• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Günaydın hanımlar :KK200::KK200::KK200:

Geçen sene 10 mayıs'dan beri ulaşamadığım kilomu gördüm bu sabah tartıda... 60.9 kg :oha::oha::oha:

Yürüyün... muhakkak yürüyün :KK73::KK73::KK73:
Çok güzel canım,tatile şıkıdım şıkıdım gidecen inşallah.Hazırlıklarını yaptın mı?Nereye gidiyorsun tatile?
iNŞALLAH HEP BÖYLE MUTLU OLURSUN OLURUZ canım minnom.:KK200::KK200::KK200::nazar:

İşte Napolyon ne demiş para para para demiş :KK70::KK70::KK70:
Demiş evetttttt:KK70::KK70::KK70::KK70:

İşe yaradı mı bende yapayım süpersin lastrose6 lastrose6
Bugün çıktım işe gelince,ama limonlu su mu yoksa akşam yediğim çiğ ıspanak mı bilmiyorum canım.Ama yapmaya devam edeceğim limonlu suyu zaten tansiyon sorunum var ona da iyi gelecektir mutlaka.:KK200::KK200::nazar:

Kabızlık için yaptım canım.
Yoğurtlu sebze yemekleri ye canım yemeklerine ilave olarak. Yoğurtlu ıspanak, yoğurtlu kabak, yoğurtlu bakla bu tip şeyler ye.Yemeklerine bol zeytinyağı koy.Çalışıyorsun biliyorum ama bir akşam kendine kabak rendeli lahanalı çiğ soğan doğramalı dereotlu hepsinin bir arada olduğu bol zeytinyağlı bir çorba yapıp akşam yemeklerinin yanında içebilirsin.Küçük bir tencere yapsan sana üç gün gider.Midem deli gibi ağrıyor ben yoğurdu bir süreliğine kestim sanırım yoğurt ağrıtıyordu birde pul biber kestim geçti ağrım şükür.Midene dokunmuyorsa tavsiye ederim.

Amin, zor tabi öğretmenlerin işi ama çocuklarda öğretmenlerinden çekiniyor hele benimki çok korkardı öğretmeninden.Kafa tokadı atıyor anne derdi.Ben gelseydim senin yerine ben derdim oğluma oğlum yaklaşma elleme kırarsın,bak kırarsan ödemek zorunda kalırız diye.:KK70::KK70:
Öğretmenden çekinen çocuk çok nadir :)

Çok güzel canım,tatile şıkıdım şıkıdım gidecen inşallah.Hazırlıklarını yaptın mı?Nereye gidiyorsun tatile?
iNŞALLAH HEP BÖYLE MUTLU OLURSUN OLURUZ canım minnom.:KK200::KK200::KK200::nazar:

Demiş evetttttt:KK70::KK70::KK70::KK70:

Bugün çıktım işe gelince,ama limonlu su mu yoksa akşam yediğim çiğ ıspanak mı bilmiyorum canım.Ama yapmaya devam edeceğim limonlu suyu zaten tansiyon sorunum var ona da iyi gelecektir mutlaka.:KK200::KK200::nazar:
Anladım canım şifa versin rabbim tansiyon yüksekse yeşil çay çok faydalı ondan da dene Canım

Evet canım çok doğru söylüyorsun,sürekli msa başında olunca öğle araları o hafif esen rüzgar kafama vurdukça rahatlıyorum.Havasız bunaltıcı havadan da kurtulmuş oluyoruz.Ben de yürürken mutlu oluyorum.:KK200:

Afiyet olsun canım,Çok güzel gidiyorsun.İnşallah biran önce azmimiz kırılmadan 80 li rakamları görürüz lastrose6 lastrose6

Çocuların doğum günü kutlu olsun canım,daha nice yıllara inşallah ailecek.Sen en iyisi bol güveç ye canım.Bence de pasta yeme ama bazen çocuklar bazı şeyleri anlamıyorlar,onların önünde yermiş gibi yap küçük olduklarından farketmezler büyük ihtimalle.

Sevindim canım,memnun olduğun bir diyetisyenle karşılaşmana.Boş yerleri klavyeye 1-2 tık tık yapıp yazıcıdan ssayfaları çıkarıp veren diyetisyenlerden bana gına geldi.Evet biz karbonhidratı ekmekten değil kuruyemişten alıyoruz.:KK200::nazar:
Teşekkür ederim canim. Evet güveç yiyeceğim sadece. İnşallah 80 rakamları da görmek nasip olur beraber. Ogle arasi yurudugun iyi oluyor kafa dagitirsin biraz işten uzaklaşmak iyi oluyor. Ben de ders boşluklarını öyle değerlendirmeyi düşünüyorum.

Evet canım çok doğru söylüyorsun,sürekli msa başında olunca öğle araları o hafif esen rüzgar kafama vurdukça rahatlıyorum.Havasız bunaltıcı havadan da kurtulmuş oluyoruz.Ben de yürürken mutlu oluyorum.:KK200:

Afiyet olsun canım,Çok güzel gidiyorsun.İnşallah biran önce azmimiz kırılmadan 80 li rakamları görürüz lastrose6 lastrose6

Çocuların doğum günü kutlu olsun canım,daha nice yıllara inşallah ailecek.Sen en iyisi bol güveç ye canım.Bence de pasta yeme ama bazen çocuklar bazı şeyleri anlamıyorlar,onların önünde yermiş gibi yap küçük olduklarından farketmezler büyük ihtimalle.

Sevindim canım,memnun olduğun bir diyetisyenle karşılaşmana.Boş yerleri klavyeye 1-2 tık tık yapıp yazıcıdan ssayfaları çıkarıp veren diyetisyenlerden bana gına geldi.Evet biz karbonhidratı ekmekten değil kuruyemişten alıyoruz.:KK200::nazar:
Teşekkür ederim canim. Evet güveç yiyeceğim sadece. İnşallah 80 rakamları da görmek nasip olur beraber. Ogle arasi yurudugun iyi oluyor kafa dagitirsin biraz işten uzaklaşmak iyi oluyor. Ben de ders boşluklarını öyle değerlendirmeyi düşünüyorum.

Branş neydi senin benim pdr

Günaydın canım,terbiyesiz adam.Bozma moralini canım benim kendini bilmeyen insan çok.
aMA BİR TARAFTAN DA DÜŞÜNDÜM DEMEK Kİ O KADAR GÜZELSİN Kİ ADAM KENDİNİ TUTAMADI.
Valla bende aynı şeyi düşündüm.
Demek çok güzel hatunsun ki adamın dibi düştü :KK53:

Yok Canım :KK70:adam Amerikalı bildiğin sarhoş bana bildiğim dilleri sordu oda dillerdeki kelimeleri anlamlarını :KK70:falan filan sarılmaya öpmeye kalktı:tokat:tabi bende :KK57:gereken cevabı verdim oda :KK70:sonra Malezyalı müşteri alışveriş yaptı illede foto dedi çekildik :cool:millet bugün kısmetlisin dedi buradaki insanlar görünce kızdım ağızlarına sakız oldum :KK34:
Ohaa..
Ne rahat bu yabancı milleti yaa.bizde cinayet sebebi olur.
Bende lafla asıldı sohbeti uzattı falan sandım.
Terbiyesiz adam

Aynen ben buralara temel ataçağım kilomu sapitleyene kadarda dahada ayrılmam :KK70:
Canım karatayı denemedim sanki:KK53: ama ekmek benim zafım onda yapamıyorum diyetisyene başladım :işsiz:ama ramazanda tok tutuması acısında belki karatayı deneyebilirim :KK45:
Hadı ınsallah dıyetısyen işe yarar cnm. Ah o ekmek yokmu, hele bırde tazeyken offff:eek:
Ayrılma cnm. Arada uğra . Kac kılo verdın efserım Merak ettım:süslü:
Yok Canım :KK70:adam Amerikalı bildiğin sarhoş bana bildiğim dilleri sordu oda dillerdeki kelimeleri anlamlarını :KK70:falan filan sarılmaya öpmeye kalktı:tokat:tabi bende :KK57:gereken cevabı verdim oda :KK70:sonra Malezyalı müşteri alışveriş yaptı illede foto dedi çekildik :cool:millet bugün kısmetlisin dedi buradaki insanlar görünce kızdım ağızlarına sakız oldum :KK34:
Terbıyesiz. Mılletede laf gerek, fırsat arıyorlar agzına dolamaya. :KK67:

Herkese günaydın,
akşam yemeğim;
Soğanlı tavuk çiğer kavurma
Söğüş
Yoğurt

Sabah kahvaltım;
Akşamdan artan ciğer sote
20 adet badem
4-5 dilim peynir.
Afıyet olsun cnm

Günaydın hanımlar :KK200::KK200::KK200:

Geçen sene 10 mayıs'dan beri ulaşamadığım kilomu gördüm bu sabah tartıda... 60.9 kg :oha::oha::oha:

Yürüyün... muhakkak yürüyün :KK73::KK73::KK73:
Çok mutlu oldum cnm. :KK73:

Öğretmenlerde vardı onlarda kendi dertlerinde otobüs kapısı bir açıldı aman allahım dedim :KK53: evet kırılınca parasını alıyorum kimisi veriyor kimisi vermiyor özellikle Türkler vermiyor malesef o_OGürcistan Batum'da bile bir restaurantta gidince senden yemeden hemen parası alınıyor özellikle Türk olduğunu anladıklarında Türkler hesabı ya yarı yarıya yAda hiç ödemeden kaçıyorlarmış :KK52:
Hesap ödememek ne yahu. :oha:
Tabi ya bu seni sermayen mutlaka ödemeleri gerekir.Hem kır hem de ödeme.Hem ödet hem temizlet:KK70::KK70:
Ödeyemeyeceğin şeyi neden yiyorsun değil mi?Paran yoksa simit ye,domates ekmek ye.:oops:
:KK70:

Yoğurtlu sebze yemekleri ye canım yemeklerine ilave olarak. Yoğurtlu ıspanak, yoğurtlu kabak, yoğurtlu bakla bu tip şeyler ye.Yemeklerine bol zeytinyağı koy.Çalışıyorsun biliyorum ama bir akşam kendine kabak rendeli lahanalı çiğ soğan doğramalı dereotlu hepsinin bir arada olduğu bol zeytinyağlı bir çorba yapıp akşam yemeklerinin yanında içebilirsin.Küçük bir tencere yapsan sana üç gün gider.Midem deli gibi ağrıyor ben yoğurdu bir süreliğine kestim sanırım yoğurt ağrıtıyordu birde pul biber kestim geçti ağrım şükür.Midene dokunmuyorsa tavsiye ederim.
Gecmiş olsun cnm.

Günaydın ben 62 yi gördüm Allah a şükür.Allah Karatay dan razı olsun:dua::KK200:Okullar tatil bütün çocuklar evde:confused:Son iki haftam ara ara girer kilomu bildiririm:KK36:
Cok sevındım cnm. Özletme kendını:KK36:Ben 63 olmuşum yıne, ne ara oldum nasıl oldum hıc anlamadım :KK70:
Sabah kahvaltim
Bugün kahvaltim gecikti
Üç yumurta
İki kırdım ama birisi iki sariliymis ☺
Bir zeytin
Bol peynir
3 ceviz
Yeşillik
4 kayısı kurusu
Afıyet olsun cnm benım

Back