• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kızlar iyi aksamlar:KK36:
Kızin okulu tatil olunca ablamda annemde kaldim birer gun int. Sorun cikti baglanamadim aklim burdaydi hep.
Dün regl oldum sabah 66.3 kiloydum uç gündür istahim yok kahvalti yapamiyorum bir ogunle bitiriyorum gunu. regl bitsin tekrar toparlanmam lazim.

Kızlar iyi aksamlar:KK36:
Kızin okulu tatil olunca ablamda annemde kaldim birer gun int. Sorun cikti baglanamadim aklim burdaydi hep.
Dün regl oldum sabah 66.3 kiloydum uç gündür istahim yok kahvalti yapamiyorum bir ogunle bitiriyorum gunu. regl bitsin tekrar toparlanmam lazim.

pegasus07 pegasus07 seninle aynı boy ve kilo da sayılırız.Kendini zayıflamış hissediyormusun ? Ben aynada hâlâ kendimi şişman görüyorum acaba pisikolojimmi bozuldu benim ya?Sende durumlar nasıl?Var ya neredeyse 55 e yürüyeceğim o derece beğenmiyorum kendimi.

pegasus07 pegasus07 seninle aynı boy ve kilo da sayılırız.Kendini zayıflamış hissediyormusun ? Ben aynada hâlâ kendimi şişman görüyorum acaba pisikolojimmi bozuldu benim ya?Sende durumlar nasıl?Var ya neredeyse 55 e yürüyeceğim o derece beğenmiyorum kendimi.
Aaaayyyy ben intar edeyim ozaman hala bi 68 bi 69 gidip geliyorum:KK57:bu kadar güzel kilo verdin nasıl begenmezsin:KK57:

Aaaayyyy ben intar edeyim ozaman hala bi 68 bi 69 gidip geliyorum:KK57:bu kadar güzel kilo verdin nasıl begenmezsin:KK57:
Bilmiyorum canım ya beğenmiyorum.4 yıl nasıl o kilolarda dolaşmışım onada çok şaşkınım.Kollarımı beğenmiyorum yarından itibaren kol inceltme hareketleri yapmaya başlayacağım.Daha 3 kilo var gidecek, belki o zaman beğenirim.

İyi geceler kızlar
Bugün öğlen tavuk döner yedim.ekmeksiz.yemez olaydım.şu saate kadar ishal istifra.perişan oldum :KK43:
Uyuyabilirsem geçicek inşallah.
Geçmiş olsun canım.Acile gitseydin keşke.Kışın bende balıktan oldum ancak serumla düzeldim.İnşallah yarına birşeyin kalmaz tekrar geçmiş olsun.

Cnm benım üst Zayıf alttan kalınım, basenlıyım. Bacaklarım hala cok kalın gelıyor bana.aynen bende aynaya baktığımda alt kısımda degısıklık yokmuş gıbı gelıyor. Callanetıcs e başladım cnm. Incelırler belkı bacaklarım . Dıyete ılk başladığımda 72 de yanı foto cekmıştım. 58 olamıyorum bır turlu. 60 olsam bı daha cekıp karşılaştırma yapacagım. Bu haftam ÇÖP oldu cok üzüldüm. Haftaya toparlarım ınsallah gercekten cok sıkıldım :KK43:
İyi geceler kızlar
Bugün öğlen tavuk döner yedim.ekmeksiz.yemez olaydım.şu saate kadar ishal istifra.perişan oldum :KK43:
Uyuyabilirsem geçicek inşallah.
Ay cnm cok gecmışolsun. Zehırlendınmı acaba, baysttı gslıba döner . Tuzlu ayran iç cnm. Bulantını alır, ıshalı keser:KK36:

Son düzenleme:
Iyı geceler arkadaşlar
Bu gun yasak şeylerden yedım. Artık eskısı gıbı kontrol edemıyorum kendımı. Sızede kötü örnek olmak ıstemıyorum. Tartıdakı artılar cok canımı sıktı. Hevesim kırılıyor gercekten. Haftaya toparlayabılırmıyım bılmıyorum . Cok sıkıldım gercekten Şiş bır mıdeyle oturuyorum şu an. :(

Iyı geceler arkadaşlar
Bu gun yasak şeylerden yedım. Artık eskısı gıbı kontrol edemıyorum kendımı. Sızede kötü örnek olmak ıstemıyorum. Tartıdakı artılar cok canımı sıktı. Hevesim kırılıyor gercekten. Haftaya toparlayabılırmıyım bılmıyorum . Cok sıkıldım gercekten Şiş bır mıdeyle oturuyorum şu an. :KK43:
Pegasus yapma sen çok azimli ve örnek bir arkada ssin insan yaşayınca daha iyi anlar elma diyeti yaramadı diye yolundan dönme bak nerelere geldin daha da gelirsin ben inanıyorum. Bu hafta dinlendin say kaldığın yerden devam et bence arkadaşım.

Cnm benım üst Zayıf alttan kalınım, basenlıyım. Bacaklarım hala cok kalın gelıyor bana.aynen bende aynaya baktığımda alt kısımda degısıklık yokmuş gıbı gelıyor. Callanetıcs e başladım cnm. Incelırler belkı bacaklarım . Dıyete ılk başladığımda 72 de yanı foto cekmıştım. 58 olamıyorum bır turlu. 60 olsam bı daha cekıp karşılaştırma yapacagım. Bu haftam ÇÖP oldu cok üzüldüm. Haftaya toparlarım ınsallah gercekten cok sıkıldım :KK43:
Ay cnm cok gecmışolsun. Zehırlendınmı acaba, baysttı gslıba döner . Tuzlu ayran iç cnm. Bulantını alır, ıshalı keser:KK36:
Benimde çöp oldu o kadar takma.Kilo falan almadık sadece ödem tuttuk gece yatmadan maydanoz limon kürü yap sabaha inersin.Sen 38 bedene girmiştin arkadaşım kalın olman mümkün değil.Benimde göğüsler hala dolu bir beden büyüdü kendimi Tazmanya canavarı gibi hissediyorum.Üst şişko alt zayıf :)Sabaha KKK akşama protein salata iki güne inersin aşağı sıkma canını:KK200:

Back