Rabbim uzun sağlıklı ömürler versin bana kalsa yeme eşim kırılır üzülür dersen ye ama onu eritmek için 3 saat spor yapKizlar pazar günü iki oğlumun da dogum gününü ortak kutlayacağız inşallah. Bebek 1 yaş büyük 4 yaş oldu. Güveç yapacağım önce yemek yiyeceğiz. Ben hamur işi yemedigim için ortak olarak herkes güveç sever. Sonra pasta keseceğiz. Esim diyor ki azıcık pasta ye. Bana kalsa hepsini yerim de malesef başa sarmak istemiyorum. Yiyim mi yemeyim mi fikrinizi sormak istedim. Zevk almam ki azıcık pastadan. Çok severim pasta börek çörek....
Bencede öyle olmuş afiyet olsunEvet canım bebek büyüdükçe ihtiyaç artıyor sanırım. Sabah yiyememistim geç kalacağım diye. Akşam yedim.
Çok iyi canım memnunun kalmana sevindim hayırlı olsunDiyetisyenle görüştüm çok sevdim.
Sana diyet değil beslenme danışmanlığı yapabilirim dedi. Beslenmeli anlattım sorularımı sordum. Karbonhidrat içeren yiyeceklerde yemem gerektiğini söyledi. Ekmek sabahları bir dilim öneririrm dedi istemediğimi belirttim. Meyveyi çıkartma dedi ben zaten yiyorum dedim o şekilde . Takip edelim ama dedi 1 ay sonra tekrar gorusecegiz . Ilk kez ücretsiz bi diyetisyenden bu kadar memnun kaldım. Yarım saate yakın konuştuk
Ay çok zor bi tercihKizlar pazar günü iki oğlumun da dogum gününü ortak kutlayacağız inşallah. Bebek 1 yaş büyük 4 yaş oldu. Güveç yapacağım önce yemek yiyeceğiz. Ben hamur işi yemedigim için ortak olarak herkes güveç sever. Sonra pasta keseceğiz. Esim diyor ki azıcık pasta ye. Bana kalsa hepsini yerim de malesef başa sarmak istemiyorum. Yiyim mi yemeyim mi fikrinizi sormak istedim. Zevk almam ki azıcık pastadan. Çok severim pasta börek çörek....
Süper ya gözün aydın.pozitif elektrik almışsın ne güzel.en azından takıldığın şeyleri sorarsınDiyetisyenle görüştüm çok sevdim.
Sana diyet değil beslenme danışmanlığı yapabilirim dedi. Beslenmeli anlattım sorularımı sordum. Karbonhidrat içeren yiyeceklerde yemem gerektiğini söyledi. Ekmek sabahları bir dilim öneririrm dedi istemediğimi belirttim. Meyveyi çıkartma dedi ben zaten yiyorum dedim o şekilde . Takip edelim ama dedi 1 ay sonra tekrar gorusecegiz . Ilk kez ücretsiz bi diyetisyenden bu kadar memnun kaldım. Yarım saate yakın konuştuk
3 saat spor muBencede öyle olmuş afiyet olsun
Hoşbulduk biz ömür boyu burdayız galibaCnm hoşngeldın bızım mıntıkaya
Nasılsın cnm özledim valla
Afiyet olsun canım iyi yapmışsın tatlıdan iyidiriyi aksamlar
sabah peynirli yumurta
ögle tavuklu salata
aksam köfte salata
1 hurma
hurma yedim cünkü canım acayip tatli cekiyordu
Merhaba canım hoşgeldinHoşbulduk biz ömür boyu burdayız galibaayrıldıkmı kilo alıyoruz
Bende seni özledim nasıl gidiyor
Afiyet olsun canım meyveyi sabah yAda öğlen ye olur muSabah
11.00
Klasik kk
Saat 18.00
Bulgurlu kiymali ıspanak
Yoğurt
Salata
Çilek
Canım benim yanlış anlama bizim metabolizma biliyorsun başa sarıyor ya o yüzden yüksek söyledimMiyav_su çok tatlisin yer miyim hiç spor sözünü duydum ya nasil yapayim 3 saat yarim saate zor fırsat buluyorum.bunu hatırlattıgin iyi oldu. Tamam yemicem arkadaşım.
İlahi elalis kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi.Ay çok zor bi tercih
Eşine söyle en çirkin pastaneden en bayat pastayı alsın
Aksine acı sözü dostun söylermiş yaCanım benim yanlış anlama bizim metabolizma biliyorsun başa sarıyor ya o yüzden yüksek söyledim
Yanlış anlamaman sevindim canımAksine acı sözü dostun söylermiş ya
Öyle anladım canım arkadaşım
Doğru söylüyorsun. Yemem Nolcak ölmem ya inşallah senin gibi 70 o görürsem belki kutlarım ama.
Ben de bazen ne yesem bilemiyorum kahvaltilik yiyorum afiyet olsun. Kolay gelsin sana.Bugün menüm sabah klasik Karatay 2 kuru incir wc için akşamda kahvaltı yaptım mecbur çünkü dükkandan yeni çıktım spora gidiyorum eve saat 23.00 gibi varırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?