• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Herkese günaydın
Dünkü menülerim yazayım hemen yoksa unutuyorum.
Öğlen 40 dk lık yürüyüşten sonra 1 yumurtalı bir tabak ıspanak kavurma,salata,2 kaşık yoğurt.
Akşam(midem kazındı sanki uzun zamandır olmamıştı) yeşil fasülye yemeği 2 tabak,cacık,kuru soğan yemekten yaklaşık 45 dk sonra 2 bardak sütlü kahve içtim.
Sabah kahvaltım tereyağında 2 yumurta ,4 ceviz,10 zeytin,2günkurusu,1 çatal peynir.

Benim menum
Sabah aynıydı klasik karatay kahvaltısı
Akşam Balık salata yesil soğan
Az yogurt
Afiyet olsun canım,balık bu diyette önemli omega içeriyor.
Zaten kalkıyorum Canım 05.00 evden erken çıkmayı düşünüyorum
Çok güzel bir saatte kalkıyorsun canım,sakin,serin ,tertemiz hava miss gibi.

Bende şimdi eve geldim kızlar kahvaltımı hazırlıyorum inşallah yarın 30 dk evden erken çıkarsam yürümeyi düşünüyorum herkese iyi geceler
Yürüdün mü canım sabah.
Bu gun yıne elma yaptım, yarın karataya devam. Bana gore degıl bu şok dıyetler. :))
Hoşgeldin karataya yine yeniden.

gunaydinnnn:spor:
hurma diyetinden vazgectim
ne bileyim hurma cok sekerli kalorisi yüksek korktum kilo alirim gibi geldi
karatay candir dedim devam ediyorum
sabah domayes salatalik 1 yumurta peynir yedim
tuvalet sorunum var 3 gündür ne yaptimsa çözemiyorum.bu beni biraz yavaslatacak gibi ama durmak yok devam:rapci:

Aynen canım yoksa bu direnç kırılmayacak @onthebeach sağolsun hırslandırdı beni :KK200::KK200:
Haklısın cnm. Havalar duzelsede bende yürüsem yıne kar yıne yağmur :(

Boşver Elmalı keki sen tatilde incecik kuğu gibi olucaksın :halay::halay::halay:bunları düşün :KK76:
Evet cnm ya bı maceraydı gectı. 1 haftam gıttı ama yapacak bırsey yok :))
hem de nasıl stresli bir gündü anlatamam
zaten insani yiyip bitiren ayrica şişiren şey stres
iş benm enerjimi emiyor alip başimi gidesim var...
Stresi ortamlardan uzak durmaya çalış cnm. Yoksa kendımıze zarar verıyoruz

Teşekkür ederim canım:KK200:10 dan aşağısı kesmez zaten:dondurma:Buyur gel canım çok mutlu olurum:KK200:
:KK200:

Günaydın kızlar
Uzun zamandır görmedigim kiloyu gördüm
50.7
Tebrık ederım cnm. Iyı tatıller:süslü:

Kızlar bende 72 kg olmuşum :nazar::nazar::nazar::nazar:
Maşallah cnm. Harıkasın :KK73:

Herkese günaydın
Dünkü menülerim yazayım hemen yoksa unutuyorum.
Öğlen 40 dk lık yürüyüşten sonra 1 yumurtalı bir tabak ıspanak kavurma,salata,2 kaşık yoğurt.
Akşam(midem kazındı sanki uzun zamandır olmamıştı) yeşil fasülye yemeği 2 tabak,cacık,kuru soğan yemekten yaklaşık 45 dk sonra 2 bardak sütlü kahve içtim.
Sabah kahvaltım tereyağında 2 yumurta ,4 ceviz,10 zeytin,2günkurusu,1 çatal peynir.
Gunaydın cnm. Afıyet olsun:KK36:

Afiyet olsun canım,balık bu diyette önemli omega içeriyor.

Çok güzel bir saatte kalkıyorsun canım,sakin,serin ,tertemiz hava miss gibi.

Yürüdün mü canım sabah.

Hoşgeldin karataya yine yeniden.
Hoşbuldum cnm :KK60:

tuvalet sorunum var 3 gündür ne yaptimsa çözemiyorum.bu beni biraz yavaslatacak gibi ama durmak yok devam:rapci:
Gunaydın cnm. En ıyısını yapmışsın vazgeçmekle . Benım 1 haftam gıttı, sen kac kurtar krndını:KK70:
Afıyet olsun.

Kesinlikle katılıyorum canım

blonde ambition blonde ambition gözün aydın canım,annen baban birleşmiş.Sen de zor bir dönem geçirdin geçicek bunlar.Elma diyeti yaptığın için vücudunu da sarsmış olabilir.Hemen karataya başla sen en iyisi depresyonuna da iyi gelir.
T Tandem felix ,afiyet olsun canım,arada bu kaçamaklar iyi oluyor vücut şoka uğruyor şaşırıyor bazen daha hızlı gidiyor kilolar hiç üzülme biz de insanız sonuçta irade irade ama nereye kadar.Boşver hurma diyetini minicik hurma ile doyulur mu hiç.
@Efser tebrik ederim,güzel kilo vermişsin.
sağol canım evet hemen karataya baslamam lazım

Miyav_su Miyav_su tebrik ederim canım. Çok iyi vermisisin. :nazar::nazar::nazar:
pegasus07 pegasus07 gel ne olursan ol gel karatay a gelince o bir kilo geri gider iki kilo olarak canım inşallah.
minerva1988 minerva1988 güle güle git iyi gezmeler.
Elalis Elalis senin diyet nasıl gidiyor acaba Allah kolaylik versin.
yenidencan yenidencan benim de bazen oluyor öyle acikma hissi doymuyorum. Hep proteinden yana kullanıyorum ya da süt ürünlerinden yana hakkimi. Süt içmekle iyi etmişsin. Afiyet olsun canım .:KK19:

Sabah kahvaltim:KK36::KK36:
Klasik karatay
Bol çay

Annem:KK200::KK200: geldi kizlar büyük bir neşe geldi icime. :21:Allah kimseyi annesiz babasız bırakmasın. Nasil bagimliyim ben böyle. Rabbim sağlıklı ömür versin ailelerimize cumlemize. Güzel bir cuma öncesi dualarimiz kabul olur inşallah. Herkese hayirli cumalar. Allah yardımcınız olsun.:KK15:

Gunaydın kızlar 3 günlük elma dıyetı bana 1,1 kg aldırdı:KK12::63:
Pazar Gününe kadar be verrbılırsem artık yapacak bırsey yok. Sakın karataydan şaşmayın kızlar, sonuç cok kötü oluyor:KK14:
ayni canım ben de elma diyetinden beri 1 kilo fazlayim:KK43:bir tek Elalise yaradı bu diyet bizi mahvetti:KK51:

Okudum canım tesekkur ederim. Bende baklagil yemiyorum peki tarhana corbam var yarma li. Keçi Süzme yogurt ile olanından. Onu da icsem yine tahıl değil mi? Yoksa az bir miktar içinde sorun olur mu acaba?
Olmaz Canım tarhana içinde buğday var facebook da haşimoto grubu var oradaki kadın 1 ay olması lazım bunu yapmış tahlilleri bile farklı çıkmış iyi yönden

Back