Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Afiyet olsun canim neden yerlerde diyorsun haydari yemegi ne ki cıss mi Yoksa?? Spor konusunda diyorsan dinlenmiş olursun Nolcak?
Mercimek köftesi Canım yemem lazımdı ev yemekleri yapan yerde yedim mecburdum o yüzden spor yarın tam gaz devam sabah 30 erken çıkar ya yürüyüş yapmayı düşünüyorum bu böyle olmaz sıkıldım

Mercimek köftesi Canım yemem lazımdı ev yemekleri yapan yerde yedim mecburdum o yüzden spor yarın tam gaz devam sabah 30 erken çıkar ya yürüyüş yapmayı düşünüyorum bu böyle olmaz sıkıldım
En güzel saatler sabah inşallah kalkar yaparsin. Tertemiz hava mis gibi.

Ailen için inşallah hayırlısı olur kuzum . Yarın yeni bi başlangıç yaparsın sıkma canini

bir de güzel haberim var annem ile babam barıştılar kizlar davayı geri cekicekler bugün babam eve döndü ama ben hala çok mutsuzum sanki yaşam enerjimi aldılaryüzüm gülmüyor galiba depresyona girdim
Aaa barıştılar mi ben bir önceki mesajı olumsuz sanmistim hadi hayırlısı

canım benim hep morel veriyorsun sağol ayrıca tebrik ederim canım kilo vermişsin elma sana yaradı

hem de nasıl stresli bir gündü anlatamam
zaten insani yiyip bitiren ayrica şişiren şey stres
iş benm enerjimi emiyor alip başimi gidesim var...
İşte o stres sırasında salgılanan hormon bizleri bunları yemeye itiyor sağlık olsun sana yarın buraya bu konu hakkında foto ekleyeyim bana hatırlat uyumam lazım sabah 05.00 kalkmalıyım tekrardan iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…