- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.227
- 1.123
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canım.Mercimek köfte zaten yasak değil şifa olsun.Haydariyi ben de bilmiyorum.Kitap kurdu seni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canım.Mercimek köfte zaten yasak değil şifa olsun.Haydariyi ben de bilmiyorum.Kitap kurdu seni.
Gözün aydın canım,iyi tatiller.Günaydın kızlar
Uzun zamandır görmedigim kiloyu gördüm
50.7
Gözün aydın canım,mercimek köftesi işe yaramış demek.Kızlar bende 72 kg olmuşum
Günaydın canım,inşallah hepimize hayırlı cumalar.Günaydın kızlar hayırlı Cumalar
Sahanesin ama bu kilodan çok daha fitsin:)Kızlar bende 72 kg olmuşum
Afiyet olsun canım,balık bu diyette önemli omega içeriyor.Benim menum
Sabah aynıydı klasik karatay kahvaltısı
Akşam Balık salata yesil soğan
Az yogurt
Çok güzel bir saatte kalkıyorsun canım,sakin,serin ,tertemiz hava miss gibi.Zaten kalkıyorum Canım 05.00 evden erken çıkmayı düşünüyorum
Yürüdün mü canım sabah.Bende şimdi eve geldim kızlar kahvaltımı hazırlıyorum inşallah yarın 30 dk evden erken çıkarsam yürümeyi düşünüyorum herkese iyi geceler
Hoşgeldin karataya yine yeniden.Bu gun yıne elma yaptım, yarın karataya devam. Bana gore degıl bu şok dıyetler. :))
maasallahGünaydın kızlar
50.7
süpersinnKızlar bende 72 kg olmuşum
Haklısın cnm. Havalar duzelsede bende yürüsem yıne kar yıne yağmurAynen canım yoksa bu direnç kırılmayacak @onthebeach sağolsun hırslandırdı beni
Evet cnm ya bı maceraydı gectı. 1 haftam gıttı ama yapacak bırsey yok :))Boşver Elmalı keki sen tatilde incecik kuğu gibi olucaksın bunları düşün
Stresi ortamlardan uzak durmaya çalış cnm. Yoksa kendımıze zarar verıyoruzhem de nasıl stresli bir gündü anlatamam
zaten insani yiyip bitiren ayrica şişiren şey stres
iş benm enerjimi emiyor alip başimi gidesim var...
Teşekkür ederim canım10 dan aşağısı kesmez zatenBuyur gel canım çok mutlu olurum
Tebrık ederım cnm. Iyı tatıllerGünaydın kızlar
50.7
Maşallah cnm. HarıkasınKızlar bende 72 kg olmuşum
Gunaydın cnm. Afıyet olsunHerkese günaydın
Dünkü menülerim yazayım hemen yoksa unutuyorum.
Öğlen 40 dk lık yürüyüşten sonra 1 yumurtalı bir tabak ıspanak kavurma,salata,2 kaşık yoğurt.
Akşam(midem kazındı sanki uzun zamandır olmamıştı) yeşil fasülye yemeği 2 tabak,cacık,kuru soğan yemekten yaklaşık 45 dk sonra 2 bardak sütlü kahve içtim.
Sabah kahvaltım tereyağında 2 yumurta ,4 ceviz,10 zeytin,2günkurusu,1 çatal peynir.
Hoşbuldum cnmAfiyet olsun canım,balık bu diyette önemli omega içeriyor.
Çok güzel bir saatte kalkıyorsun canım,sakin,serin ,tertemiz hava miss gibi.
Yürüdün mü canım sabah.
Hoşgeldin karataya yine yeniden.
Gunaydın cnm. En ıyısını yapmışsın vazgeçmekle . Benım 1 haftam gıttı, sen kac kurtar krndınıgunaydinnnn
hurma diyetinden vazgectim
ne bileyim hurma cok sekerli kalorisi yüksek korktum kilo alirim gibi geldi
karatay candir dedim devam ediyorum
sabah domayes salatalik 1 yumurta peynir yedim
tuvalet sorunum var 3 gündür ne yaptimsa çözemiyorum.bu beni biraz yavaslatacak gibi ama durmak yok devam
İyiyim canım.sen nasılsın?Günaydın canım nasılsın
Kesinlikle katılıyorum canımgunaydinnnn
hurma diyetinden vazgectim
ne bileyim hurma cok sekerli kalorisi yüksek korktum kilo alirim gibi geldi
karatay candir dedim devam ediyorum
sabah domayes salatalik 1 yumurta peynir yedim
tuvalet sorunum var 3 gündür ne yaptimsa çözemiyorum.bu beni biraz yavaslatacak gibi ama durmak yok devam
Okudum canım tesekkur ederim. Bende baklagil yemiyorum peki tarhana corbam var yarma li. Keçi Süzme yogurt ile olanından. Onu da icsem yine tahıl değil mi? Yoksa az bir miktar içinde sorun olur mu acaba?
sağol canım inşallahÇok sevindim canım.İnşallah bir daha aralarında huzursuzluk olmaz
tebrik ederim tam tatil öncesi süper olmuş.iyi tatillerGünaydın kızlar
50.7
sağol canım evet hemen karataya baslamam lazımblonde ambition gözün aydın canım,annen baban birleşmiş.Sen de zor bir dönem geçirdin geçicek bunlar.Elma diyeti yaptığın için vücudunu da sarsmış olabilir.Hemen karataya başla sen en iyisi depresyonuna da iyi gelir.
T Tandem felix ,afiyet olsun canım,arada bu kaçamaklar iyi oluyor vücut şoka uğruyor şaşırıyor bazen daha hızlı gidiyor kilolar hiç üzülme biz de insanız sonuçta irade irade ama nereye kadar.Boşver hurma diyetini minicik hurma ile doyulur mu hiç.
@Efser tebrik ederim,güzel kilo vermişsin.
ayni canım ben de elma diyetinden beri 1 kilo fazlayimbir tek Elalise yaradı bu diyet bizi mahvettiGunaydın kızlar 3 günlük elma dıyetı bana 1,1 kg aldırdı
Pazar Gününe kadar be verrbılırsem artık yapacak bırsey yok. Sakın karataydan şaşmayın kızlar, sonuç cok kötü oluyor
Olmaz Canım tarhana içinde buğday var facebook da haşimoto grubu var oradaki kadın 1 ay olması lazım bunu yapmış tahlilleri bile farklı çıkmış iyi yöndenOkudum canım tesekkur ederim. Bende baklagil yemiyorum peki tarhana corbam var yarma li. Keçi Süzme yogurt ile olanından. Onu da icsem yine tahıl değil mi? Yoksa az bir miktar içinde sorun olur mu acaba?
Canım Karatay ile verirsin merak etmeayni canım ben de elma diyetinden beri 1 kilo fazlayimbir tek Elalise yaradı bu diyet bizi mahvetti