• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Aşırıya kaçmadı inşallah densiz.Ben de şaka yollu bir cümle kurdum ama inşallah patavatsızlık olmamıştır.
Yok Canım :KK70:adam Amerikalı bildiğin sarhoş bana bildiğim dilleri sordu oda dillerdeki kelimeleri anlamlarını :KK70:falan filan sarılmaya öpmeye kalktı:tokat:tabi bende :KK57:gereken cevabı verdim oda :KK70:sonra Malezyalı müşteri alışveriş yaptı illede foto dedi çekildik :cool:millet bugün kısmetlisin dedi buradaki insanlar görünce kızdım ağızlarına sakız oldum :KK34:

Günaydın canım,terbiyesiz adam.Bozma moralini canım benim kendini bilmeyen insan çok.
aMA BİR TARAFTAN DA DÜŞÜNDÜM DEMEK Kİ O KADAR GÜZELSİN Kİ ADAM KENDİNİ TUTAMADI.
Değil mi birde iyi yönden bakmak lazım çok salaştım bugün :KK70:buradakiler gördü ya sakız olduğuma kızdım normalde hep olağan şeyler bunlar :KK70::KK70:

Yok Canım :KK70:adam Amerikalı bildiğin sarhoş bana bildiğim dilleri sordu oda dillerdeki kelimeleri anlamlarını :KK70:falan filan sarılmaya öpmeye kalktı:tokat:tabi bende :KK57:gereken cevabı verdim oda :KK70:sonra Malezyalı müşteri alışveriş yaptı illede foto dedi çekildik :cool:millet bugün kısmetlisin dedi buradaki insanlar görünce kızdım ağızlarına sakız oldum :KK34:
İyi yapmışsın canım ,millet zaten kendini görmez konuşacak yer arar,gıcıklar.

Değil mi birde iyi yönden bakmak lazım çok salaştım bugün :KK70:buradakiler gördü ya sakız olduğuma kızdım normalde hep olağan şeyler bunlar :KK70::KK70:
Ben de salaş severim :KK200::nazar:

yenidencan yenidencan dün çok yoğundum tam dükkanı kapıtıcam 2 otobüs çocuk grubu geldi Türk allahım :KK53:çenem ağrıdı ellemeyin kırarsınız şunun fiyatı kaç para abla ,teyze bu ne kadar :KK70:çenem koptu allahım ögretmeneleri düşünemiyorum okulda Allah yardımcıları olsun :confused:
Amin, zor tabi öğretmenlerin işi ama çocuklarda öğretmenlerinden çekiniyor hele benimki çok korkardı öğretmeninden.Kafa tokadı atıyor anne derdi.Ben gelseydim senin yerine ben derdim oğluma oğlum yaklaşma elleme kırarsın,bak kırarsan ödemek zorunda kalırız diye.:KK70::KK70:

Amin, zor tabi öğretmenlerin işi ama çocuklarda öğretmenlerinden çekiniyor hele benimki çok korkardı öğretmeninden.Kafa tokadı atıyor anne derdi.Ben gelseydim senin yerine ben derdim oğluma oğlum yaklaşma elleme kırarsın,bak kırarsan ödemek zorunda kalırız diye.:KK70::KK70:
Öğretmenlerde vardı onlarda kendi dertlerinde otobüs kapısı bir açıldı aman allahım dedim :KK53: evet kırılınca parasını alıyorum kimisi veriyor kimisi vermiyor özellikle Türkler vermiyor malesef o_OGürcistan Batum'da bile bir restaurantta gidince senden yemeden hemen parası alınıyor özellikle Türk olduğunu anladıklarında Türkler hesabı ya yarı yarıya yAda hiç ödemeden kaçıyorlarmış :KK52:

Back