Tam gaz elma diyetine devam maşallah afiyet olsun canımGunaydın arkadaşlar.
Dun yendiklerini yazmadım.
Sabah peynırlı tost. 2 satte bır yeşil elma, aralarda kefır, aksam bıraz üzüm.
1 saat callen,25 dk youtubeden baktıgım bır dans sporu gıbı bırsey :))
2 lt su
4 yesıl cay ıkısı zencefıllı
Cnm devamda ben verecegıme aldım Nerde yanlış yaptım bılmıyorum. Bu gınde deneyecegım sabah gıtmezse kılo bırakıyorum.Tam gaz elma diyetine devam maşallah afiyet olsun canım
Ya neden acaba sende benim gibisin o zaman böyle şoklar bizlere artı olarak dönüyor üzüldümCnm devamda ben verecegıme aldım Nerde yanlış yaptım bılmıyorum. Bu gınde deneyecegım sabah gıtmezse kılo bırakıyorum.
Yarın bende 63 ü görürüm büyük ihtimalle.Yarın büyük kızımın doğum günü akşam yemeğine içli köfte istedi sıpaHadı ınsallah dıyetısyen işe yarar cnm. Ah o ekmek yokmu, hele bırde tazeyken offff
Ayrılma cnm. Arada uğra . Kac kılo verdın efserım Merak ettım
Terbıyesiz. Mılletede laf gerek, fırsat arıyorlar agzına dolamaya.
Afıyet olsun cnm
Çok mutlu oldum cnm.
Hesap ödememek ne yahu.
Gecmiş olsun cnm.
Cok sevındım cnm. Özletme kendınıBen 63 olmuşum yıne, ne ara oldum nasıl oldum hıc anlamadım
Afıyet olsun cnm benım
Doğum gününüz kutlu olsun.hayırlı,sağlıklı uzuunn yılları olsun.Yarın bende 63 ü görürüm büyük ihtimalle.Yarın büyük kızımın doğum günü akşam yemeğine içli köfte istedi sıpaOna iki haftam kaldı sabotaj yapıyorsun dedim sinsice sırıttı.Diyeti bitirmemi istiyor zaten.Pastasıda kakaolu ve çikolata parçacıklı Beni can evimden vurdu
O içli köfte 10 tane yenmeden elimden kurtulamaz.Pastanın tadınada mutlaka bakarımYani yarın hop 63 üm Bugün ve yarın bulduğum her fırsatta spor yapacağım umarım en az zararla kurtarırım diyetimi.Buralardayım canım ben
Nasıl bir şoka gırdıyse artık çıkamıyor vücutYa neden acaba sende benim gibisin o zaman böyle şoklar bizlere artı olarak dönüyor üzüldüm
Musmutlu saglıklı Yılları olsun kuzunun cnm.Yarın bende 63 ü görürüm büyük ihtimalle.Yarın büyük kızımın doğum günü akşam yemeğine içli köfte istedi sıpaOna iki haftam kaldı sabotaj yapıyorsun dedim sinsice sırıttı.Diyeti bitirmemi istiyor zaten.Pastasıda kakaolu ve çikolata parçacıklı Beni can evimden vurdu
O içli köfte 10 tane yenmeden elimden kurtulamaz.Pastanın tadınada mutlaka bakarımYani yarın hop 63 üm Bugün ve yarın bulduğum her fırsatta spor yapacağım umarım en az zararla kurtarırım diyetimi.Buralardayım canım ben
Hep destek tam destekDoğum gününüz kutlu olsun.hayırlı,sağlıklı uzuunn yılları olsun.
Aman ye beee doğum yapmışsın halsizsin ye gitsin
Sebze de yiyorum aslında canım ama neden böyle bilmiyorum,Deneyeceğim verdiğin tarifi teşekkür ederim.Geçmiş olsun, mide ağrısı kötü olur.Yoğurtlu sebze yemekleri ye canım yemeklerine ilave olarak. Yoğurtlu ıspanak, yoğurtlu kabak, yoğurtlu bakla bu tip şeyler ye.Yemeklerine bol zeytinyağı koy.Çalışıyorsun biliyorum ama bir akşam kendine kabak rendeli lahanalı çiğ soğan doğramalı dereotlu hepsinin bir arada olduğu bol zeytinyağlı bir çorba yapıp akşam yemeklerinin yanında içebilirsin.Küçük bir tencere yapsan sana üç gün gider.Midem deli gibi ağrıyor ben yoğurdu bir süreliğine kestim sanırım yoğurt ağrıtıyordu birde pul biber kestim geçti ağrım şükür.Midene dokunmuyorsa tavsiye ederim.
Bizim öğretmenimiz biraz diktatör.Kafa tokadı defter tokadı falan atarmış oğlum öyle diyor.Öğretmenden çekinen çocuk çok nadir :)
EvetttttO değilde seninde aklından ekmek ,simit geçiyor
Amin canım,hepimize inşallah.Yeşil çayda hipotroide iyi gelmiyormuş diye okumuştum ama bir araştırayım tekrar.Teşekkür ederim .Anladım canım şifa versin rabbim tansiyon yüksekse yeşil çay çok faydalı ondan da dene Canım
Hem de çok iyi oluyor canım yürümek,öğle arası iş yerinde kalmak benim için bir avantaj oldu.Yoksa nerdeeeeee yürüyecektim ben.Bizim birz hele benim biraz gaza basmam gerekiyor ama nasıl bilemedim.Şu 3 öğün olayını 2 öğüne bir düşürebilseydim.@lastrose6 oruç tutacak mısın canım sen?Benim memenin biri tamamen kurudu,iyice azalır sütüm diye korkuyorum.Teşekkür ederim canim. Evet güveç yiyeceğim sadece. İnşallah 80 rakamları da görmek nasip olur beraber. Ogle arasi yurudugun iyi oluyor kafa dagitirsin biraz işten uzaklaşmak iyi oluyor. Ben de ders boşluklarını öyle değerlendirmeyi düşünüyorum.
Afiyet olsun canım,aaa küçükken ne şaşardım yumurtadan 2 sarı çıkınca.Sabah kahvaltim
Bugün kahvaltim gecikti
Üç yumurta
İki kırdım ama birisi iki sariliymis ☺
Bir zeytin
Bol peynir
3 ceviz
Yeşillik
4 kayısı kurusu
İnşallah canım.Ilık su ile yapınca limonlu suyu aç karnına icecegiz, bir de üzerine bir bardak su içersek bağırsakları uyarip çalıştırıyor dedi diyetisyenim.inşallah yarar size de
Valla bende aynı şeyi düşündüm.
Demek çok güzel hatunsun ki adamın dibi düştü
Demekki karatay yapmıyorlar,söyle sakız çiğnemesinler leptini bozuyormuş dersin.Canım kültür farkı işte o değilde buradaki insanlara sakız oldum
Aynı benYok Canım normal bir insanım hatta saç dökülmemden dolayı saçlarım Bile aylardır boya sürmüyorum her yeri bembeyaz
Sağol canım.Afıyet olsun cnm
Afiyet olsun.Karatay yapana bu yediklerin çokkkkk az geliyor iyi dayanıyorsunuz maşallah.Gunaydın arkadaşlar.
Dun yendiklerini yazmadım.
Sabah peynırlı tost. 2 satte bır yeşil elma, aralarda kefır, aksam bıraz üzüm.
1 saat callen,25 dk youtubeden baktıgım bır dans sporu gıbı bırsey :))
2 lt su
4 yesıl cay ıkısı zencefıllı
Buradayız canım,bekliyoruz karataya.Cnm devamda ben verecegıme aldım Nerde yanlış yaptım bılmıyorum. Bu gınde deneyecegım sabah gıtmezse kılo bırakıyorum.
Doğum günü kutlu olsun daha nice yıllara.Yarın bende 63 ü görürüm büyük ihtimalle.Yarın büyük kızımın doğum günü akşam yemeğine içli köfte istedi sıpaOna iki haftam kaldı sabotaj yapıyorsun dedim sinsice sırıttı.Diyeti bitirmemi istiyor zaten.Pastasıda kakaolu ve çikolata parçacıklı Beni can evimden vurdu
Hep destek tam destek
Karatay canmış gerısı HeyecanmışAynı ben
Sağol canım.
Afiyet olsun.Karatay yapana bu yediklerin çokkkkk az geliyor iyi dayanıyorsunuz maşallah.
Buradayız canım,bekliyoruz karataya.
Doğum günü kutlu olsun daha nice yıllara.
Acele gel bak bekliyoruz.Görünce meyveyi vücut stok yaptı belkide.Karatay canmış gerısı Heyecanmış
Alışmışız doyana kadar yemeye, Canan kararayın ahı tuttu kesin 1 kg aldım
Yarın aranızdayım cnm. Aldığımı verseydım razıydım. Akbabalara nıspet yapalım derken evdeki bulgurdan oldukAcele gel bak bekliyoruz.Görünce meyveyi vücut stok yaptı belkide.
He akbabalar vardı demi boşver onlarıYarın aranızdayım cnm. Aldığımı verseydım razıydım. Akbabalara nıspet yapalım derken evdeki bulgurdan olduk
Bence vücut kıtlık moduna gectı az yıyınce. Demekki neymiş, elma benım neyımeymiş, otur ye doyana kadarmışHe akbabalar vardı demi boşver onları. YARIN YENİ BAŞLAMIŞ GİBİ OLUP İLK HAFTA HIZLI KİLO VERİRSİN CANIM BELKİ DE,vücudun şoka girdi kesin.
Çok güzel canım,tatile şıkıdım şıkıdım gidecen inşallah.Hazırlıklarını yaptın mı?Nereye gidiyorsun tatile?
iNŞALLAH HEP BÖYLE MUTLU OLURSUN OLURUZ canım minnom.
Minnom 2 hafta amerikada olucam, gerçekten yürümek şahane, ben yokken bol bol yürü, günde 2 saatin altına düşme
Afıyet olsun cnm.cıkolar karataya uymamış sankı ama arada ıyı oluyor. Mutlu oluyoruz. Zaten yürüyüşle hıc bırı kalmamıştır.ben de bugün yediklerimi yazıyım
sabah 2 yumurta beyazı bir parça beyaz peynir bir tatlı kaşığı zencefilli, zerdeçallı, tarçınlı bal
arada 1 sütlü kahve bir minik parça çikolata
öğle yemeğinde tabule salata, starbucksda yine... tabule salata bildiğimiz kısırın bol maydonozlu az bulgurlu hali...
akşam ıspanak yoğurt salata yemeyi düşünüyorum
toplam yürüyüş 12 km
Afıyet olsun cnm.cıkolar karataya uymamış sankı ama arada ıyı oluyor. Mutlu oluyoruz. Zaten yürüyüşle hıc bırı kalmamıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?