Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

İnşallah çooook güzel bir tatil geçirirsin canım , mirakla bekliyorum amerika tatilini anlattığın mesajlarını.güzel park görürsen foto çek.

Afiyet olsun canım , yürüyüş gene süper.

Kızlar merhaba
beni merak etmissiniz çok mutlu oldum düşündüğünüz sorduğunuz için çok teşekkür ederim hepinizi seviyorum
en son yazdığım 2 gün elma diyeti yapmıştım ve ertesi sabah toplantıda diyeti bozabilirim yazmıştım ve bozmadan önce sabah tartildim ilk şokbir kilo aldım pegasus senin gibi elma magduruyum ve anında elma diyetini bıraktım zaten stresli toplantıda tahmin ettiğim üzere kendimi kek ve böreğe verdim çok kötü bir gündü devam eden iki gün aile içi baya kötü şeyler yaşadık sanırım depresyondayim hiç iyi değilim dün sabah gecrek akşam gözleme yedim bugün öğlen iskender ve kola akşam sarma ve bira Ailem ile ve üstüne eşim ile gerildik sonuc kendimi yemege vermiş durumdayım psikolojim alt üst oldu ev işi bile yapmiyorum evde durmak bile istemiyorum kizlar kendimi bıraktım 2 gundur disarda yedim ictim gezdim zaten elma diyeti ile 1 kilo almıştım devamı ile ne oldum bilmiyorum nasıl toparlarim hiç bilmiyorum

Canım birhafta geçti 2 buçuk kilo verdim ama tabi ilk hafta verilen kilolar bir ötemide atmış olabilirim

iyi aksamlacok yoğun bir gündü bugün
yorgunum çok
ne yedim
sabah peynirli omlet
yesil cay
öglen tavuklu salata
aksam etli bezelye yemegi yarim tabak pirinc pilavi
mutsuzum pismanim
zaten zevk almadim yerken pilavi
niye yediysem gözüm aç anacım gözüm aç

blonde ambition canım üzme kendini.2 gün yemek tartıda çok hasara yol açmaz.en fazla öbür hafta toparlarsın.belki vücut şaşırdığı için verebilirsin bile.
Kötü günler geçirmişsin çok üzüldüm
Ama geçicek biliyorsun dimi

Aa okudum barışmışlar :) gözün aydın.o zaman ne işin var depresyonda? Çık ordan hemen çık

Of yaa ne xaman bitecek bizim bu işkencemiz

Stresli bir gün müydü Canım seratonin için yemişsin belli kendine kızma köyü etki eder sana

Bugünki menüm berbat yerlerde kahvaltım klasik Karatay akşam 10 tane mercimek köftesi ve haydarispor olarak 45 dk ağırlık fazla yapmadım kitapçıya gitmem gerekiyordu
Afiyet olsun canim neden yerlerde diyorsun haydari yemegi ne ki cıss mi Yoksa?? Spor konusunda diyorsan dinlenmiş olursun Nolcak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…