama durmak yok devam:rapci:
Probiyotik denedin mi canım?

sabah yulaf, çiya, badem, dut, tarçın, hindistancevizi ve süt ile hazırladığım kahvaltı
araöğün sütlü kahve
öğle yemeği daha yemedim, birazdan...

sabah 1 saat öğlen bir saat yürüdüm toplam 12 km, daha karnım bile acıkmadı :KK37:

kilom sabah yine 60.9 kg ama tuvalete çıkamadım sanırım 60.5'e düşerim yarın sabah :KK200:
Harikasın, çok tebrik ederim..

kızlar acaba bu omega 3 ü de biraksammi sizce iştah açıyor kilo vermeme engel oluyor olabilirmi
Bırakma canım, yemekle beraber içiyorsun değil mi? En kötü yatmadan önce iç..

Back