- 14 Mayıs 2015
- 2.979
- 5.072
- 108
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok Canım adam Amerikalı bildiğin sarhoş bana bildiğim dilleri sordu oda dillerdeki kelimeleri anlamlarını falan filan sarılmaya öpmeye kalktıtabi bende gereken cevabı verdim oda sonra Malezyalı müşteri alışveriş yaptı illede foto dedi çekildik millet bugün kısmetlisin dedi buradaki insanlar görünce kızdım ağızlarına sakız oldumAşırıya kaçmadı inşallah densiz.Ben de şaka yollu bir cümle kurdum ama inşallah patavatsızlık olmamıştır.
Değil mi birde iyi yönden bakmak lazım çok salaştım bugün buradakiler gördü ya sakız olduğuma kızdım normalde hep olağan şeyler bunlarGünaydın canım,terbiyesiz adam.Bozma moralini canım benim kendini bilmeyen insan çok.
aMA BİR TARAFTAN DA DÜŞÜNDÜM DEMEK Kİ O KADAR GÜZELSİN Kİ ADAM KENDİNİ TUTAMADI.
İyi yapmışsın canım ,millet zaten kendini görmez konuşacak yer arar,gıcıklar.Yok Canım adam Amerikalı bildiğin sarhoş bana bildiğim dilleri sordu oda dillerdeki kelimeleri anlamlarını falan filan sarılmaya öpmeye kalktıtabi bende gereken cevabı verdim oda sonra Malezyalı müşteri alışveriş yaptı illede foto dedi çekildik millet bugün kısmetlisin dedi buradaki insanlar görünce kızdım ağızlarına sakız oldum
Ben de salaş severimDeğil mi birde iyi yönden bakmak lazım çok salaştım bugün buradakiler gördü ya sakız olduğuma kızdım normalde hep olağan şeyler bunlar
Sorma kendileri Rusların peşindeler Zaten sabah 06.00 da geldi gruplar uykusuz ve gerginim birde sakız oldum Canımİyi yapmışsın canım ,millet zaten kendini görmez konuşacak yer arar,gıcıklar.
Ben de salaş severim
Neden özellikle ruslar?Sorma kendileri Rusların peşindeler Zaten sabah 06.00 da geldi gruplar uykusuz ve gerginim birde sakız oldum Canım
Fizikleri düzgün ve güzeller Bizler gibi kaprisli değillerNeden özellikle ruslar?
Limonlu suyu neden yaptınız Canım dünden bu yana sorayım diyorum unutuyorumlastrose6 yaptım canım limonlu suyu inşallah faydası olur,tekrar teşekkür ederim.
Amin, zor tabi öğretmenlerin işi ama çocuklarda öğretmenlerinden çekiniyor hele benimki çok korkardı öğretmeninden.Kafa tokadı atıyor anne derdi.Ben gelseydim senin yerine ben derdim oğluma oğlum yaklaşma elleme kırarsın,bak kırarsan ödemek zorunda kalırız diye.yenidencan dün çok yoğundum tam dükkanı kapıtıcam 2 otobüs çocuk grubu geldi Türk allahım çenem ağrıdı ellemeyin kırarsınız şunun fiyatı kaç para abla ,teyze bu ne kadar çenem koptu allahım ögretmeneleri düşünemiyorum okulda Allah yardımcıları olsun
Kabızlık için yaptım canım.Limonlu suyu neden yaptınız Canım dünden bu yana sorayım diyorum unutuyorum
Heeeee şimdi anladım.Fizikleri düzgün ve güzeller Bizler gibi kaprisli değiller
Öğretmenlerde vardı onlarda kendi dertlerinde otobüs kapısı bir açıldı aman allahım dedim evet kırılınca parasını alıyorum kimisi veriyor kimisi vermiyor özellikle Türkler vermiyor malesef Gürcistan Batum'da bile bir restaurantta gidince senden yemeden hemen parası alınıyor özellikle Türk olduğunu anladıklarında Türkler hesabı ya yarı yarıya yAda hiç ödemeden kaçıyorlarmışAmin, zor tabi öğretmenlerin işi ama çocuklarda öğretmenlerinden çekiniyor hele benimki çok korkardı öğretmeninden.Kafa tokadı atıyor anne derdi.Ben gelseydim senin yerine ben derdim oğluma oğlum yaklaşma elleme kırarsın,bak kırarsan ödemek zorunda kalırız diye.
Günaydın canım harikasın ya maşallahGünaydın hanımlar
Geçen sene 10 mayıs'dan beri ulaşamadığım kilomu gördüm bu sabah tartıda... 60.9 kg
Yürüyün... muhakkak yürüyün
İşte Napolyon ne demiş para para para demişHeeeee şimdi anladım.