- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
teşekkür ederim canım evet hep güçlü ve pozitif durmaya çalıştım ve artık son gün kendimi bıraktım sanırımblonde ambition Allah huzur versin ailene. Sende biraz melankoli takil içinde tuttuğum düşünceler yeni dışa vurdu galiba. Olsun yemek konusundan önce kendini rahatlat. Stresi at bol bol açık havada yürürsen depresyona en iyi spor geliyor. Umarım cabuk atlatirsin. Öpüyorum.
sağol canım haklısınblonde ambition ailenin barışmasına sevindim canım kızlar bu şok diyetler malesef böyle en güzeli Karataya devam elmaydı ,hurmaydı ,armutu ne zaman kadar besleneceksiniz ki
sağol canım yeni bir başlangıç yapmam lazım acilen zaten yiyince daha da mutsuz oluyorumAilen için inşallah hayırlısı olur kuzum . Yarın yeni bi başlangıç yaparsın sıkma canini
barıştılar canım ama baya sıkıntılı oldu 2 günkü o gerilim beni mahvetti zaten 6 aylık süreçte ne kadar güçlü durmaya calissda yiprancagimiz kadar yiprandik şu 2 günlük yüksek sıkıntı ve gerilmeler beni bitirdi ama şükür en son bugün her şey tatlıya bağlandı ikiside birbirlerinin şartlarını kabul ettiler ve yeniden biraraya geldilerAaa barıştılar mi ben bir önceki mesajı olumsuz sanmistim hadi hayırlısı
iyi gecelerİşte o stres sırasında salgılanan hormon bizleri bunları yemeye itiyorsağlık olsun sana yarın buraya bu konu hakkında foto ekleyeyim bana hatırlat uyumam lazım sabah 05.00 kalkmalıyım tekrardan iyi geceler
Sağol canımDoğum gününüz kutlu olsun.hayırlı,sağlıklı uzuunn yılları olsun.
Aman ye beee doğum yapmışsın halsizsin ye gitsin
Sağol canım iyiyim benSebze de yiyorum aslında canım ama neden böyle bilmiyorum,Deneyeceğim verdiğin tarifi teşekkür ederim.Geçmiş olsun, mide ağrısı kötü olur.
Teşekkür ederim canımMusmutlu saglıklı Yılları olsun kuzunun cnm.
10 dan aşağı yıyene içli kofte sever demem zaten ben
Yarın sızdeyım cnm, en sevfıklerım bır arada
Çok sevindim canım.İnşallah bir daha aralarında huzursuzluk olmazbarıştılar canım ama baya sıkıntılı oldu 2 günkü o gerilim beni mahvetti zaten 6 aylık süreçte ne kadar güçlü durmaya calissda yiprancagimiz kadar yiprandik şu 2 günlük yüksek sıkıntı ve gerilmeler beni bitirdi ama şükür en son bugün her şey tatlıya bağlandı ikiside birbirlerinin şartlarını kabul ettiler ve yeniden biraraya geldiler
Günaydın canım iyi gezmelerOyu geceler kızlar ben yarın sabah kilo bildirimi yaparim 3 günlük tatile gidiyorum. Buyuk ihtimal diyeti bozacagim . Insalalh çok almam
İyi tatiller canım,gönlünce eğlen :)Günaydın kızlar
Uzun zamandır görmedigim kiloyu gördüm
50.7
Gerçekten mi süpersin canımGünaydın kızlar
Uzun zamandır görmedigim kiloyu gördüm
50.7
Günaydın canım nasılsınİyi tatiller canım,gönlünce eğlen :)
Afiyet olsun canım.Mercimek köfte zaten yasak değil şifa olsun.Haydariyi ben de bilmiyorum.Kitap kurdu seni.Bugünki menüm berbat yerlerde kahvaltım klasik Karatay akşam 10 tane mercimek köftesi ve haydarispor olarak 45 dk ağırlık fazla yapmadım kitapçıya gitmem gerekiyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?