• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

blonde ambition blonde ambition Allah huzur versin ailene. Sende biraz melankoli takil içinde tuttuğum düşünceler yeni dışa vurdu galiba. Olsun yemek konusundan önce kendini rahatlat. Stresi at bol bol açık havada yürürsen depresyona en iyi spor geliyor. Umarım cabuk atlatirsin. Öpüyorum.
teşekkür ederim canım evet hep güçlü ve pozitif durmaya çalıştım ve artık son gün kendimi bıraktım sanırım

Aaa barıştılar mi ben bir önceki mesajı olumsuz sanmistim hadi hayırlısı
barıştılar canım ama baya sıkıntılı oldu 2 günkü o gerilim beni mahvetti zaten 6 aylık süreçte ne kadar güçlü durmaya calissda yiprancagimiz kadar yiprandik şu 2 günlük yüksek sıkıntı ve gerilmeler beni bitirdi ama şükür en son bugün her şey tatlıya bağlandı ikiside birbirlerinin şartlarını kabul ettiler ve yeniden biraraya geldiler

Sebze de yiyorum aslında canım ama neden böyle bilmiyorum,Deneyeceğim verdiğin tarifi teşekkür ederim.Geçmiş olsun, mide ağrısı kötü olur.
Sağol canım iyiyim ben:KK200:İnşallah sende iyi olursun.İyi dileklerin için teşekkür ederim:KK36:

Musmutlu saglıklı Yılları olsun kuzunun cnm.:KK36:
10 dan aşağı yıyene içli kofte sever demem zaten ben:KK70:
Yarın sızdeyım cnm, en sevfıklerım bır arada:KK70:
Teşekkür ederim canım:KK200:10 dan aşağısı kesmez zaten:dondurma:Buyur gel canım çok mutlu olurum:KK200:

barıştılar canım ama baya sıkıntılı oldu 2 günkü o gerilim beni mahvetti zaten 6 aylık süreçte ne kadar güçlü durmaya calissda yiprancagimiz kadar yiprandik şu 2 günlük yüksek sıkıntı ve gerilmeler beni bitirdi ama şükür en son bugün her şey tatlıya bağlandı ikiside birbirlerinin şartlarını kabul ettiler ve yeniden biraraya geldiler
Çok sevindim canım.İnşallah bir daha aralarında huzursuzluk olmaz:dua::nazar:

blonde ambition blonde ambition gözün aydın canım,annen baban birleşmiş.Sen de zor bir dönem geçirdin geçicek bunlar.Elma diyeti yaptığın için vücudunu da sarsmış olabilir.Hemen karataya başla sen en iyisi depresyonuna da iyi gelir.
T Tandem felix ,afiyet olsun canım,arada bu kaçamaklar iyi oluyor vücut şoka uğruyor şaşırıyor bazen daha hızlı gidiyor kilolar hiç üzülme biz de insanız sonuçta irade irade ama nereye kadar.Boşver hurma diyetini minicik hurma ile doyulur mu hiç.
Efser Efser tebrik ederim,güzel kilo vermişsin.

Bugünki menüm berbat yerlerde kahvaltım klasik Karatay akşam 10 tane mercimek köftesi ve haydari:eek:spor olarak 45 dk ağırlık fazla yapmadım kitapçıya gitmem gerekiyordu :kahve:
Afiyet olsun canım.Mercimek köfte zaten yasak değil şifa olsun.Haydariyi ben de bilmiyorum.Kitap kurdu seni.

Back